Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Öngyilkosságon gondolkodom.......... fórum

Öngyilkosságon gondolkodom.......... (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5
2017. okt. 26. 17:55
Az élet,nagyon, nehéz időszakaiban,se szabad feladni,mert, csak,egy van.!!!!! Szeretteink,elvesztése, még élni,szintén nehéz......
137. ina87
2017. okt. 26. 17:47
egyet ne feledjünk el,életünk csak ez az egy van,lehetőség több...
2017. okt. 25. 14:15
Sziasztok!Tapasztalatból irom aki megakarja tenni nem reklámoza!Volt egy ismerösöm nem maradt semmije se család se lakás majd egynap megtette a szerencséje az volt ,hogy megtalálták még idöben!De volt egy halálos beteg ismerösöm aki még reggel viccet mesélt este megtette neki sikerűlt!:(És van olyan aki ezzel zsarolja a másikat,volt két kapcsolatom és mikor vége lett akkor jöttek" de én öngyilkos leszek" sms-ek amitöl hánytam persze másik héten már uj párjuk volt!Volt egy Bnöm 3 gyermekkel öt egy napon át kértem nehogy meg tegye... ez is hiszti volt nem tette meg!És a sors furcsa játéka tegnap véget ért egy barátságom mert az egyik ismerösöm kérte ,hogy az egyik ismeröse öngyilkos akar lenni és beszéljek vele meséljem el nekem rosszabb az én életem milyen és ö hátha élni akarez már a legalja!
135. unco
2017. szept. 28. 18:32
Mindig van megoldás minden problémára, és mindig van lehetőség az újrakezdésre. Hatalmas mélységekből láttam visszatérni embereket, és láttam apró bukások miatt eldobott életeket. Ha a túlvilágon jössz rá, hogy hibáztál, már késő lesz, mert onnan nincs visszaút.
2017. aug. 21. 18:21
Nicsak ,visszatérő lettem....Süket fülekre találok,s aki számít távol már .Az a baj ,hogy már megint itt vagyok .
2016. okt. 13. 18:04
Nem . Alig várom . Komolyan ...
2016. okt. 13. 18:04
Te nem félsz a megsemmisüléstől ?
131. csontsovány (válaszként erre: 130. - Timon333)
2016. okt. 13. 18:03
A haláltól sose félj .
2016. okt. 13. 18:02

Furcsa,hogy valaki az öngyilkosságon töri a fejét-persze ezt én is àtéltem...

De az én legnagyobb félelmem az öregedés és a halál :(

2016. okt. 13. 17:54
Igen , de úgy sem teszem meg ....
128. Lara1984 (válaszként erre: 127. - 88f8f5dc4a)
2011. dec. 23. 02:19
Köszönöm és viszont kívánom!
127. 88f8f5dc4a (válaszként erre: 126. - Lara1984)
2011. dec. 23. 01:59

Az én érdeklődésemet pedig ez a hozzászólás keltette fel:)Maradj meg ilyennek:)

Kellemes ünnepeket!:)

126. Lara1984 (válaszként erre: 110. - Be5ce4792f)
2011. dec. 23. 00:41

Kedves Lara!

Egy-két mondatod igazán felkeltette az érdeklödésemet:

1. "Ahelyett, hogy felallnatok, osszeszednetek magatokat es EMBER MÓDJÁRA kuzdenetek, MINT MINDENKI MÁS."

Az álatalad leírtakból arra következtetek, hogy neked bizony fogalmad sincs arról, hogy egy súlyos depresszióban szenvedö, az öngyilkossággal szinte napi szinten foglalkozó ember lelkében mi zajlik! Én a te helyedben örülnék ennek & hallgatnék boldogan, nem pedig az észt osztanám egy olyan témában, amelyben nem vagyok érdekelt.

Egyes embereknek elég sajátos véleménye van a lelki betegségekröl; a tudatlanok szerint "a problémás személy csak beképzeli magának, valójában pedig semmi baja nincs", meg hasonlók. Pedig a lelkileg sérült, depresszív emberek külsö segítség nélkül vagy öngyilkosok lesznek, vagy egész életükben szenvednek, és szenvednek a közvetlen környezetükben élök is. Hangsúlyozom: saját erejükböl NEM TUDNAK kilábalni a mélyböl.


2. "Nagyon merges vagyok az ilyen "ongyilkos akarok lenni" tipusu emberekre, ket nagy pofon kene nekik. . ."

Ezzel biztos megoldanád a problámáját!... Szánalmas! Ha dühítenek az ilyen emberek, hát ne látogasd az effajta témákat. Ezzel segítesz nekik leginkább, nem a kontár hozzászólásaiddal!

125. b94b39b09f (válaszként erre: 121. - CheshireCat)
2011. dec. 22. 22:20
De jó ez az oldal, köszi! :)
124. 9837f4911c (válaszként erre: 119. - Pöttöm85)
2011. dec. 22. 21:45

Az érzelmileg sivár embereket pedig szärd le!

Nem lehet velük mit csinálni..Szerintem a genetikájuk más,mint az érzékenyebbeknek...

Mi sosem fogjuk Őket érteni,és Ők még kevésbé minket...Többségben Ők vannak..Ez van..

Hiába írod nekik,h."képzeljék magukat a helyedbe" ,ez számukra kivitelezhetetlen...,mert más az érzelmi beállítottságuk eleve.Párkapcsolataikat sem érzelmi alapokra építik ,vagy főleg nem arra.

Én is nagyon sokáig le voltam döbbenve,hogy lehet így élniük..,de "ma" már nem érdekelnek.

Egy bolygón élünk/talán:D/,de nem kell részt vennünk egymás életében,max.a munkahelyeken..

Amúgy szerény véleményem az,h.az öngyilkos ember egyáltalán nem gyáva.Ettől függetlenül nem vok.öngyilkos párti.Vannak nehezebb sorsú emberek,ez tény,és ez nem csak hozzáállás kérdése.

Én sem burokban nőttem fel,és most sem "fenékig tejfel" az életem,sőt..:) Ezért is értem meg mások gondjait.Ne idegesíts soha magad idegen embereken,felesleges.

Gondolj arra,hogy mi a jót is fokozottabban éljük meg,nem csak a rosszat!:)

És a rossz után jó jön! Lehet,hogy csak hosszú szär után,de akkor is JÖNNI FOG A JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Puszi!:)

123. 9837f4911c (válaszként erre: 1. - Brigitta2121)
2011. dec. 22. 21:29

Én is meg tudok csúszni nagyon egy szakításnál,tulajdonképpen szinte belehalok.. Ez az érzékeny ember sajátossága,ill.azé,aki tényleg érzelmi alapon van egy kapcsolatban.. A mai világban már ez a ritkább.

Viszont visszagondolva,szinte nevetségesnek látom önmagamat,hogy miért voltam ennyire kész olyan emberek miatt.. Ha újra csinálhatnám,egy csepp könnyet sem ejtettem volna..

Csak utólag ilyen "okos" az ember,míg benne van a szituban nem lát tisztán.

De talán érdemes ilyenkor erre gondolni,hogy ami fájdalom túlélhetetlennek tűnik,az később még érthetetlenné is válhat...

Nagyon nehéz dolog a szakítás,ha komoly érzelmek vannak..,de az is igaz,hogy ha két embernek együtt "kell" lennie,akkor együtt is vannak.. Az univerzum törvényeiben nincsenek hibák.

122. Pöttöm85 (válaszként erre: 121. - CheshireCat)
2010. nov. 7. 02:34
Nagyszerűű!! Tehát ez a sorsom...mindig ilyen gyökerekkel hoz majd össze a sors???
2010. nov. 6. 03:00
b@sszus most olvasom a másik topicot amit indítottál, szerintem a férjed egy hülye :D ne aggódj, hogy igaza van-e, tutira nincs :D viszont sajnos beleillik abba képbe amit gondoltam, hogy áldozattípus vagy :S a férjed meg valószínű nem egy iq bajnok és nemigen egy kedves kellemes ember. ezt írják a cikkben is, hogy ilyen nők általában eleve rossz férfit választanak maguk mellé, aki hajlamos lesz bántani őket és erősíti az áldozatszerepet.
120. CheshireCat (válaszként erre: 119. - Pöttöm85)
2010. nov. 6. 02:49

öö nem lehet, hogy áldozat típusú ember vagy? ahogy olvastam a történetet meg ahogy ittis kisebb agressziót szítottál és bevallom egy kicsit bennem is harag ébredt ahogy olvastalak, valahogy nem őszintén megsajnál az ember, hanem idegesítő amiket írsz. persze ehhez kell egy olyan fajta ember is, aki inkább bántóbb típus. sajnos énis afelé hajlok, de a férjed biztosan mindenképp az. Régebben olvastam erről jobb cikkeket de most ha megbolondulok se találom :D de van itt egy:


[link]


a végével nem értek egyet, az nagyon nőimagazinos lett :D de szerintem keress egy jobb pszichológust aki nem gyógyszerez hanem beszélget. nem kell megölni magad, nagyon sok nő beleesik ebbe a hibába, hogy áldozattípust játszik (nem tudatosan) és sajnos ezzel még csak rosszabbá teszi a helyzetét, pont a bántást "provokálja" ki.

119. Pöttöm85 (válaszként erre: 118. - Jasmine24)
2010. nov. 6. 02:05
Senkitől nem kértem, hogy sajnáljon!! Egyszerűen leírtam azt amit éreztem...mert ezzel is jobban érzem magam!!! BOCS!!! Hogy megzavartam bárkinrk is a csodaszép életét....Nem kértem ki senki tanácsát és véleményét!! A dolgok nem rendeződnek igazán!! És ahogy itt egy két ember nyilatkozott úgy én is nyugodtan elmondhatnám, hogy nem érdekel más nyomora!! Tisztelem és becsülöm az olyan embert akinek nehezebb sorsa ellenére is van mosoly az arcán!! De az nem az én életem azt nem én élem!! Én az enyémet élem és nekem az fáj ami velem történik!! A másik fájdalmát nem érzem...sajnos!! ha tehetném mindenki válláról le venném..de nem tudom...!! Mindenki dobálózik az undorító bántó szavakkal!! Igyekszem talpra állni.. de elég nehéz mikor az az ember akit a világon a legjobban szeretsz és mindent megtettél érte, hogy neki jó legyen és ez még sem elég a lelkedet is oda adtad a tenyerébe az meg kifacsarja és hozzád vágja olyan szavakkal kísérve, hogy remélem reggelre megdöglesz...Mert nem vettem neki lakást!!!! Mert a szüleim keservesen összegyűjtött pénzecskéjét ...amit nekem gyűjtöttek hosszú hosszú évek kemény munkájával..nem adtam oda egy ilyen embernek.... Azért ez elég durva... De ez csak az én szerény véleményem!! Ez a hülyeség is csak azért fordult meg a fejemben mert annyira szeretem, hogy talán ettől is boldogabb lenne! Én nem lennék boldogabb...ez biztos... Tudom jól....Az pedig hogy felismertem, és végre kinyitottam a szemem és átlátok a rózsaszínű szerelem fátylon nem annak köszönhetem, hogy kaptam 2 pofont, hogy térjek észhez!! Hanem annak, hogy leírtam és a szavaim választ kaptak....a lelkem pedig reményt!! Nem pedig szidalmazást. De akit ennyire zavar mások hülye gondolatai mi a fenéért jönnek ide és osztják az eszet!! Legyél a helyemben és érezd ezt amit én érzek ....elhiszed, hogy szar???? Egészséges?? Honnan veszed te azt hogy egészséges vagyok?? Honnan tudjátok ti akik így leordítjátok pl az én fejemet, hogy nincs e valami szervi bajom a lelkieken kívül....HM???? Mert van.... sajnos abból is kijutott rendesen!! Szar dolog küzdeni mikor elküldenek a halálba....szó szerint.....Ezt sem kell sajnáltatásnak venni!! Szintén csak leírtam azt amit érzek....titeket az dühít amit mi ide leírtunk engem, és másokat meg az ahogy ti reagáltok erre....
118. Jasmine24 (válaszként erre: 106. - Pöttöm85)
2010. nov. 5. 17:46
Hogy mondhatsz ilyeneket ilyen fiatalon? Amire keszulsz azt csak a gyava emberek teszik! Mi az hogy nem tudod helyrehozni a hibaidat? 25 evesen??? En az ilyen embernek 2 hatalmas pofont adnek nagyon gyorsan hogy embredjen mar fel es tessek kuzdeni!!! Az eletet nem arra kaptuk hogy eldobjuk, itt a lehetoseg, hogy jobba tedd, mi ertelme van eldobni ezt a csodalatos ajandekot amit kaptunk! Mas orulne, ha tudna latni, vagy futhatna, mert lebenult es meg ugy is sokkal nagyobb akarat van bennuk! Mit sirankozol? Orulj annak hogy egeszseges vagy es TE VAGY A SORSOD KOVACSA!!!! Remelem megjon az eszed! Kivanom, de sajnalni nem tudlak!
2010. nov. 4. 11:46
önmagunk siratása, a nyafogás csak az egoista embernek jut eszébe
116. be5ce4792f (válaszként erre: 115. - Lara20100617)
2010. nov. 4. 11:45
Errol van szo.
115. lara20100617 (válaszként erre: 106. - Pöttöm85)
2010. nov. 3. 14:25

esélyt mindig lehet adni, főleg magadnak. azért mert elsőre nem úgy ment minden, mint egy amcsi csöpögős filben, azért még nem kell falnak rohanni. b@sszus, 25 éves vagy, ha egy 78 éves mami rídogálna hogy elcseszte, akkor azt mondanám, hogy gondoljon a szépre, na de te??????????????? ne már....


az én férjem minndig azt mondja, ha depis hangulatom van, hogy az ő nagyapjának lerobbant a két keze a világháborúban, mégis megnősült, lett 3 gyereke, sőt a fakezeivel még dolgozott is élete végéig, vagy gondolj csak egy afrikai népre? ilyenkor elszégyelheti magát az ember, hogy milyen ostobaságokért nyafog, rinyál, holott hány millió embernek nehezebb a sorsa, és mégsem lesznek öngyilkosok. talpraállnak és küzdenek!!!!

114. be5ce4792f (válaszként erre: 112. - Moeller)
2010. nov. 3. 14:11

"Az a baj hogy sok ember nem elég intelligens az ilyen dolgok lereagálásában.Inkább leordítják,leszólják az illetőt és el van intézve!"


Na, hat Isten bocsassa meg nekem, hogy nem tudom az ilyen ongyilkossaggal fenyegetozoket babusgatni...

Tudod hany ember el sokkal kilatastalanabb helyzetben, es megsem jut eszebe ilyesmi? Meg mindig azt mondom ez csak ures figyelem kereses, de jo, hogy vannak olyanok is, mint te, akik apolgatjak az ilyen "beteg" emberek lelki vilagat.

113. andi6020 (válaszként erre: 110. - Be5ce4792f)
2010. nov. 2. 20:13
Igazad van! Pont ezt akartam én is írni, de felesleges, Te már megtetted!
112. Moeller (válaszként erre: 109. - Pöttöm85)
2010. nov. 2. 17:38

Halaszd el még vagy 18-20000 nappal körülbelül :).

Ha kell beszélj a férjeddel,hogy ez a helyzet nem jó neked sem és szeretnéd az életeteket jobbá tenni és ebben neki azért illene segíteni.Azért a szüleid is megértőbbek lehetnének,pláne ha tényleg diagnosztizálták ezeket a dolgokat.Az a baj hogy sok ember nem elég intelligens az ilyen dolgok lereagálásában.Inkább leordítják,leszólják az illetőt és el van intézve!.Neked azt javaslom hogy húzd ki magad és mutasd meg hogy tökös csaj vagy és nem hagyod magad így elintézni!Igyekezz higgadtan gondolkodni a döntéseknél,hogy jó irányba induljon el az életed!Én úgy vagyok vele,ha pl egész napi meló,szívás után látok egy szép naplemenét,akkor már annak is örülök,mert láthattam. Sokan szívesen megnéznék még,akinek már nem lehet!A sok rossz közül kicsippantottam valami jót is.

111. Moeller (válaszként erre: 110. - Be5ce4792f)
2010. nov. 2. 17:18
Azért azt tudni kell hogy a pszichés zavarok is ugyanolyan betegségek ,mint bármi más.Bizonyos anyagok,hormonok,vegyületek túltengése/hiánya okozza,ezért is kezelik gyógyszerekkel!Sok ember nem jódolgában lesz pánikbeteg,hanem sajnos pszichésen nics olyan teherbírása mint másoknak!Valaki 60 évig cigizik és mégis csak azért hal meg 80 évesen,mert elütötte a hetes busz.A másik meg soha nem cigizik és 13 évesen tüdőrák viszi el,fene a pofáját,nem bírta a belvárosi szmogot.Sajnos a genetika nagy szerepet játszik.Nem kell rögtön rossz következtetéseket levonni.A beteg részéről a felirmerés nagyon fontos,mint ez történt pöttöm85-el.Ha megvan az elhatározás,akkor az már fél siker.
2010. nov. 2. 10:07

Te jo eg, mi baj van veletek?

Annyira nem ertem az ilyen mubalhekat. Aki ongyilkos akar lenni, az nem mondja, az megteszi. Nem akarok en senkit biztatni, de komolyan mondom szanalmas amit csinaltok. Arra vartok, hogy ismeretlen emberek konyorogjenek nektek hogy ne tegyetek meg. Onzoek vagytok, csak magatokra gondoltok. Ahelyett, hogy felallnatok, osszeszednetek magatokat es ember modjara kuzdenetek, mint mindenki mas. Mindenkinek vannak gondjai, es mindig vannak emberek akik rosszabb helyzetben vannak, mint mi es eszukbe sem jut ilyen butasag.

Nagyon merges vagyok az ilyen "ongyilkos akarok lenni" tipusu emberekre, ket nagy pofon kene nekik komolyan mondom...

109. Pöttöm85 (válaszként erre: 108. - Moeller)
2010. nov. 2. 09:43
Köszönöm, hogy tartjátok bennem a lelket!! Már egy nappal el is halasztottam...:)már ez jelent valamit...nem igaz???
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook