Opel Corsa B vagy Peugeot 206 inkább?-nem csak külső szempotból nézve! (tudásbázis)
az volt nekünk is. a régi szép idők mikor meg kellett állni felforrt hűtővíz miatt :)))
azért szerettem :) főleg nagypapám méregzöld 1300-asát.
nos én opel párti vagyok de csak mert az van. a környezetemben már 2 széria francia gép cserélődött le míg a mi opelunk maradt :) pedig ez is kehes volt szegényke de ki lett pofozva. most 7 éves és a korabeliek igencsak megirigyelnék az állapotát..
amúgy nagyon át kell nézetni tökmindegy milyen márkát vesz az ember és nem lehet nagy baj :)
Nekem teljesen mindegy volt,melyik országból származik,azokat nézegettem,amik tetszettek,ilyen volt a 206,Citroen c3,Toyota Yaris,Fiat Punto.
És a Renault Thalia,ami a legjobb választás lett volna ha az eszem nézem,a nagy csomagtartó miatt,és gond sincs vele,van a családba is,de külsőre nem volt szerelem.És most amikor állok a forgalomba és látom ezeket az autókat,megsimogatom pezsit h mennyivel szebb,és boldog vagyok,hogy jól döntöttem.Sztem ez a lényeg,ha utána nem vágysz másra,elégedett vagy,akkor választottál jó autót!
És tudod hányan ezért nem vesznek franciát?:D Elképesztő..múltkor a buszon volt egy beszélgetésem ahol mondtam h 206om van.Mi???Francia???Milyen hazafi vagyok én?Én meg csak nézek..milyen lennék?
Az a múlt,és az autónak mi köze van hozzá..és még beszálltak páran,akik csupán ilyen hülyeség miatt utálják a francia autókat.Kicsit sem szűk látásmód..ennyit a modern nyitott világról!
Csakis Opel.
Sosem vennek francia autot. (bar jol neznek ki).
A nemet precizitasban viszont megbizom, es meg sosem hagyott cserben.
Francia't?
Emle'kezz Trianonra!!!!
Nekem 308-asom van,2,5éves és semmi baja eddig nem volt( kipp-kopp.)
Én ha vennék akkor uilyent,nekem mindenhogy bejött.
206-os az kicsi.
Családban van 407-es 5éves szintén semmi baja és egy 4007-es majdnem 1-éves és annak se.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?
- Peugeot 207 vagy Opel Corsa?
- Melyik a jobb autó: Peugeot Patrner (esetleg Tepee), vagy Citroen Berlingo (Multispace)? (többit írom)
- Melyiket érdemesebb megvenni? Peugeot 307 2004-es dízel, vagy Volkswagen Bora 2003-as benzines?
- Mi a véleményetek a Peugeot 307-ről?
- Mi a véleményetek? Fiat vagy Peugeot?