Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Old R.E.D. fórum

Old R.E.D. (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
3092. VictoryS
2011. márc. 14. 22:07
Képzeljétek, találtam egy itteni orvost, írtam neki mailt és már válaszolt is! Megírtam a paramétereimet, és azt mondta, hogy simán mehet, de el kell mennem a háziorvoshoz, hogy igazolja hogy tényleg annyi voltam, és aztán meg keressem meg őt az osztályon! Juppii! Csak a párom fogadta kissé hűvösen, de majd még megdolgozom az embert... ;)
3091. KEND (válaszként erre: 3089. - VictoryS)
2011. márc. 14. 14:35
gyakorlatilag is működik:))
3090. KEND (válaszként erre: 3087. - VictoryS)
2011. márc. 14. 14:35
Budapesten a Szent Imre, Honvéd, István kórházban csinálnak Tb-s hasplasztikát. Majd kérdezz priviben, megírok mindent amit tudok:)
3089. VictoryS
2011. márc. 14. 13:01
Utána néztem, és találtam egy dokit, akinek írtam. Elvileg igaz a dolog, és várom a doki válaszát! Csajok! Annyira jó lenne ha sikerülne! Szorítsatok!
3088. VictoryS
2011. márc. 14. 12:49
Anno 40,18 volt, most megnéztem, és jelenleg 28,28 a BMI. Hát ez bőven benne van.
3087. VictoryS (válaszként erre: 3086. - KEND)
2011. márc. 14. 12:45
Hol? Hogy? Segítsetek ha tudtok please! Pénz kérdésben meg ha már csak a felét kell is jobban járok.
3086. KEND (válaszként erre: 3085. - Tündi66)
2011. márc. 14. 09:31
10 BMI UTÁN TB-S LEHETSZ
3085. Tündi66 (válaszként erre: 3084. - VictoryS)
2011. márc. 14. 08:57

Jó reggelt!

Valahol aztolvastam,hogy egy bizonyos BMI fogyás után tb-re leoperálják a lógó pocit. Persze,akkor is kell pénz,de nem annyi.Nézz utána,hátha igaz.

3084. VictoryS
2011. márc. 14. 08:36

Sziasztok! Ma kicsit feljöttem fórumozni, ha már pihenő napot kaptunk állam bácsitól. Bár nekem nem pihi, mert ugye itt a 3 ludmillám is. :-) Na meg a dolimat vinnem kell szerdán az elkészült részekkel, nagyjából már kész formában, és azon még biza van meló rendesen.

Köszi a bíztató szavakat a méretekkel kapcsolatban. A magasságom csak 165cm, nem olyan sok az, bár a 40-es méretnek már örülök. :-)

Viszont a hasam miatt most megint kiakadtam, mert megint kisebesedett azon a részen, ahol nem tud szellőzni, és most be is mutattam a páromnak, hogy nem pusztán szépészeti rigoja, hogy le akarom szedetni,hanem e.ü. gondokat is okoz, mert ilyenkor nagyon fáj is. De hát kinek van rá fél millája???

Az a naci anyunak is nagyon bejött, ő is váltottan hordja, és mindig mossa, szárítja őket frissiben. Lassan neki is frissíteni kell a készletet asszem, mert egy idő után elfárad az anyag és megnyúlik egy kicsit. Bár a semminél akkor is még jobb, de már nem az igazi.

2011. márc. 10. 08:20

Sziasztok!

Köszi csajok, csak olyan nehéz elhinni, mert 1-2 kg még hagyján, de azért még is csak sok difi így elsőre nekem. :)

Vic: hirtelen az jutott eszembe, hogy anyunak névnapjára vettem fűzőnadrágot (ez a hivatalos neve, nem pedig alakformáló). Ez direkt az ilyen hasra való mint a tied, meg mint anyumé, akit összekaszaboltak. Nagyon szereti. Felvette délután, mert nem bírtam ki, hogy jó e rá a méret miatt és az első szava az volt "Most akkora a hasam mint reggel ébredéskor!!" és vigyorgott mint egy gyerek. Na azóta minden nap mossa este és szárítja. :) De majd azt kap a közelgő szülinapjára is. Ja és tényleg ennyi súllyal és cm-re mint ami te vagy, igaza van csillagnak, teljesen reális a 40es méret.

2011. márc. 9. 10:32

Sziasztok!

Nagyon ügyik vagytok!

Szöszi, Vicnek igaza van, én is ezt írtam a naplódba.

Vic, neked meg simán reális a 40es nadrág, mert te azért jó magas vagy.

3081. VictoryS (válaszként erre: 3080. - Szöszipanna)
2011. márc. 9. 09:12

Szerintem azért, mert te tornázol is, és izmosodtál. Így lehet hogy a súly több, de a centi kevesebb! Ez így tök jó, mert nem leszel lötty, mint én... :-)

Nekem meg az a bajom, hogy a felső test már tökre oké, de lent meg nagyon nem tetszik a lógó alkatrészek miatt. De ezen sajna a torna nem segít, csak a szike, mert hát ugye ikerszüléssel együtt a 3 gyerek, meg a sok fogyás nagyon megviselte a bőrömet. Ha az a zacsi nem lenne ott, akkor már lehet nem is görcsölnék rajta,hogy még fogyjak. Amúgy a 40-es gatyómat már övvel kötöm fel, mert az is lötyög. Mondjuk ez olyan nagyobb negyvenes, inkább majdnem 42-es lenne szerintem. Aztán persze ki tudja... Ahány gyártó, annyi féle méretezés.

3080. szöszipanna (válaszként erre: 3077. - VictoryS)
2011. márc. 8. 17:48
Húúú, nagyon ügyi vagy. Nálam jönnek a női napok és így most sehova nem haladok. De a hétvégén felvettem a régi gatyómat és rám jött. Ezt azért nem értem, mert azt anno 80kg-val hordtam és az ugye majd 6 kg difi. És kényelmes, de komolyan. Ezen felbuzdulva felvettem hugi új szerzeményeit, amit pesten vett. Erre teljesen jóók!!! 42-es méret. Nem értem és nem is tudok teljesen örülni. :( De miért???
3079. szöszipanna (válaszként erre: 3078. - Kis.joe)
2011. márc. 8. 17:46
Ilyenre nem lehet itt válaszolni!! Írd be a keresőbe és kidobja! Vagy írj privit valakinek! De nem itt!
3078. kis.joe
2011. márc. 8. 15:31

Sziasztok!

Honnan szerzitek be a Zen kapszulát?

3077. VictoryS
2011. márc. 8. 09:09

Ja és ma ismét közelebb kerültem a célhoz!

Eddigi össz fogyás -32,2kg! Igazi jó nőnapi ajándék! :-)

Többi a naplóban... na ott se sokkal több, csak már mennem kell a dógomra.

Pusssz!

3076. VictoryS
2011. márc. 8. 09:07

Csajok! Hogy vidám legyen a napotok, ajánlom, hogy nézzétek meg Szőke András új tűzfalát! Én majdnem betojtam a röhögéstől itt hirtelen!:D :D :D

[link]

2011. márc. 7. 21:19
Jön a következő adag Zen-em és remélem a tornából is tudok többet csinálni. az a baj, hogy nagyon angolozom, mert májusban vizsga, de remélem megoldom ezt is. :D
3074. szöszipanna (válaszként erre: 3073. - Vadkriszti)
2011. márc. 7. 21:08
:D A kukkoló!!!!! ;)
2011. márc. 7. 10:57
Sziasztok! Nagyon ügyesek vagytok! Figyelek ám, még ha nem is mindig van időm Irni:)
3072. szöszipanna (válaszként erre: 3071. - VictoryS)
2011. márc. 6. 16:51

Kíváncsi leszek, hogy hogyan haladok tovább, mert ezt a 85-86 körülit nem sikerül elhagyni. Bár lehet a jövő heti női napok után sikerülhet. Nagyon szeretném már.

Rendelek ma Zent. Neked mennyi idő alatt jött meg most? Mert nekem a múltkor nagyon gyors volt.

Lassan 75 leszel, nagyon ügyes vagy. Még jó hogy jön a tavasz és a ruhákban meg is tudod mutatni magad!! :)

3071. VictoryS (válaszként erre: 3070. - Szöszipanna)
2011. márc. 6. 12:57

De jó! Nagyon szurkolok neked is! :)))

Jó neked, te még tudsz sokat inni. Nekünk már nagy küzdelem ez...

Azt vettem észre, hogy ha néha egy-egy finom falat lecsúszik este, attól még nincs baj, mennek a dolgok a maguk útján.

MA mértem magam, és amit "vissza" jött pár deka, az már újra lement, és innentől megint mehetek minuszba! De jó is lenne már!

A farmeromra pedig ismét övet kellett kötnöm, mert ez is lecsúszik már hála Istennek! :D :D :D

2011. márc. 5. 11:36

Sziasztok!

Na én is elkezdtem a Zent. Tegnap 2ü Jana ment le, ami 4.5 liternek fele meg barátok közt is! :D De enni este ettem, szóval majd később veszem be, mint ma 10 körül.

Majd megyek szaunázni a héten valamikor, hogy tuti ne legyen baj!

Kíváncsi vagyok rá, enni ezért eszem, hogy egyek. Szóval eddig jó.

3069. VictoryS (válaszként erre: 3068. - Szöszipanna)
2011. febr. 28. 08:58

Köszi! :-)

Azért majd te is írj, ha úgy adódik, mert néha már úgy érzem, hogy monologizálok magamnak. Az sem rossz, csak néha uncsi a társaságom. :-)

2011. febr. 27. 10:59

Hát igen, de lassan remélem minden megoldódik. Én csinálom ahogy tudom és majd látom mi lesz belőle, belőlem.

Kriszti, szedd nyugodtan az adit, hátha ez a lórugás nagy lendületet ad.

Vic: olvasom a fb-n amiket írsz! Tök jó!

3067. vadkriszti (válaszként erre: 3066. - VictoryS)
2011. febr. 26. 15:20
Nem, nem vesz kárba, szedni fogom, aztán majd meglátjuk. Most szörnyülködve, de beIrtam a mérlegelőbe a méreteimet, hát nagyon kIváncsi leszek, remélem, hamarosan csökkenni fognak ezek a borzalmak:(
3066. VictoryS (válaszként erre: 3065. - Vadkriszti)
2011. febr. 26. 14:37
Nem baj, még utána is válthatsz. Kárba ne vesszen. :-)
2011. febr. 25. 17:00

nabasszus, már megvettem az adit:(, erre van jobb.........

na, pont ilyen a formám mostanában....

2011. febr. 25. 16:58
Megvan, itt van a segItség, nincs több kifogás:)
3063. VictoryS
2011. febr. 25. 15:56

Na ide is benéztem végre.

Szöszi! Hát hinni is kell benne az biztos, de nekem is volt elég hosszú ilyen időszakom, hogy sehogy se.

Meg olyan is volt, amit kriszti írt le. Vannak ilyenek, de aztán egyszercsak sikerül átlendülni fejben is, és nekiállni.

Épp írni akartam a másik fórumot én is. Nézz át oda kriszti. Jobb mint az Adi, mert nem leszel idegbajos tőle. :-)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook