Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Almás zabpehelykocka recept

Almás zabpehelykocka recept

Elkészítési idő 40 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Almás zabpehelykocka hozzávalói:
5 db kozepes alma,
1 db edesburgonya
20dkg zabpehely
1 tojas
2 kanal kakao
1 kanal kokuszzsir
1 dl rizstej


Almás zabpehelykocka 1.Almás zabpehelykocka 2.


Az Almás zabpehelykocka elkészítési módja:
Megreszeljuk az almakat es megdinszteljuk. A tobbi hozzavalot osszekeverjuk, ha szukseges akkor keves rizstejet ontunk hozza, annyit amennyit felvesz a massza, ne legyen kemeny, rugalmas legyen ..ezt kb 7-8 mm vastagsagura nyujtottam es kockakra vagtam a tesztat. Majd sutopapirba csomagoltam es be a sutobe 200 fokon . En kb. 25 percig sutottem mire jo lett. Kivettem es a tetejere simitgattam a megdinsztelt almat. Aki szereti az almaba tehet fahejat is. En nem tettem. Sok holland kakaoval csinaltam, az edesburgonya es az alma puhan tartja a zabpehelykockat.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az almás zabpehelykocka elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook