Norbi Update októbertől (beszélgetés)
Hmmm...ha már fasírtokról beszéltek én ma gombás fasírtot csináltam, gomba, darálthusi, paradicsompüré, tojás, hagyma, fűszerek meg zabkorpa és én zabkorpába is forgatom, nagyon fincsi. :)
Igen és bármilyen zöldség jó bele lereszelve és apróra vágva. Én vegyes zölsdégből szeretem legjobban. Egy kis répa, petrezselyem, karfiol, gomba, stb.. Hozzá a szokásos fűszerek, tojás, zabpehely.
hm én még sose csináltam zöldséges fasirtot, azt gondolom ugyanúgy kell, összekutyulod és kisütöd
köszi:) estére már egész jól voltam, még tornáztam is, ma meg spinning:)
Próbáld ki! Szerintem legalább olyan jók, mint a rendes fasírtok. A másik amit nagyon szeretek, a zöldségfasírt. És az is meg lehet teljesen 1-es kódúra csinálni ha 1-es zöldségekből van.
Sziasztok!
Hmmm...Ezek a zabpelyhes fasírtok jól hangzanak....Holnap lehet csinálok is...:)
Göncöl!Gratula a gyüminaphoz!!:):)
Szép napot Csajok!
Igen zabpehellyel csinálom és tepsiben sütöm, hogy ne legyen annyira zsíros.
köszi, már nincs sok a napból:)megyek mindjárt németre, aztán haza, tornázok és gyorsan alszom:)
Gyümölcsnap? Az elég kemény! Sok sikert!
hmm az finom lehet, én karfiolpürét akarom még kiprobálni, ezek biztos nagyon finomak a husikhoz, nem is hiányzik a köret, a fasirtot te is zabpehellyel csinálod?
szombaton grillezgeetni fogunk mindenfélét, jó sok zöldséget, már várom:)
Mindent bele, menni fog!! És utána olyan büszke leszel magadra hogy megcsináltad. Én ma brokkolipürét csinálok U1 fasírttal.
Aha hát majd utána nézek
jaj nekem ez a gyüminap most elég nehéz, nem tudom miért...na mindegy de azért ki fogom birni, és olyna lassan telik a nap:S
Egy edző. Vannak jó lemezei, nagyon ritmikus a mozgása és erőteljes ritmusokban dolgozik, de a pasi nekem gáz.
a husi salival az jó:)ki az a Gilad? vagy mi az?:)
Fől a kajám, persze nem olyan, amiből én is ehetnék. Paradicsom leves lesz, krumpli főzelék, oldalas és medvehagyma saláta. Ebből max a saláta lesz jó nekem, + egy kis gyümölcs. Bár idáig eszegettem ezt azt, úgyhogy mát jó lesz ha leállok. Ma viszont lesz időm tornázni, Giládot tervezek.
Sziasztok! Megvagyok én is, csak kevés 24 óra...és ide már nem jutok el lefekvésig, vagy csak gyorsan elolvasom mit írtatok. A térdem már egész jó, lassan lehet fenékre is tornászni, ha már rá tudok térdelni, de az azért még nem megy, így most marad a felsőtest meg a has.
Mindjárt megyek kozmetikushoz, gyantáztatni...ááá már előre fáj :S de utána jó lesz megint egy darabig:)
aha olvastam, tök jó, így lehet az lesz a legjobb ruha:)
Biztos csinálok majd...:)Ráadásul barátnőm tervez egyet...:)
ugye majd csinálsz fotót a szép ruhádban???nagyon kivi vagyok, olyan jó kis ruhájuk van a hastáncosoknak
én meg lusta vagyok...:Spedig kellene csinálni ma is valamit...Jó lenne ha"kinéznék"valahogy a fellépésre...:S
persze:) most majszolom a babfözimet gombával, holnap tervezek egy gyüminapot, ma pedig spinning:)
Sziasztok!
Egy napja már sehol senki?
Remélem mindenki jól van,és kitartó!
Szép napot!
Nem tudom, de így nem egy nagy látvány, őszintén szólva. Plusz ugye majd ha kész lesz, csak elmegyünk mégegyszer hogy megnézzük úgy is.
kis zsiráf:) a majmokat annyira nem szeretem, bár a kicsik arik, meg azért minden állatot szeretek....:)
Aham, csak ki tudja mikorra fejezik be :S de remélem gyorsak lesznek
Viszont van kiskacsa, kismajom, kis zsiráf :)
Köszönöm, aranyos vagy!
Igen, zavaró. A régi tó helyén csak egy nagy luk van.:S Oroszlánokat nem láttunk, se zebrát, meg volt még valamilyen állat, bár így már nem emlékszem. Ezt mind átépítés miatt. Ha tudtuk volna hogy ilyen dolgok vannak, akkor várunk míg befejezik. :S:S
Haynee nagyon csini vagy:) olvastam, hogy voltatok állatkertbe, majd mi is készülünk, nagyon zavaró az átépítés?hallottam, hogy átépítenek 1-2 dolgot
További ajánlott fórumok: