Olasz krémes recept

Az Olasz krémes hozzávalói:
10 tojás sárgája
1,2l víz
1,2l tej
400g krémpor
880g kristálycukor
2 vaníliás cukor
680g Rama
3 leveles tészta


Az Olasz krémes elkészítési módja:
A vizet és a tejet feltesszük melegedni,mindjárt beletesszük a kristálycukrot és a vaníliás cukrot.Míg langyos a víz addig veszünk ki belőle annyit hogy a krémport és a tojássárgáját el tudjuk keverni szép simára.Mikor már forr akkor beleöntjük a tojásos krémport és sürü krémet főzünk belőle.Ha kihült akkor beletesszük a vajat és jól kikeverjük.Megsütjük a három lapot.Veszünk díszes nyomozsákot és azzal nyomjuk rá a lapokra a krémet.de csak a kettőre.A harmadikkal letakarjuk. Egy napot a hütőben tároljuk,majd másnap kockákra szeleteljük és porcukorral meghintjük.Nagyon finom


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az olasz krémes elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook