Olimpia 2016. (beszélgetés)
Itt vagyok! Gratula a lányoknak!
Nem néztem, izgi volt??
Az M4 nagyon leszerepelt ezzel az olimpiával. Már pár olimpia a hátam mögött van nézőként, de ennyire rossz közvetítést még nem láttam. A riporterekről és a kommentátorokról nem is beszélve.
Egy nap kb 5 alkalommal megnézheti az ember, hogy az adott magyar sportoló hogy esett ki, de hogy mi történt a minket nem érintő sportágakban arról egy rövid összefoglalót nem tudtak sugározni a két hét alatt.
Most olvastam Pars Krisztián eredményét.
Az ismert körülmények miatt, már a döntőbe jutás is nagy eredmény volt, a többi meg ráadás.
A MAGYAR VERSENYZŐK PROGRAMJA IDŐRENDBEN
KAJAK-KENU
14.00: férfi K–1 200 m, B-döntő (Molnár Péter)
14.22: férfi C–2 1000 m, döntő (Vasbányai Henrik, Mike Róbert)
14.47: női K–4 500 m, döntő (Magyarország – Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Csipes Tamara, Fazekas-Zur Krisztina)
15.04: férfi K–4 1000 m, B-döntő (Magyarország – Hufnágel Tibor, Kugler Attila, Ceiner Benjámin, Somorácz Tamás)
BIRKÓZÁS
15.16: férfi szabadfogás, 86 kg, nyolcaddöntő: Veréb István–Abdulrasid Szadulajev (Oroszország)
15.48: férfi szabadfogás, 125 kg, nyolcaddöntő: Ligeti Dániel–Florian Skilang Temengil (Palau)
TRIATLON
16.00: nők (Kovács Zsófia, Vanek Margit)
ÖTTUSA
17.00: férfi úszás (Demeter Bence, Marosi Ádám)
19.00: férfi bónuszvívás, lovaglás (Demeter Bence, Marosi Ádám)
23.00: férfi döntő (Demeter Bence, Marosi Ádám)
VÍZILABDA
21.30: férfi, az 5. helyért: Magyarország–Görögország
Izgulhatunk még! :)
Hajrá!
A görögök ellen az 5. helyért.
Délután is izgulhatunk, kajak-kenu, férfi C2 és női K4.
Szervusztok! Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Polós fiúk este 9,30-kor szállnak vízre a 5-8. helyek egyikéért! Előtte még lesz másik 3 polómeccs is. Lehet még izgulni, szurkolni!
Ja, az oroszok, ahogy sejtettem, meg még megkaptuk ráadásnak a kínaiakat. Mindegy, ez is valami. De igaziból a szinkronúszásban pont azt jó nézni, hogy az egyes csapatok mennyire más stílust képviselnek. Mondjuk idén a spanyolok, akik nagyon jók szoktak lenni, mintha nem is indultak volna.
Amikor majd itt lesz a vb, megpróbálunk mgint kimenni, élőben nem sumákolhatják el. :)
Hát az ausztrálok lettek 2000-ben az elsők, 2008-2012-ben a harmadikok, a hollandok 2004-ben és 2012-ben nem jutottak ki, de 2008-ban elsők voltak.
természetesen nem magamtól vagyok ilyen okos, wkikpédia segített.
Köszi, ezt nem tudtam. Ezek szerint már 3.-ik alkalommal tartjuk a 4.-ik helyet.
És a hollandok, ausztrálok most hol vannak???
Az biztos, hogy nem előttünk végeznek! Így a mi helyünk eléggé stabil, és lesz ez még jobb is!
Sajnálom!
Itt is igaz, hogy a labda kerek. Az oroszoké ma egy kicsit kerekebb volt. Nagyszerű játék, egyenlő tudás, egyenlő esélyek. Itt a végén már inkább az idegek harca volt, és egy ici-pici szerencse is kellett az oroszoknak ehhez az eredményhez.
Azért ezt sem mondhatja el rajtunk kívül senki:
olimpián negyedikek!!
Szép volt lányok, csak így tovább! Köszönjük!!
További ajánlott fórumok:
- 2008 Olimpia - Peking
- Nyári-téli olimpia(helyszín-időpont)
- Reális egy olimpiai aranyért a kb 30-35 millió?
- Ti egyetértettek azzal, hogy minden olimpiai bajnokunk a 35. élet éve után életjáradékot kapjon, ami most 198 942 forint havonta?
- Undorító - az olimpiai megnyitó
- Mi a véleményetek Update Norbi olimpiai véleményéről?