Old R.E.D. (beszélgetés)
Második gyümölcsnapunk van ma, azaz a 8.napnál tartunk.
Nagyon jól bírjuk, nagyon finomakat csinálok, naponta edzek újra, 3,5 kg ment le eddig.
Szép napot mindenkinek.
Vic!!
Nagy nagy gratula neked!!!!! Iszonyatosan ügyes vagy! Nem vagy semmi!
Te ennyi mint ami te most vagy nem voltam 10 éve! Dögös 3 gyerekes anyuka vagy! És nagyon nagy követendő példa!
sziasztok..be vagyok rozsálva...kaptam egy szép karórát..és hát túl szoros volt az öv, és kidörzsölte sebesre a karomat...aztán nem hordtam,hogy helyrejöjjön,már csak egy kicsi heg maradt, így újra felvettem..tnap nem volt semmi gond,de most megint elkezdett viszketni,dudoris lett, meg piros...félek,mert ha fémallergiám van akkor az gondot okozhat ugyebár akkor is amikor majd tavasz körül koronát szeretnék csináltatni a fogamra.... bár ha allergiám lenne,akkor nem az egész karom vörös lenne ? vagy legalábbis ott ahol ér az óra..
na meg a szemüvegem is fém, attól mégsincs semmi baj... (bár a ratyi fülbavalókat nem bírom,csak az aranyat). Lehet,hogy egyszerűen csak finnyás a kezem, és azért viszket,hogy dörzsöli?
Igen, ebben igazad van. Ahogy én is 10 kg-t leadtam, visszagondolva, tényleg ettem mindent. És enni is fogok, mert szeretek enni. De már figyelek mit és főként mikor. Remélem még ha lassan is, de továbbra is menni fog a dolog, mert jó lenne ha menne. Kellene még ennyit fogyni hogy jöhessen a baba és ne legyen gond a hátammal. Tegnap is ettem este, de legalább nem éjszaka. És ettem, de már nincs lelkiismeret furdalásom sem, mert tudom most kellett enni. Így lehet bírni hosszú távon.
Ezért is fura hogy amint a naplómban is írtam, a tornán sok új csaj jött. Rengeteg, nem is sok. És sajnos tudom, hogy a tavaszra elfogynak, jó ha marad a régiekkel 1-2 új. Mert ugye ez az újévi "megfogadom" dolog. Én amikor tudtam eddig is mentem, mert nekem a lelkemnek ez kellett. És sajnálom őket, hogy azt hiszik 1-2 hónap fogyókúra és az életük megoldódik.
Szia!
Szerintem a kiegyensúlyozott étkezés az ami hosszú távon tartható. A diéta számunkra nem elegendő, hanem életmód váltás kell, ami pedig cska z ésszerűség keretein belül működik. Tehát vegyes étrend, amit megehetsz, csak most zsírszegényen, és csökkentett ch tartalommal ajánlatos, több kicsi adagban. Én ezt próbálom tartani, és eddig működött a dolog. Nem tiltok magamtól vas szigorral dolgokat, mert akkor hamar begolyóznék. Ha csoki kell, akko reszek egy keveset, és aztán megint bírom egy darabig nélküle. Így adtam le az ez előtti 28 kilót is, és most is így csinálom. Mellette figyelek a szervezetemre, hogy mire van szüksége. Csak mindezt csökkentett (mini) adagokban.
Hát nekem sem megy a 90 napos. Valahogy ez nem bírom.
Most inkább az odafigyelős kaja és amit az ételallergiám miatt nem ehetek, azt nem eszem. Valahogy most egy "diétát" sincs erőm csinálni. A kajás naplómban olvasható mit eszek, mennyi. Ha valami nem jó szerintetek, akkor várom az építő kritikát továbbra is.
Mindha azt olvastam volna, hogy többen is csináljátok a 90 napost.
Lusta vagyok visszaolvasni.
Mi a párommal az 5. napja csináljuk, jó lenne egy kis konzultáció.
Van több 90 napos fórum itt a hoxán, de nem tetszenek.
Maradok a régi csapatomnál.
Szép napot mindenkinek.
Bocsi, csak nekilendültem a takarításnak, és ilyenkor összeesésig meg sem állok. Most ettem egy kis ebédet a tegnapi rakott kápiból, aztán csinálok talán piskóta tekercset a kicsilányom farsangjára, bár még soha nem csináltam, de ez a legegyszerűbb. Utána meg öltözünk és megyünk. Tombola tárgynak meg küldtem 3 lemezt. Mi mást is küldtem volna! :-)))
Szerintem a Hodiban is valami hasonló cucc van mint ezekben, mert a bogyó formája ugyanúgy nem legális, mint ezek.
Szóval nyugodtan próbáld akkor ki, aztán hátha jól jársz ezzel is.
Hát jól hat, csak elfogyott és sokan nem kapnak már. Most ebből csak egy levéllel lesz, mert másik hugié. Megnézem ez mit tud és ha nem hat úgy mit a hodi, akkor tudom már mit kell rendelnem. Csak ennyire nem hatott a hodi soha, és nem értem. Lehet a hosszabb szünet tette ezt. Nem tudom. Még nagyon gondolkodom mit is akarjak.
köszi, és tényleg igazad van amúgy.
Kend, tessék pár sort nekünk írni!
Szóval megrendeltem én is, és hugival felezzük, mert csak kipróbáljuk, utána majd látjuk. Remélem ez is jó lesz, mert most nagyon szépen megy a hodival lefelé.
Na, sziasztok Csajszik!
Súlyom most megállt, pedig keveset eszem, csak tiszta ideg vagyok a meló miatt:( Állandóan fáj a gyomron, inni alig iszok.
Holnaptól szedek Redet, van még kb 10 szem maradék. Utána keresek valamit, mert nyakunkon a nyár.
Vic, nagyon klassz eredmény4
puszi mindenkinek!♥
Szia!
Nekem másnapra itt volt.
Sziasztok!
Hát lassan elfogy a héten a hodim és valahogy most a Zen felé hajlok. Megyeget lefelé, nekem meg is felelne, de most lehet váltok.
Sajna csak a két sport van meg hetente, ami kevés. Kellene még 1 legalább, de majd meg is lesz remélem a héten már.
Vic: mennyi idő alatt jött meg neked!
Ettől ne félj, mondtam, hogy átveszem, ha nem válik be.
Nekem hat, ma is lement 40 deka. Ezzel megvan a 6 kiló/22nap/20 bogyó.
Meg kéne nekem is rendelni, de félek, hogy ez is hatástalan lesz.
Annyi pénzt kidobtam már ilyen vackokra, hatása meg egyiknem sem volt, legalább is rám nem hatottak.
Na ez tök jó :) jujj lehet,hogy én is kipróbálom...vmit muszáj...és ezt gyógyszertárban lehet venni? kb mennyibe kerül?
Jó lenne nyárra mondjuk egy 15kilóval kevesebbnek lenni :)) jujj de szép álom..pfff
Sziasztok!
Írtam a naplóba is, de ide is írom, hogy kicsit felvillanyozzalak benneteket is! Ma kellemes meglepi ért, mert fogytam! Pont 3 hete szedem a bogyót, ami 19 szem volt, mert 2 nap kimaradt, és 5,6kg-ot fogytam. Nem éreztem igazából, ezért féltem is kicsit a mérlegtől,és ezért volt kellemes a meglepetés! :-)
Nagyjából a naplóba is leírtam ezt, de gondoltam megosztom itt is. :-) Már csak bő fél kiló, és ismét 80 alatt leszek! De jó is lenne már...