Így még nem jártam. De higgadtan le kell állítani és megmondani: Uram! Elismertem, hogy az én hibámból történt a koccanás, a felelősségbiztosításom terhére meg tudja csináltatni, majd a biztosító intézi tovább és megkérem tovább ne zaklasson, mert zaklatásért följelentem!Ha nem tud higgadtan és úri ember módjára viselkedni, ne áll vele szóba! Ami megtörtént, megtörtént. Te vállaltad, a többi hivatalos formaság. De ez nem ok arra, hogy veled ilyen hangon beszéljen!
A címben feltett kérdésedre a válaszom: Nem normális reakció és nem is kell eltűrnöd!
Nem, nem viselkedett normálisan a pasi! Van ennek más elintézési módja is, és nyilván nem akarattal mentél belé.
Belénk 4x jöttek eddig, piros lámpánál meg zebránál. Sosem ordítoztunk, mert mindig elismerte a hátul jövő. Akkor meg minek ordítozzak? Bár az is igaz, van vonóhorog az autón így mi mind a 4x megúsztuk kisebb karcokkal, a vétkesek viszont összetörtek rendesen. Első esetben a biztosító kifizette a vonóhorog árát a többinél elrendeztük egymás között. Persze mindig megnézettük az autó alvázát is, de szerencsére eddig semmi baja :)
Sosem lesz vonóhorog nélküli autóm az biztos!
De ez a biztosítási csalás vád azért durva! Próbáljátok nem hagyni annyiban!
Megfojtottalak volna!!!!! Januárban jöttek belénk, nem hívtunk rendőrt!!!!! Az úr elismerte a vétkességét és a papírokat is kitöltöttük a helyszínen. Biztosítónak leadva, kárszakértő kijött és közölte, hogy a kárunk 30!!!!!! %-át nem fizetik ki, mert 6 éves elmúlt a kocsinak!!!! 500.000 felett volt a kár és 300-at fizetnek!!!!! DE ÉS itt a lényeg: biztosítási csalással vádoltak meg minket és a mai napig egy fillért nem kaptunk!!!!! Szerintük az a kocsi ekkora kár nem okozhatott! Mivel kellett a kocsi saját kasszába kellett nyúlni..... Na innentől aki töri a kocsinkat azt a mentő viszi el!!!!!!
Pár napja sajnos véletlenül belhajtottam egy másik autóba. A pasi, aki vezette kiszállt és elkezdett velem kiabálni, elmondott mindennek, pedig amint észhez tértem azonnal elnézést kértem, és elismertem a hibámat, stb. A helyszínelés után még felhívott, és akkor is kiabált. Értem én, hogy elég csúnyán összetörtek a kocsik, de szerintem azért ez eléggé túlzás. Normális dolog ez egy pasitól? Járt már valaki hasonlóan?