Olimpia 2016. (beszélgetés)
hát ilyen nincs
utolsó másodpercben kiegyenlít
32 másodperc
anyáááááááááááááááám
Eddig 7 aranyérem, egy ilyen kis országtól egyszerűen fantasztikus, ha megnézzük a nagyobbakat.
És még nincs vége?! :))
De ha így marad, akkor is BRAVÓ!!
Jelenleg is megy az "élő közvetítés".
A továbbiakban még ez a menetrend, ha érdekel valakit:
16.20 női vízilabda a 3. helyért MAGYARORSZÁG - Oroszország
ÖTTUSA
17.00: női úszás (Földházi Zsófia, Kovács Sarolta)
19.00: női bónuszvívás, lovaglás (Földházi Zsófia, Kovács Sarolta)
ATLÉTIKA
19.30: női 20 km-es gyaloglás (Madarász Viktória, Kovács Barbara, Récsei Rita
ÖTTUSA
23.00: női döntő
Atlétika:
02.05: férfi kalapácsvetés, döntő (Pars Krisztián)
Én is osztom Kiss Gergely véleményét: akik fotelban ülve, gusztustalan módon szidnak másokat, az szánalmas kategória.
A sportolók az ország javára válnak az ő egyéni teljesítményükkel. Ez minden ország saját érdeke, ezt tudni illik.
Sziasztok!
Az M4-en kívül valaki tud valami jó streamelős oldalt? Nekem sajnos nagyon akadozik és borzalmas a minősége is. Egy amerikait találtam ami jó volt, de csak limitált ideig lehet használni.
Szervusztok! Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Ma d.u. 16,20-kor lányaink vízbe csobbannak a 4 legjobb között.
Így van és elismerés a "csak" helyezetteknek is.
Olvastam itt, hogy van aki háborog az aranyérmek számán és szerinte a sportolóink 90%-a csak kéjutazásra ment Rióba a mi pénzünkön..hát nekem ez felháborító.
Azért meg kell hagyni, elég jók vagyunk éremben. Már ahhoz képest, hogy kicsi ország, és sok minden nehézség mellett, ellenére, mégis csak-csak összejön pár darab.
Engem egyáltalán nem zavar, hogy nem mind arany!
Rengeteg munka van a kevésbé fényesek mögött is.
Mindegyik megérdemli az elismerést.
Gratulálok!
Ez már hanyadik is?
Még egy mondat:
Most személy szerint azok bíráskodnak, akik "akkor" a medencében csapkodták a vizet! :))
Egyébként amikor polós fiaink (huszon-harminc évvel ezelőtt!) végigverték a világot, és mindenki úgy imádkozott, ha a magyar csapattal került szembe:
"A magyarok nyilaitól ments meg Uram minket!"
Most úgy néz ki, hogy akár fiúk, akár lányok szállnak vízbe, mindegy, hogy ausztrál, vagy kanadai bíró... idő kell, míg ismét felküzdjük magunkat az első helyre!
De ami késik, nem múlik!
Hajrá fiúk, hajrá lányok, hajrá magyarok! Mindent bele!
További ajánlott fórumok:
- 2008 Olimpia - Peking
- Nyári-téli olimpia(helyszín-időpont)
- Reális egy olimpiai aranyért a kb 30-35 millió?
- Ti egyetértettek azzal, hogy minden olimpiai bajnokunk a 35. élet éve után életjáradékot kapjon, ami most 198 942 forint havonta?
- Undorító - az olimpiai megnyitó
- Mi a véleményetek Update Norbi olimpiai véleményéről?