Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Old R.E.D. fórum

Old R.E.D. (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
3182. VictoryS
2011. máj. 19. 20:28

Szia Edit! De jó újra látni! Látod mi fojtatjuk ezt az örök harcot. Majd teszek fel képeket, ha lesz olyan már, ami mutatható.Lehet hogy elviszem a gépet, hogy a doki bácsi csináljon egy sztárfotót, bár nem tudom mit fog szólni hozzá...

Ma megint sokat mentem, de nem így terveztem. Persze nem annyit mint tegnap, csak nem a tervek szerinti pihenős nap volt. Most gondolkozom erősen, hogy a szombati vizsgámat későbbre tegyem, mert vezetni is sok a 320 km, meg a tanulással sem állok jól. Sajnos kedves férjem nem tud velem jönni,hogy ő vezetne.

3181. szöszipanna (válaszként erre: 3180. - Izsoldedit)
2011. máj. 19. 18:16
A fekete belsejű 2011es kiadás és a régi fehér belsejű.
3180. Izsoldedit (válaszként erre: 3179. - Szöszipanna)
2011. máj. 19. 14:50
Óóó!Látod én nem is tudtam,hogy ebből két fajta is van :(
3179. szöszipanna (válaszként erre: 3178. - Izsoldedit)
2011. máj. 19. 13:53
Nekem is. Persze nem olvastam utána, hogy van már két fajta forgalomban, azaz hogy mikori gyártású. Szóval most jól megjártam, mert a hasmenőset rendeltem, nem pedig a régit, ami nagyon bevált. Na mind1, most már ezt is megeszem. :D
3178. Izsoldedit (válaszként erre: 3177. - Szöszipanna)
2011. máj. 19. 09:02

Szia!

Köszönöm jól vagyok! :) Hát...zajlott az életem az elmúlt 1.5 évben,de minden rendben,és azon vagyok,hogy így is maradjon.Volt kétszer is,hogy nagyon legyengűltem és múszály volt összeszednem magam,de szerencsére 5-6 kg-nál több nem jött vissza.Ugyhogy a -10-11 kg megmaradt :) Most viszont lessz időm és jön a nyár,ugyhogy nekikezdek a jövőhéttől a hoodiának,nekem ez nagyon bevált. :)

2011. máj. 19. 08:35

Szia Edit!

Mi újság veled?? Olvasom, hogy újra itt vagy. Remélem minden rendben van. Hogy haladsz a fogyival? Jött vissza valamennyi?

Vic: vigyázz magadra továbbra is!!!

Pintyo: örülök, hogy ez az új bogyesz akkor talán már hatni fog tovább is, örülök neki. Néztem, hogy elég húzós az ára. A kedvenc újságomban volt róla egy nagy hírdetés, nézte, de mivel soknak tűnt az ára, így napoltam is. Olvaslak továbbra is, hogy hogy hat neked.

Kriszti: mi újság? hogy haladsz?? Lelkivilág?

3176. Izsoldedit (válaszként erre: 3175. - VictoryS)
2011. máj. 18. 10:36

Szia csajszi itt a régi hoxás!!!

Most láttalak!!!Nagyon ügyes vagy és büszke vagyok rád!!!!!!!!!!!!!!Nagyon vigyázz magadra,és majd mutasd meg milyen lettél! :)

3175. VictoryS (válaszként erre: 3173. - Szöszipanna)
2011. máj. 14. 14:14
Megjöttem ám, túléltem! A naplómba leírtam az élményeket. :) Köszi a drukkolást! ;)
3174. pintyo577
2011. máj. 14. 13:33

Sziasztok Lányok!

Remélem nem kiabálom el, de azt hiszem találtam végre valamit, ami hatással van rám, végre.

Ez egy kapszula, természetes anyagból, bár ki szedheti, akár meddig, nincs mellékhatása, szóval nagyon jó.

Néhány falat kaja után olyan érzés, mintha degeszre etted volna magad, a harmadát nem tudom megenni annak amit eddig ettem, pedig nem vagyok egy beles.

Csak egy gondja van, hogy elég húzós az ára.

Majd beszámolok a fejleményekről.

3173. szöszipanna (válaszként erre: 3173. - VictoryS)
2011. máj. 9. 10:32

Drukk, drukk, drukk!!!

Várunk vissza!!!

2011. máj. 4. 20:31

És pontosan mikor műtenek?

Csak hogy tudjam, mikor kell drukkolni nagyon!!

3171. VictoryS (válaszként erre: 3170. - Szöszipanna)
2011. máj. 2. 22:17
Köszi! Már kezdek lelkileg jobban ráhangolódni a műtét UTÁNI állapotra, és egyre jobban örülök, hogy meglesz. Nagyon kényelmes haskötőt vettünk, piszok jól tart. Anyu úgy rám tekerte, majdnem megfulladtam. :) Kellemes hangulatban készítek össze mindent itthon, hogy rendben legyenek a fontosabbak mire bevonulok. Sajnos páromról ez nem mondható el. Munkahelyén még nem is mondta, pedig a gyerekeket csak ő tudja majd elvinni suliba. Annyira nem fogja fel a sürgősségét, vagy nem tudom, hogy csak na. Ez eléggé idegesít, de csak megoldódik valahogy...remélem. Na megyek csicskálni!
2011. máj. 2. 16:18

Sziasztok!

Kicsit elvagyok veszve, de benéztem pár sorra hozzátok.

Vic: anyu is most vett haskötőt, nagyon szereti, meg vettünk neki főzőnadrágot-bugyit is. Igaz ő a sérv és majd annak a műtétje után kell hordania 6 hétig, de hát neki is a hasát műtik. Remélem utána már őt sem fogja idegesíteni annyira, mert ugye őt is idegesítette, hogy ő nem tehet ellene már semmit, ezt csak a szike oldja majd meg.

Ne idegeskedj, bár ezt könnyű mondani nekünk. Próbáld magad elfoglalni, hátha akkor nem mész a maga és a családod idegeire. De lassan túl leszel rajta és akkor remélhetőleg még szebb leszel a magad számára, hiszen a külső szemlélő már annak tart téged és ezek után te is annak fogod magad tartani barátném.

A kézzel írt naplót azóta is írom és nagyon jó dolog. Már csak a kcal számításra kellene magam rávenni. :)

pintyo: nagyon gratula. A nyirok masszázst én is szeretem, mert hát a narancsbőröm teljesen elviselhető, igaz már csak havi 1x megyek, többre nem futja most. Jó dolog, ha a párod ilyen hasznos dologgal lepett meg!!

Többiek????

3169. VictoryS
2011. ápr. 30. 09:02
Ja, írom a naplót és nagyon tanulságos. Tegnap már sokkal ügyesebb voltam, és így kínlódás nélkül mennek le a kilók. A húsvét alatt felszedettekből már majdnem le is ment 2 kiló, de ebben benne van a menzesz is.
3168. VictoryS (válaszként erre: 3167. - Pintyo577)
2011. ápr. 30. 09:01

Az nagyon szép eredmény! Gratulálok! Neked ez jól szokott menni, ezért jó példát adsz nekem. :)

Már nézegetem a haskötőket és a napokban meg is veszem. Kezdek rákészülni a műtétre. Kedden labor, pénteken altatóorvos, vasárnap bevonulás... Kicsit kezdek idegi alapon lenni, mert sok változás történik egyszerre, de majd csak túl leszek rajta.

3167. pintyo577
2011. ápr. 29. 07:54

Lányok 3 nap alatt 2,70 kg ment le, nem rossz.

Igaz keményen megdolgozok érte, de legalább van látszata.

Vic: nagyon jól nézel ki, ne idegesítsen semmi, kicsit félsz a műtéttől, ez teljesen normális.

Gondolj arra milyen eszméletlen lapi lesz utána a hasad.

Irigyellek ezért a műtétér, én is szivesen megcsináltatnám, bár az én hasam nem olyan vészes.

A kemény kondi sokat segít, most meg ezek a kezelések bőrfeszesítők is, remélem ezek is segítenek.

3166. VictoryS (válaszként erre: 3165. - Pintyo577)
2011. ápr. 28. 22:15
Hát engem most minden idegesít magamon, de lehet hogy csak a műtét miatt vagyok ilyen.
3165. pintyo577 (válaszként erre: 3164. - VictoryS)
2011. ápr. 28. 20:00
Én irigyellek téged, istenien nézel ki.
3164. VictoryS (válaszként erre: 3163. - Pintyo577)
2011. ápr. 28. 19:37
Hű! Most irigyellek egy kicsit! Biztos jó lehet ez a masszázs!
3163. pintyo577 (válaszként erre: 3161. - Szöszipanna)
2011. ápr. 28. 19:35

Hatalmas lendülettel kezdtem a fogyókúrát.

Napi 1,5-2 órás kardió edzés, enni alig eszek valamit.

Már nagyon régóta akartam menni nyirok masszázsra, na most a párom elintézte, nem is tudtam róla.

Oda jár kezelésre, mert pokolia fáj a lába, szóbakerültem, hogy mennyit szenvedek a fogyókúráimmal és ennyi.

Meg is volt ma az első nyirok masszás, aztán lesz ultrahangos zsírbontás, vákum masszás, tekercselés, kézi masszás, gondoltam, ha lúd legyen kövér.

Még 10 kg akarok lefogyni.

3162. VictoryS
2011. ápr. 28. 19:17
Ma írom rendesen, és nagyon hasznos! Érdemes naplót kezdeni. Régen is ezt csináltam, és akkor is sokat használt a mérték megtanulásában, és tartásában.
2011. ápr. 28. 15:26

Sziasztok!

Látom mindenki újult erővel kezd bele!!! Hát én most a sporttal vagyok így, ma is 1.5 óra aerobic, és lehet utána ha lesz erőm, akkor szauna.

Sajna holnap ballagás, de ésszel fogom csinálni a kaját, de ennem kell, mert párom családja és nem akarok magyarázkodni miért nem eszem, hiszen ők "girnyók" és ugye az ilyen emberek nem értik ezt. :)

Nagyon lassan de fogok enni.

Most este már csak shake lesz nekem is, most ettem, mivel a tornát bírnom kellene. :)

Vic: nekem is meg kellene már lassan a kcal-t számolnom, mert szerintem több mint 1500 és annál nem nagyon kellene többet ennem. :) Remélem hamar belejövök a számolásba én is!

pintyo: mennyi plusz van most rajtad? Holt tartasz?

3160. VictoryS
2011. ápr. 28. 08:40
Sziasztok! Az ünnep nagy károkat okozott kilók terén, de mától kemény vagyok. Hátráltató tényező ma a mensi, de akkor is nekikezdtem,mert 11 nap van a műtétig és legalább azt le akarom adni, amit most visszaszedtem. Szigorú papíralapú napló írást kezdek, számolok mnden bevitt és leadott kcalt is.
3159. pintyo577
2011. ápr. 27. 10:02

Sziasztok Csajok!

Elteltek az ünnepek, remélem nektek is olyan szép volt mindt nekem.

Most viszont lehet kezdeni a drasztikus fogyókúrát.

A fejemben nagyon helyre tettem, tehát menni fog.

Tegnap kezdtem ezt a kemény napi 1,5 órás edzést (zsírégetést), heti 1x 3 órás edzés, naponta szauna, a három kaja pedig fehérjepor.

Remélem gyorsan sok le fog menni.

Mindenkinek szép napot.

3158. szöszipanna (válaszként erre: 3157. - 470f6cae11)
2011. ápr. 9. 13:19
Hát erre nem tudom mit is mondjak. Nagyon jó és igaz megoldást adtál a gyerekeidnek!!!
3157. 470f6cae11 (válaszként erre: 3156. - Szöszipanna)
2011. ápr. 9. 13:05

Szia Szöszkém!!

Azt írod: , de sajnos a kívülálló csak okos tud lenni, mivel nem az ő élete.

És ez nagyban a megoldás. A kivülálló - mivel objektívebben tudja kezelni a történéseket - előbb látja meg a helyes utat, mint az érintett. És ha erről beszélegünk, már az is útmutatás, nagy segítség.

Hadd mondjam el, hogy mit szoktam tanácsolni a gyerekeimnek,amikor az élet nagy kérdései előtt tiprolodnak:

ülj le, csukd le a szemed. Gondolatban képzeld el, hogy ami most Neked a legnagyobb problémát okozza ( és kilátástalannak találod) ez a probléma most nem a tied, hanem Neked meséli el a legjobb haverod. És megkérlek, hogy ezt tényleg jelenítsd meg magad előtt. És ha eddig megvan a gyerekem, akkor azt mondom: most pedig a panaszkodó haverodnak mondd el, hogy szerinted erre a helyzetre mi a jó megoldás. Döbbenetesen jól működik az egész. Tanácsnak rögtön azt mondja ki , ami a jó út. Ez sima agykurka.

Abban a pillanatban ha az agyadnak azt mondod , hogy ez nem egy probléma, hanem egy feladat, az agy a lélek, a tudatalatti, a felsőbbrendű énünk stb..el kezdi keresni a megoldást. És meg is találja.

Próbáljátok ki, csodákra képes az elme.

Bibe

Ui: remélem érthetően irtam le a szituációt.

2011. ápr. 9. 08:44

Sziasztok!

Itt akkora szél van már tegnap óta, hogy csak na. Visz mindent.

Na olyat nagy számot mutatott a mérleg, hogy azt hittem leszédülök róla. De most kivételesen örültem neki, mert már rég női napoknak kellene lenni, de még nincs és hátha ez akkor annak a jele és akkor innen már csak fogyni fog.

Tündi. Sajnos sok ilyet helyen voltam már, mint kívül álló, akitől a segítséget várták. Amikor pedig közölnöm kell akárhányszor, hogy ezt tényleg nekik kell megoldani valahogy, akkor kétségbe esik mindenki, mert ugye tőlem várták végső elkeseredettségben a megoldást. DE amikor olyan helyen vagyok hogy erőszak is volt, na akkor el szoktam durrani. Volt már hogy itt vagyok, engem üssön meg, aki majd egy mázsa ne az asszonyt a 40 kg, vagy a gyereket. Na erre még egy férfi nem tudott válaszolni, csak néztek bambán. Sajnos még soha nem tudtam megoldást rá, csak hogy meg kell valahogy oldani, de sajnos a kívülálló csak okos tud lenni, mivel nem az ő élete. Én csak erőt kívánok neked, és ne félj soha segítséget kérni, ne várd meg még visszafordíthatatlan történik. Bárki segít, még ha csak a kezdet tudják fogni, de akkor is ott lesznek melletted. Ne feledd, a gyávaság az, ha elmenekülsz, nem pedig az, ha ügyvédet, barátot hívsz, hogy segítsenek elmondani az alternatívákat és ott legyenek veled és a csajokkal!

3155. VictoryS (válaszként erre: 3153. - 470f6cae11)
2011. ápr. 6. 19:16
Egyet értek! Q.ra! :)
2011. ápr. 6. 19:00

Tündikém, ezt a verset Neked küldöm igaz szeretettel:

Hoztam neked napot,

Hogy fényben lehessél.

Hoztam neked szellőt,

Hogy szárnyra kelhessél.

Hoztam neked vizet,

Hogy soha ne szomjazzál.

Hoztam lágy kenyeret,

Hogy azzal táplálkozzál.

Hoztam neked békét,

Néhány szóvirágot,

Hogy elűzzék mellőled

A szomorúságot.

A legvégére pedig

Csak önmagamat hoztam,

S fele barátságom,

A másik fele itt van.

3153. 470f6cae11 (válaszként erre: 3152. - Tündi66)
2011. ápr. 6. 18:57

Tündikém!!

Nem találok szavakat arra, amit Veled meg mer tenni.

Én úgy godolom , hogy az erősebb jogán senki sem bánthatja a gyengébbet. Vagy ha egy pasinak ez az ötlete támad(na) mondjuk velem szemben, egy dolog biztos. És ezt itt már az egyik fórumon leírtam. Ha nem iszik, akkor összeszednék egy gyúródeszkahátú pasit, és qrvára megveretném. Ha pedig iszik netán? akkor leitatnám és a sofrófával úgy összeverném ( minden egyes részegsége alkalmával) , hogy a pavlovi reflex biztosan kialakulna nála : összekapcsolva a piát és a verést.

Nehogy nazt higykje bárki, hogy agresszív vagyok. A gyerekein k úgy nöttek fel, hogy nem kaotak még csak pofont sem, hanem demokratikus szellemben nevelkedtek.

De volt egy verekedős nagyon-nagyon közeli rokonom. És bennem megmaradt az útálat az agressziv alakokkal szemben. És úgy gondolom, hogy kutyaharapást szőrével lehet csak gyógyítani. Qrvára megverni, ha kezet mer emelni a gyengébbre!!!

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook