Olyan fogyis társakat keresek, akik csak 4-5 kg-tól szeretnének megszabadulni (beszélgetés)
Én is imádok enni! Ráadásul édesszájú vagyok...
2 éve fogytam 2 hónap alatt 10 kilót. Akkor egyszerűen nem tudtam enni, és csak muszájból toltam be magamba napi 3-4x piskótás édességet.
Le fog az menni, csak meg kell találni a megfelelő módszert.
Nekem a hasamról és fenekemről kéne leadni. Úgy, hogy ne a mell részről menjen le legelőször a súly :D
Sziasztok!
Nekem még pont 5 kiló van hátra.
Jelenleg 160 centi, és hozzá 60 kiló vagyok.
Augusztus végén kezdtem Norbizni, akkor 68 kiló voltam.
Norbizom, és minden nap tornázom.
Sok sikert mindenkinek!!!!!
az azért marha sok vacsi nélkül:D
Bár ne szeretnék ennyire enni:S
Szia, én 164 cm vagyok, és jelenleg nem merek ráálni a mérlegre, de sztem 54 kg körül lehetek. Világéletemben 50 alatt voltam, így most nagon szeretnék megint 47-48 lenni.
Mióta ülőmunát folytatok sajnos 2 év alatt feljött ez a plussz 6 kg. meg vele együtt naribőr is. Én tegnap vtam edzőteremben. 6 után nem ettem. SZted heti 2szer másfél óra edzés és ha nem vacsorázom akkor kb mennyi idő alatt menne le ez a 6 kg?
gyertek,biztassuk egymást!
Én főleg formálódni szeretnék.Tavaly sikerült lefogynom 5kg-ot,de az ünnepek alatt viszajött 2kg.
Nem is igazán a súlyommal van bajom,mert az normális(156 cm,52 kg)hanem az alkatommal.Nemrég elkezdtem újra kocogni mert azt szeretem.
További ajánlott fórumok:
- Babát szeretnénk 2011-re
- Babát szeretnénk 2010-re
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Akik kalória számlálással szeretnének megszabadulni az utolsó kilóktól !:)
- Facebookon hogyan lehet megszabadulni az idegenek által írt üzenetektől, amiket még elolvasni sem szeretnénk?