Norbi Update októbertől (beszélgetés)
Egyes kódúakból nem baj ha 2embernyit eszel, főleg ebédre! :)
hétvége mindig ilyen, nekem az a legjobb amikor dolgozom, elviszem a kis kipórciózott kajámat, miután hazaérek már nem nagyon eszem vagy csak nagyon keveset, akkor van egy rendszer az egészbe, de a hétvége....az el tudja rontani,de nem baj egyszer élünk:) bár most egész jó voltam tegnap is meg ma is, ma meg is volt a túra, örülök, hogy elmentem, jó kemény volt és jól esett:)
igen én is szoktam mindig nyújtani utána, ha nem nyújtunk akkor zsugorodik az izom és csak vastagabb lesz a lábam:SSSSSSS :)
Túl a vasárnapi ebéden nem vagyok nagyon büszke magamra. Igaz hogy csak 1-es kódúakat ettem, de 2 emberre való adagot. Szörnyű hogy milyen vagyok. Most elvasalok aztán tornázok egyet, legalább ledolgozok pár kalóriát.
Nem, szerencsére nem, most jól bemelegítettem, mert az tényleg nagyon fontos és utána a nyújtás is. Sajnos saját káromon tanultam. Sose hagyjátok ki mozgás előtt és után.
ügyi vagy, és nem fájt a lábad futás közbe??
én is walkotam egy 40 percet aztán hasizmoztam és ettem fini B.Alexandrás light fagyit:)eprest:D
Nah nem bírtam ki tornásztam, egy Réka hasat, meg az előbb elmentem futni, olyan jól esett, pedig a tavalyi szalaghúzodásom után nem próbálkoztam, de nagyon hiányzott, teljesen meg vagyok lepődve, mert jobban bírtam mint régen, amikor "edzésbe" voltam :D úgy örülök most :D:D:D
Gratula Göncöl, ügyi vagy!
Gratulálok Göncöl :) Nagyon ügyes vagy :)
eperre allergiás? mik a tünetek olyankor? én is imádom a málnát is, de jó nemsokára lesz a telken, képzeljétek mégcsak megsúgom, de elértem a 20 kiló minuszt, nekem még hihetetlen, de majd május elsején lesz hiteles, majd akkor fogok örülni neki, addig nem akarok:) na még 10 kiló és elégedett leszek:)
Én is imádom az epret. :)
Én is szeretem az epret, de a málnát mégjobban. :)
Nekem is van allergiá...Bár nem vészes,mint a tiétek...tavaly valahogy el is került...remélem idén is...Le is kopogom(kop,kop,kop:))A vicces az volt,mikor közöltem Apukámmal,h.az eperre allergiás vagyok...na,azt tudni kell,h.Apukám epret termeszt(nagyon nagyban)Döltünk a nevetéstől...:D:DDe akkor sem vagyok hajlandó kihagyni az eper"szezont"...Eszem amennyi belém fér...(de csak a frisset szeretem)
Noémi, így utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Neked. :) ♥
ÁÁÁ, nem is tudok. 10 perc alatt olyan rosszul leszek hogy taknyom-nyálam egybe folyik. :S
Nekem is,pollen, fűk-fák, poratka, lisztatka stb.
Most kell majd épp májusban vagy júniusban mennem allergia vizsgálatra.
Könnyem folyik állandóan, hapcizok egy csomót, orrom folyik, bedagadnak a szemeim, főleg reggelről..
hú az jó sok:S nekem asszem nincs allergiám, akkor neked nem lenne jó az erdőbe túrázni
Nekem minden. Pollen, nyárfa, fű- és fafélék, por allergia ami takarítás közben marha jó :)
köszi Mencsy igyekszem, csak nem olyan jó itt ülni melóba....
Milyen allergiátok van?
Ez egy átok, komolyan ez az allergia!!! És még csak most kezdődik. :S
Hát tényleg nem volt semmi.. Mondjuk én ahol tudtam ott tuti elestem kiskoromban :D
Heh, az allergia engem is piszkál már. Több mindenre allergiás vagyok én is.
Göncöl, gyógyulj meg! :)
Rajtam az allergiám kezd kijönni!!! :(:(
jaj hát így ne is gondolj tornára Noémi, lényeg, hogy nehogy rosszabb legyen és, hogy minél hamarabb rendbejöjjön
Engem meg a torokfájásom teritett le:(nem mentem tegnap spinningre:(úgy sajnálom, de azért nem akarom, hogy még rosszabb legyen, meghát vasárnap szeretnék menni teljesítménytúrára
Szia!
Köszi, neked is.
És mindenkinek napsütéses zsép napot. Már ránk fér. :D
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot!:)
További ajánlott fórumok: