Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Old R.E.D. fórum

Old R.E.D. (beszélgetés)

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
3002. aeb750e196 (válaszként erre: 3001. - Szöszipanna)
2011. jan. 24. 18:52
igen, lezártam. vagyis ezt mondom,és majd egy idő múlva így is fogom gondolni. Emberileg ő jó ember, segít akin tud, lehet rá számítani, de egy kapcsolatra nem érett...
2011. jan. 24. 14:24

Sziasztok!

Most hogy olvastalak benneteket vettem észre, hogy ma még nem is ettem. Szóval gyorsan ettem egy fél adagot, és a fura, hogy egész adagot raktam ki magamnak, de a felénél megálltam. A többi majd 2 óra múlva jön az aerobic előtt 1 órával. :)

icke: Most már remélem tudod, hogy többet erre a hapsira nem kell időt fecsérelni. Meg sem érdemel téged!

Argosz: Jó hogy időben észbe kaptál. Remélem én is így tudok majd tenni, ha lemegy annyi amennyit szeretnék. Meg igaz, hogy 5 kg-t könnyebb leadni, mint 15t. És a szervezetnek sem mindegy.

Vic: nagyon ügyes vagy. Remélem nekem is le megy már ez a 3 kg plusz, és akkor kezdhetem teljes lendülettel. Igaz utol már nem tudlak érni, de a nyomodban vagyok! ;)

pintyo: Nekem most a sport kell, mert agyilag is csak ez kapcsol ki. Kondit csinálod még?? És a formuládat iszod még?

kend, kriszti??

3000. VictoryS
2011. jan. 24. 09:20

Szia argosz!

Hát ezzel szerintem sokan így vagyunk, hogy hamar el tud szaladni a ló, ha nem figyelünk. Nekem a bogyó a bevéált módszer, mert ez a legolcsóbb, ami hatásos is. Ha nincs étvágyam, akkor tutira nem zabálom tele magam. :-)

Csak oda kell figyelnem mellette nekem is, hogy ne essek át a ló túloldalára, ezért figyelek, hogy gyakran egyek pár falatot, és szedek mellette vitamint meg spirulinát is, hogy ne merüljön ki a szervezetem. Nekem ez megy, és eddig jól szuperál. Én is szeretném elérni az álomsúlyt tavaszra, úgyhogy bíztathatjuk egymást! :-)

HAJRÁ CSAJOK! LE A ZSÍRRAL!

2999. argosz1967 (válaszként erre: 2978. - KEND)
2011. jan. 24. 04:42

Szia KEND!

Neked mennyit sikerüt felszedned?

Köszönöm a bizalmat, nagyon jó esik a lelkemnek.

Megoldani megoldom , csak úlyra meg kell hogy legyen a kellő motiváció, ami mától van meg úgy érzem.

Az agyamban még most dőlt el, hogy ismét a régi étrendemet kell fogyasztanom, amivel elértem az eddigi csodálatos eredményem. A kitűzött cél az álom súlyig Húsvét.

Ettől nem hagyom magam eltéríteni semmi finom falattal sem. A finom falatok megvárnak.

További szép napot Neked!

2998. argosz1967 (válaszként erre: 2993. - Szöszipanna)
2011. jan. 24. 04:35

Szia Szöszipanna!

Köszönöm kérdésed jól állok. Elkezdtem a holtpont kúrát, amit úgy gondolom, hogy két három hétig abba sem hagyok. Húsvétra elszeretném érni az álom súlyomat(48kg). Karácsonyra nem jött össsze, de Húsvétra össze jön. Össze kell jönnie. Ott hibáztam, hogy nem ötször hatszor ettem egy nap, és elkezdett a szervezetem raktározni. Le lassult az anyag cserém is. Most megtanultam, hogy naponta min. ötször kell enni, hogy ne hizzunk vissza. Ha meg fogyni szeretnénk, akkor meg mozogni is kell egy kicsit.

Ez a súlyfelszedés jó lecke volt a számomra. Még idelyében észhez tértem.

Nagyon szeretek sütni, fözni, és enni finomakat.

Ez az össz kép még párosul egy mérték tartási problémával is, hogy nem tudom mi a határ, ha nincs kiporciózva az étel. Egyszerüen nem tudom abba hagyni. Hol a kenyér fogy el , hol a szalámi. Valamelyiket mindig pótolom a kipukkadás határáig.

Nekem ezért vált be az étel kiszállításos módszer, aminek a minusz kilókat köszönhetem.

Nektek is van ilyen problémátok?

További szép napot Neked és Mindenkinek.

2011. jan. 24. 04:23

Sziasztok Lányok Jó reggelt!

Ma jutottam ide, de 2óra óta szorgoskodom, hogy vissza olvassak és válaszoljak mindenkinek.

Itt Makón esett a havacska, ami nagyon szép, de elkell takarítani. Reggeli torna, ami egy jó kis zsírégtésnek beillik. Felétek is esett a hó?

2011. jan. 23. 21:34
köszönöm :)
2995. VictoryS (válaszként erre: 2994. - Aeb750e196)
2011. jan. 23. 17:37
Hát fájdalmas az biztos, de így legalább tovább tudsz lépni, mert már tisztában vagy a helyzettel. Próbáld meg mielőbb lerázni magadról a dolgot, és tovább menni. Annyi jó pasi rohangál még a világban, és te is egy csini csaj vagy, úgyhogy simán találsz jobbat majd, aki tényleg szeretni fog önmagadért!
2011. jan. 23. 14:30

hát én tnap nem ettem semmit, csak este vmi töltött paradicsomot (gombával, sajttal) egy kevés rizzsel.

Ma ettem ebédre husilevest,meg kis krumplipürét rántotthusival.

Köhögök megint...de fájni nem fájok..ilyen nemigen szokott lenni... na mindegy

N összejött egy csajjal..péntek éjjel még cs remélte,szombaton este már ki volt neki írva... :( fájok. nagyon. vagyis...most per pill már sírni sem tudok,most üres vagyok.

2011. jan. 22. 21:46

Sziasztok!

Vagyok én is csak nem egy eget verő hangulatban. Ez van.

De legalább a fogyi megy. Már a nyaraláskori kezdem élérni. Mióta újra szedem a hodit azóta nekem is lement majd 3 kiló. Igaz ugye ez jött fel karácsonykor. Pedig csak kétnaponta szedem, nem is minden nap. Nem sok kedvem van enni, de inni iszok.

Remélem még hatni fog egy kicsit, igaz már a gyomrom is alig kér enni.

icke: hát igen, nekem is a gyomorsav a gond mindig. Ez van. De ezért jó, hogy már tudom mit ehetek mit nem, és így nem is nagyon akarok már diétákkal kísérletezni.Bár nem mondom, hogy soha...

pintyo: Van külön oka a rossz passzodnak? Vagy csak úgy átlagosan rossz a kedved? Te próbáltad Vic féle bogyót? Ha lesz pénzem, akkor majd lehet a hodit lecserélem, de még van belőle és most nekem ez is hat.

Kend: mérlegelés???

argosz: hogy állsz?

2992. VictoryS
2011. jan. 22. 09:41

Sziasztok!

Viszgák megvoltak, gyogyit szedem, fogytam is kicsit, úgyhogy minden oké.

Ma fellépés, úgyhogy ismét 1 nap szünet, mert nagyon kiszárad a szám tőle. A többit leírtam a naplómba. Most össze kell itthon kapnom magam, mert pár óra múlva indulunk.

Pussz mindenkinek, kitartás!

2011. jan. 21. 14:38
hát az az igazság,hogy ma gyüminapom van,és hát ennem kell vmi mást,mert nem bírja a gyomrom,szétég a nyelőcsövem... és így lehet,hogy ismételten fel kell adnom a diétát..vagyis áttérni másra..talán megpróbálom folytatni így,hogy reggelre gyümölcs,délben vmi kevés, és kifújt...megmértem magam, 3-4kilóval kevesebbet mutat...jó, tudom ez nem jelent még semmit, de erőt ad :)
2990. pintyo577
2011. jan. 21. 10:01

90 naposat csináljátok?

Én is elkezdtem 3x, de a 20-25 nap körül abba kellett hagynom, mert egyszerűen nem bírta a gyomrom.

Nem tudom mit csináljak???

Semmi nem megy, semmihez nincs kedven, ez borzasztó!!!!!!!!!!!!

2011. jan. 20. 14:50

igen,és is arra gondoltam,hogy a sok gy.sav miatt égek... :S

Ma szénhidrátnapom van :P ettem is derelyét egy kicsit :) oooolyan jól esett,mint vmi kényeztetés :)

2988. VictoryS (válaszként erre: 2987. - Aeb750e196)
2011. jan. 20. 07:14
Na én pont ezért nem tudtam már többször megcsinálni, mert nekem meg felborította teljesen az anyagcserémet rossz irányba. Valószínű a sok gyomorsav égeti a nyelőcsövedet, és ennek valószínű az étrend az oka. De hangsúlyozom, valószínű, mert nem vagyok orvos. Nekem is tegnap a banános reggelitől égett a gyomrom.
2987. aeb750e196 (válaszként erre: 2982. - Szöszipanna)
2011. jan. 19. 17:34
egyszer végigcsináltam...akkor jó volt, de aztán párszor megpróbáltam,de feladtam...most meg mióta csinálom (2-3.nap) azóta ég a nyelőcsövem..
2986. aeb750e196 (válaszként erre: 2983. - VictoryS)
2011. jan. 19. 17:33
igen, az volt nálam is a gond,h a 90nap után nem tartottam... de most reménykedek :) megmértem magam, a két nap alatt lement egy kiló (víz?)
2985. VictoryS (válaszként erre: 2984. - Pintyo577)
2011. jan. 19. 14:35

Szia!

Hát én is azért mertem megpróbálni ezt a bogyót, mert sehogy sem akart menni semmi, és az ünnepek alatt vissza is jött pár kiló. Nem akarom, hogy a nagy nehezen ledolgozott kilók újra megtelepedjenek, ezért tenni kellett valamit sürgősen.

Egy napot most kihagytam, és ma már éreztem az éhséget, de majd visszaáll holnapra szerintem hatása rendesen.

Na megyek, mert sok a tanulni valóm még.

2984. pintyo577
2011. jan. 19. 13:29

Sziasztok Lányok!

B.U.É.K. mindenkinek.

Remélem jól vagytok!

Régen jártam erre, de most már itt leszek.

Hogy álltok a fogyival?

Nekem most valahogy nem megy, se a kondi, se a fogyi.

Nagyon rossz passzban vagyok, kellene valami segítség.

2983. VictoryS
2011. jan. 19. 10:07

Sziasztok!

Pénteken lesz az utolsó vizsga, ami szóbeli szigorlat és 5 tantárgy anyaga. Brutálisan sok, alig alszom napok óta és sakkozok az időmmel, hogy minél többet meg tudjak tanulni. Ma megyek próbára is, igazából ott kéne lennem, csak telefonált a zenekar vezető, hogy lekéste a boszt így 20 percet késünk a kezdéssel. Ma is 4-kor keltem és tegnap is, előtte 4-4 óra alvás volt. A gyogyit tegnap nem vettem be a Mensi miatt, mert első nap volt és iszonyatosan szenvedtem, és fájdalom csillapító kellet. Tudtam is enni, de nem kínozott az éhség. Inkább kínomban ettem.

Ma viszont minden a régi, bevettem reggel rendesn, aztán egy laza reggelit ettem, de sajna elfogyott a megszokott spirulinám, így banános túrós müzlis kutyulmányt ettem. Nagyon fini volt, de most ég a gyomrom tőle... Viszont énekléshez kicsit ki lett tömve, mégha csak egy jó banánnyi mennyiséggel is...

Ma fel kéne mennem Pestre is, de angol is ma lesz az utolsó és itt a sok tanulni való is...melyiket válasszam nem is tudom. Angolból hétfőn teszt, aztán jön a következő tanfolyam. Még az előzőből is van elmaradásom anyagilag is, és ezt is ki kéne csengetni,nem tudom hogyan lesz, de biztos találunk valami megoldást. Nagyobbik részét üdülési csekkel fizetem, a többit kp kell.

Nyelvvizsga... én is szerettem volna májusban, de mondták, hogy idén reménytelen, így az idei diploma is ugrik. Ezért viszont elgondolkoztam azon, hogy felveszem az egyetemi szintet és folytatom a sulit, és így a diplomám már egyetemi szinten kapom meg. Azért még agyalok rajta, mert nagy döntés. Angolból úgyis a középfoknak van értelme, így ez is a folytatás mellett szól.

Argosz! Mindegyikünk ilyen plusszokkal kezdte az évet, de már én is ledolgoztam nagyrészt, és Te meg pláne le fogod! Nincs kétségem felőle!

Kend! Ügyi vagy! :-)

Icke: Én sem bírtam a 90 naposat, csak egyszer, de hamar vissza is jött amit leadtam,mert a megtartó szakaszt már elkutyálkodtam.Utána már egyszer sem sikerült végig csinálnom, úgyhogy szurkolok neked, hogy sikerüljön. Vannak akik esküsznek rá, és bírják is, úgyhogy ez szerintem alkati kérdés. Lehet hogy neked ez lesz a tuti! ;-)

2011. jan. 19. 09:35

Sziasztok!

icke: én nem bírtam soha a 90 naposat, nem tudom ti hogy bírjátok. Valahogy a sok gyümit nem szereti a gyomrom. Nem tudom miért, de ez az a diéta amit még soha nem csináltam végig. :) Remélem akkor neked menni fog! Volt valami reci gyűjteményem is, ha kell megkeresem neked, hátha még valamelyik gépen meg lenne.

Kend: Hogy hogy jó volt? Akkor ezek szerint ennyire ment a diéta tartása? Tessék beszámolni!! És milyen lett e mérleg ma reggelre?

Vic: Mennyi vizsgád van még? És hat még a bogyó?

2981. szöszipanna (válaszként erre: 2979. - KEND)
2011. jan. 19. 09:32
Köszi, nagyon!
2980. aeb750e196 (válaszként erre: 2971. - VictoryS)
2011. jan. 18. 22:13

:) köszönöm

nekiálltam a 90naposnak..csinálom márc.ig

2979. KEND
2011. jan. 18. 20:25
Szöszke! Mamádnak drukkolok!
2978. KEND (válaszként erre: 2975. - Argosz1967)
2011. jan. 18. 20:25

Jelentem én összekaptam magam, és jó kislány vagyok!

Bár ma kicsit rosszul voltam , leesett a vércukrom, mert nem nagyon figyeltem ma és kihagytam az ebédet.

Holnap mérlegelek, kíváncsi vagyok.

Te biztos megoldod azt a 7 kilót, nem féltelek, Te már bizonyítottál.

Puszi♥

2977. szöszipanna (válaszként erre: 2975. - Argosz1967)
2011. jan. 18. 18:55

Szió!

Jó hogy itt vagy te is! 7? Az nem sok, ahhoz képest hogy mennyi ment le rólad. Le fog az menni, ha odafigyelsz.

Nekem is 5 jött vissza, de már majd a fele le is ment. Remélem a hónap végére sikerülni is fog ezt is leadni és akkor már csak egy gyűszűnyi lesz hátra.

2976. szöszipanna (válaszként erre: 2974. - VictoryS)
2011. jan. 18. 18:53

Köszi! Úgy legyen. A remény él, és élni is fog! A nőgyógyászati szövettan negatív, remélem továbbra is ilyen lesz mindennel!

Ne is mond! Itt ülök az angol mellett, és már lassan itt a május, amikor menni kell nyelvvizsgázni. De 14 év tanulás után remélem lesz is értelme. :D

2011. jan. 18. 18:50

Sziasztok Lányok!

Legelőször is Boldog Új Évet kívánok Nektek!

Épp egy hónapja voltam a fórumon, és 7 kg-al könnyebben. Sajnos felkaptam magamra ezt a pár kilócskát az elmúlt egy hónap alatt. Kissé elengedtem magam. De nincs bűntudatom, mert egyszer van Karácsony és december eggy évben.

Most újult erővel ismét elkezdem az egésznapos étrendet rendelni, hogy elérjem az áhitott álom súlyomat.

Ti hogy vagytok? Hogy áltok a kilókkal?

2974. VictoryS (válaszként erre: 2973. - Szöszipanna)
2011. jan. 17. 20:29

SZia! Reméljük, hogy semmi komolyabb nem lesz anyudnál! Anyósnál is találtak valamit, de nem nől és nem rosszindulatú.

Én meg már egy ideg vagyok, mert nem látom a tanulás végét! ÁÁÁÁÁ! Na mindegy, megyek is vissza virrasztani.

2011. jan. 17. 16:25

Sziasztok!

Ágyneműt cseréltünk és akkor vettük észre, hogy még az ágyrács is penészes. Pedig alul nincs semmi, tehát nem értem, miért nem tud lélegezni. Szóval ma ágyrácsot kivittem a terasztra, és ott csináltam, mert nem akartam megfulladni. A keretet meg bent, nyitott ablaknál. Szóval ma is meg volt a program. De még jó, hogy időben észre vettük, mert a szomszéd csak most figyelte és addigra már a fél szekrény penészes volt.

Ja aki olvasta a naplóm, az tudja, hogy anyunál találtak valamit. Pénteken már meg valami spec. vérvételre, és vagy a jövőhéten vagy utána már fekszik is be, hogy kiderítsék mi a van a májában, mi az a tumor. Nőgyógyászati citológiája negatív lett, szóval nagyon remélem semmi extra, nem is akarok belegondolni, hogy ha a türözések és egyebek pozitívak lesznek mi lesz, hogyan tovább.

Nem volt kedvem enni sem, ittam csak. De volt mikor hirtelen ettem. De összeségében csak egy fél pizza volt. Pedig lassan aerobic óra, enni is kellene még, de nem vesz be semmit a gyomrom. Bár két héttel idősebb lennék és a szerdai szülinapomra csak negatív eredményeket szeretnék, semmi mást!

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook