Norbi Update októbertől (beszélgetés)
:)sztem nálunk is az lesz hétvégén:)
Nálunk vasárnap volt húsleves :D
Ma én is húslevest csinálok :)
krisztácska milyen lett a húsleves?
Igen, minden mozgás beleszámít, de kikötés hogy azért walkot is kell néha csinálni, ha már azon a fórumon vagyunk. Én már le is maradtam, mert tegnap nem tornáztam, és holnaptól továbbképzésen leszek 3 napig, úgy hogy nem is fogok. De nem baj, majd amikor a többiek lendülete már hanyatlik, én akkor húzok bele.
:( azt hittem az összes 1es...na mindegy csináltam egy 3 mérföldes walkot cserébe:)
Ez érdekes, lehet én is csatlakozom. A futás is számít?
a tonhal olívaolajban 1-es, a többi 2-es.
oké lehet csatlakozom:) ugye ti is úgy tudjátok, hogy az olajoshal (tonhal-taipai) 1-es kód? Azt vacsiztam
Tegnap kezdtük. 3000perc, vagyis 50 óra torna. Ki éri el először? Ez a kérdés, de ez nem pénzdíjas, csak egy kis újabb motiváció a mozgáshoz. Beírjuk a számlálóba, hogy hány percet tornázunk. Nemcsak a walk, minden torna számít. Ha van kedvetek, csatlakozzatok. Én kb 2 hónapot adok ehhez magamnak.
Ismerős a gyógyszer, mi már csak tamtam-nak becézzük :D
Aki versenyszerűen csinálja a fogyást, annak meg pláne sok sikert :D:D
Bizony :)
A zsibbadás az nálam is szokott lenni. :)
látom ti is versenyeztek a walk fórumon, neked is sok sikert, ott mi is a lényeg? minél több tona?
hát bele, de végülis nem katasztrófa ha nem megy le addigra, csakhát bfizettem kis bónuszpénzt arra, hogyha elérem azt amit kitüztem magamnak akkor azt vissza kapom:))hát lehet elbuktam(1600ft,ami még a 2. pénzdijas fogyiversenyen nyertem azt beforgattam ebbe bónusznak:), de nem gond, megy akkor a nyeremény alapba.Hú remélem nem bonyolult amit irtam, szóval értitek:D
igen? azt nem is tudtam, de jó:DD
hát nekem elég furán hatott, de gondolom ez a normális, még most is szédelgek, de már kibirok itt fél órát...
De jó Neked Haynee :D
Göncöl, jobbulást Neked :) Olvastam a naplódban, hogy milyen gyógyit vettél be torokfájásra..mi is azt használjuk, szerintem az a legjobb rá, és cukormentes. :P
Én már túl vagyok rajta szerencsére. :) Akkor hajrá mindenkinek, aztán tessék beszámolni ki hogy áll. :)
Sok sikert a versenyhez! Neked akkor tényleg bele kell húzni. Hú már kezdem is magam rosszul érezni ha esetleg mégsem fogyok a héten, de nekem is piros napjaim közelednek.
Sok sikert hozzá! Ha tészta nélkül eszed, simán 1-es kód. És benne a sok finom zöldség, amit nyugodtan megehetsz belőle.
oh az finom, csak 118kcal van egy adagban:) zöldséggel, hát én még anyum húslevesénél nem ettem finomabbat, pedig elvileg nem nagy ügy elkészíteni, mégis azért többfélét ettem már.
Sziasztok!
Szerencsére nekem is megvan még a tegnapi lelkesedésem:)És olyan,de olyan jó idő van!!:DVégre!
Ma csinálom életem első húslevesét...:SKiváncsi vagyok mi lesz belőle...Nem könnyű Anyóssal"versenyezni"...:DBár ppörköltben"én nyertem"...:D:D
Sziasztok!
Nem bírtam ki, ráálltam a mérlegre ma is. 59,8 kg. :) Jobban, hangzik, mint a tegnapi 60,3 :) :D
Na, akkor legközelebb május 1-én.. :)
Nekem is piros napok jönnek, úgyhogy tuti nem lesz kedvem a mérlegre ugrálni. :D
benne vagyok egy fogyiversenybe és elsején méreckedünk "hivatalosan" ami be is kerül egy táblázatba :3.pénzdijas fogyiverseny, benne voltam a z első 2be is:) ez június 1-ig tart most, szóval bele kell húznom, 10 kilót akartam fogyni ebbe a versenybe de még csak 5 van meg:)
Nekem hétfőn volt a mérlegelés, most pénteken meg centizés... Nagyon kiváncsi vagyok és már msot is nagyon nehéz kibírni hogy ne mérjem magam.
Milyen gyakran van hivatalos méreckedésed?
nekem május elsején lesz hivatalos méreckedésem:) addig is lehet ráállok, csak amikor piros napok jönnek, azt nem szeretem, és most még azok is jönnek
én ma is lelkes vagyok:), csakhát fáj a torkom:( meg a spinning se ment olyan jól tegnap, na de azért végig csináltam böcsülettel:)ma is szeretnék tornázni ha nem lesz rosszabb a helyzet
Sziasztok! Sok sikert mindenkinek, reméljük 1 hét múlva mindenki kicsit könnyebb lesz mint most :D
További ajánlott fórumok: