Norbi Update októbertől (beszélgetés)
Hm hát én semlegesen érzek Réka iránt:) Irigylem, hogy ennyit tud tornázni, de neki ez a szakmája...és persze az alakja se semmi azért...
tegnap csilisbabot ette, megkívánta vaczilától:)igaz csak ilyen konzervest, de az egészbe csak 200kcal volt...:)
tegnap voltam spinningen, de nem jött el a tanár, tiszta ideg voltam, de azért félórát tekertem, nem sok de az is vmi, majd ha vége ennek a nyelvvizsgás időszaknak belehúzok
Nekem Rékának csak a lábai tetszenek. Fejre nagyon nem szimpi..
A munkássága tényleg dicsérendő. Napi másfél óra edzőtermezés..van benne kitartás ez tény. :)
Épp mondta neki Lilu tegnap a Reggeliben, hogy ha mindennap egyre kevesebb ruhát fog felvenni, akkor ma már ott kell tartani, hogy bikiniben megy! :D
Mától visszatérek az UPDATE-hez.. De mondjuk úgy, hogy reggelről bármit eszem, és csak délután lesz az, hogy pufibúza és a kódok betartása.
Utána majd már reggelről is visszatérek a búzámhoz. :)
Engem Réka kinézete nem tud motiválni, mert nem teszik. Sem az arca, sem a formája. Nem találom sem szépnek, sem nőiesnek. Viszont nagyon ad magára és csinos, ezt el kell ismerni. Elsősorban viszont nem a formája miatt kedvelem, hanem a munkássága miatt.
Én ma Temesvári sertésszeletet főzök, kicsit lightosan.
Sziasztok!
Én sajnos lemaradtam Rékáról tegnap...De remélem pénteken még meg tudom majd nézni...Akkor is biztos,h.nem hosszúnadrágban,és garbóban lesz...:D:D
Tegnap kicsit nehezzen bírtam a turmixozást,de meg tudtam állni,h.ne egyek már be este...:SRemélem ma megint jobban fog már menni...
Szép napot!
Sziasztok!
Szörnyű estém volt kaja ügyileg. :S Attilával elmentem melóba :D És ugye névnapom volt tegnap, jól bevásároltunk édességből, amit szépen el is fogyasztottunk..:S
Annyit ettem egész éjszaka, hogy az valami borzasztó..:S
Ajj, de nem fűlik a fogam a mozgáshoz, de tudom, hogy muszáj lesz. Barátnőmtől kaptam jó ötleteket, amit valószínű kifogok próbálni.. :)
De ügyi vagy, csinálod az újság szerint?
Ha jól tudom Hajni te is. Én is megvettem az újságot, de szerintem csak ötleteket fogok kivenni belőle.
Én ma nem tornázom, de majd holnap megyek spinningre.
Sziasztok!
Remélem mindenhol szép idő van,és jót fogtok majálisozni...De azért tessék ellenállni a sok"finomságnak"...;):D
Én még nem tudom,hol fogok ebédelni,de remélem sikerül valami diétásat találnom...:S:)
Szép hétvégét!
Milyen turmixot iszol? azt a T..bót?:)
K
Sziasztok!
Készül már a zöldséges fasírtom...:)
Vaczila!Én is úgy tudom,h a chillisbab 2-es...Azt ebédre még nyugodtan eheted...vagy csak 1-eseket eszel?
Göncöl!Nem lehetett semmi edző nélkül a spinning...:S:D
a csilis babbal mi a gond? az 2es ha jól tudom nem?
már alig várom a holnapot, hogy fini grill zöldségeket egyek és pihizzünk egyet végre, na de azért németeznem is kell sokat:((