Olaszország vagy Egerszalók? (beszélgetés)
Köszönöm lányok.:)
Akkor az időjárás jó,ez megnyugtat,akkor már csak egy olcsóbb szállást kellene találnunk,és minden oké.Olaszba azért mennék szivsebben,mert közelebb van mint Görög,legalább nem rohadok bele a buszba.:D
Mennyivel előtte kellene szerintetek lefoglalni a szállást?2-3 hét?
Én Görögországba mennék. Ott még nagyon meleg van szeptemberben! Nem az az ájulós, amikor mindenki kinyúlik, hanem egy fokkal lejjebbi :)
Augusztusban még 42 fok is lehet, na, szeptemberben azért 3-assal kezdődik. Egyébként Sidarit ajánlanám :)
Olaszország is nagyon jó.
Egerszalókon is voltam, ott is jól éreztem magam de nem mondhatnám élménynek.
EGERSZALÓK!!!
Most voltunk,3éjszakát,és nagyon jó volt.Ismerek ott egy panziót,már másodszor voltunk,és szuper volt.
Cső csajszi! :)
Mi tavaly szeptember 8-tól voltunk Görögo.-ba, mondanom sem kell lerohadt a gatyánk, tökéletesen jó idő volt. Egerszalók itt van nem messze Egertől, bátran ajánlanám azt is neked, de azért a tengert nem űberelheti semmi. Még egy jó pofa egri bor sem....:) De ez az én véleményem...
Persze hogy megéri, és remek idő van kint szeptemberben is !!!
Ja és görögbe 7 éjszaka kerül annyiba mint itthon 3, hát nem mindegy ám.
Én görögbe mennék :-)
Ravasz kérdés!
Szerinted lesz aki Egerszalókot fogja neked ajánlani?
Segítséget szeretnék tőletek kérni.
A helyzet az,hogy van egy 68 ezres üdülési csekkünk,de most augusztusba már biztos nem tudnánk felhasználni,mert barátom meg én is dolgozunk még ebben a hónapban.
Mivel az üdülési csekket eltudnánk adni igy tudnánk külföldre is menni "nyaralni" még.De foggggalmam nincs ,hogy milyen Olaszba szeptember első felében az időjárás.Megéri-e elmenni vagy már késő?Mind1 végülis,hogy Olasz vagy Görög,annyi h külföld legyen.A másik választás az Egerszalók lenne..ott 4nap 3 éjszaka 36.000Ft-ba kerülne 2 főnek félpaniós ellátással,és ott van egy wellness strand (vagymi:)) de oda egy napra a belépő 5000ft/fő szal kettőnknek már 10000ft lenne,és akkor már 48.000ft és csak 3éjszaka. És a külföldel """szinte"""" ugyan itt vagyok.És azért az csak külföld,meg nem 3 éjszaka?!!
Szal a kérdés h szeptember elején milyen idő van görögbe meg olaszba? Meg h szerintetek melyik éri meg jobban? köszi:)
További ajánlott fórumok:
- Hova mennél szívesebben nyaralni, Görögországba vagy Olaszországba?
- Érdemes Olaszországba kaját vinni? Tapasztalatok...
- Milyen Olaszországban élni?
- Olasz férje van valamelyikőtöknek?Milyen az élet Olaszországban?Olaszfanatikusok ide :)
- Hova érdemes menni? Olaszország vagy Spanyolország?
- Gyerekbarát szállást, tengerpartot tudtok ajánlani Horvátországban vagy Olaszországban?