Nosztalgia:1970-1980-as évek... (beszélgetés)
Nem voltak ugyan plázák, de imádtam a Tanács körúton és az Andrássy úton sétálni...meg a Felszab tér a Jégbüfével! Óóóóóóóó!!
Úttörő Áruház,,,,és,,,,,nincs karácsony Corvin nélkül!!
A füzeteim, tankönyveim alá tettem a könyveket, hogy anyuék azt higgyék tanulok...egy frászt! Állandóan olvastam.
Csíkos, pöttyös könyvek,,,később, Berkesi, Szilvási, Nemere, Szabó Magda, meg amit a könyvespolcon találtam. Gyakorlatilag mindent.
Valahogy moziba menni is más volt. Jó kis szűk, büdös, fapados mozik....de 5x-6x megnéztünk egy filmet.
No, meg Pesten a Filmmúzeum...tényleg, megvan még?
Meg az, hogy mindenki tudott sportolni. Az iskolában toboroztak, válogattak minket. Nem is nagyon tudok olyan osztálytársamról, aki ne sportolt volna valamit.
Nem kellett érte fizetni.
Volt szó itt a banánszoknyáról és a banáncsatra emlékeztek?
Már akinek volt hosszú haja:)
:)
Amikor a két nagy gyerekem volt pici, még trabink volt. Dehogy volt akkor még kötelező gyermek autósülés! Nemrég nosztalgiáztak a gyerekek, hogy imádták, amikor téli estéken autóztunk haza a nagyitól, én hátraültem hozzájuk, és mivel olyan remek fűtés volt benne, pléddel betakaróztunk. Most mondták el, mennyire imádták ezt a kuckózást:)
Teljesen igazad van! Ide még senki nem írt semmi rosszat! Valóban az volt a jó világ!!!!!!!!!!!!!!!!
És ne felejtsük el a szombati autómosást! Mindenki ment és mosta a LADÁT, TRABIT,...!!!!
Értem...én meg megyek!
Estére leszek!
Addig is!
Mennyi keze is van a dobosnak? Na ezt hívom élni akarásnak!
Ami igaz az igaz...csak az a fránya fejhallgató!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Bakelit lemez, audio-video kazetta. Nosztalgiázzunk?
- Szoktatok nosztalgiázni? Szeretettel gondolni a múltra?
- Május 1. Nosztalgiázunk?
- Mi is voltunk gyerekek, avagy nosztalgiázzunk... Írd le, hogy milyen csínytevéseket követtél el!
- Hogyan kell elkésziteni a nosztalgia krémest?
- Hol van egy jó nosztalgia disco Hatvan környékén?