Norbi Update októbertől (beszélgetés)
Ó, de jó áron van. :) Majd megyek én is gyarmaton felderítő túrára, hogy hol lehet kapni a termékeit és mennyiért. :)
Tudtommal a kölesgolyó 2-es.
Sziasztok!
Szép vasárnapot!
Én ma még megyek éjszakára dolgozni,de tök jó érzés,h végre március lesz holnap:):)
szia, két darab volt 145.-.
Szerintem az tök jó áron volt a többi cuccához képest:)
Csak csokisat vettem mert a vaníliás kicsit olyan átlátszósabb színű volt.
Sziasztok,
tegnap elmentünk csavarogni a családdal aztán marha későn értünk haza.
Ma volt a mérlegelés 20 dkg mínusz!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ahhoz képest, hogy a hét közepén tök véletlenül a talpamra ragadt a mérleg és fél kilóval többet mutatott mint az előző mérlegelésem majdnem zokogó görcsöt kaptam.
Teljesen magamba roskadtam, hogy ez hogy lehet olyan lassan mennek le a dekák akkor miért mutat fél kilóval többet???
Na de átlendültem és láss csodát meg is lett az eredménye.
(Hú, de piszok lassan közeledek a 70-felé)
Göncöl megnéztem ezt a level diétát hááát ezt én is kihagynám, mert ehhez én bazi kevés vagyok.
Jaj még egy boldogság ért: mi a corában vásárolunk és hetek óta nem találtam norbi pudingot, tök ideg voltam hogy egy ekkora áruházban nem árulnak?! Én marha nem hogy megkérdeztem volna á nem, na és tegnap elmegyek a bio oldalra (ott szoktunk nevetni a férjemmel, hogy pl. a narancs a zöldséges részen 99 forint a bio oldalon 890,- (ááá)meg ilyenek) erre látom hogy két szójatej meg rizstej között ott vihog rám a puding. Úgy megörültem vettem is négyet.
Bocsi, hogy regényt írtam.
Szép hétvégét mindenkinek.
Jah, értem, Krisztácska. :)
Göncöl, én sem tervezem. :)
Sziasztok!
Göncöl!Én most kihagyom a kétszersült diétát...Neked kitartás hozzá!!
Mencsy!Egyenlőre nem tervezek olyan képet,amin az arcom is látható...Volt fent,csak jobbnak láttam leszedni...De majd még meggondolom...:)
Melinda!ne depizz,hisz itt a tavasz:)
Szia, az milyen?
Ez az idő elborít engem meg valahogy a depim is kijött és ilyenkor ááááááááááááá.
Hát én most lightosabbra vettem a formát, mert sokan piszkálnak, hogy olyan vagyok mint egy bot. :S Szóval most egy kis szünet van, de fogom folytatni.. :)
Krisztácska, de olyanra gondoltam, ami látjuk az arcod is, hogy hogy nézel ki. :).. Ha nem titok. :)
A naplód mindig olvasom, és láttam a képet is. Nagyon tuti. :)
Sziasztok!
Mencsy!Márc.1-jén tervezek egy"fotózást"...De azt még meglátom felrakom-e őket...:S:DAmúgy a naplómban van fent kép-pár hete raktam fel az akkori"állapotomról"...
Szép napot!
Jó reggelt!
Tegnap tartottam egy folyadéknapot...Nem úgy terveztem,de az lett belőle...:S:)Persze a súlyom nem változott semmit...:(De ez már nem is érdekel igazán...:)
Szép napot!Ügyesek legyetek ma is!
Ó, Göncöl az szép. :)
Gratulálok én is :):)
Sziasztok!
Göncöl gartula,h.végig bírtad a spinninget!Az azért nem semmi...:)Csak így tovább!
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok!
Üdv Tempest!Kitartást!Ügyes leszel biztos,és csak úgy röpködnek majd a kg-ok lefelé rólad:)
Mindenkinek nagyon szép napot!Ééééés végre süt a nap:D:D!!!
Sziasztok Lányok!
Kipróbáltam egy olyan jó tornát, ez még engem is megizzasztott, pedig elég sokat kipróbáltam már. A Norbi comb szálkásítás, amikor egy teherautó platóján csinálja 2 csajjal és közbe meg mennek pesten, 30 perc full ugra-bugra :) de annyira hangulatos, mire vége lett szakadt rólam a víz, ha szeretetitek az ilyet, nagyon ajánlom.
Göncöl, mi az a walk? soha nem hallottam még róla, de már annyit írtok róla, hogy már érdekel engem is.
Mencsy, csak gratulálni tudok, nagyon csini vagy és kitartó, így tovább. Én is "gyerek koromban" voltam kövér, és tudom hogy nagyon meg kellett érte küzdeni, minden elismerésem a tiéd.
Ma délután családi buli volt, hókockával, túrótortával és társaival, hát 2x végigkóstoltam a kínálatot:( De jól esett. Miután hazaértünk azért gyorsan legmagicztem egy kicsit, enyhítettem a bűntudatomon :)
Sziasztok, igaz én nem októbertől kezdtem, hanem most február 1 től, 20 kg-t kéne leadnom, havi 2 kg minusszal már boldog lennék, akkor 10 hó alatt meg is lenne a 20 kiló. Ez nem egy "gyilkos" tempó.
Update-el , meg némi mozgással próbálkozom. Elvileg minden vasárnap este mérem magam. Kerek 70 kg-ról indultam 1-én, hát nincs mese nekem is mindjárt mérlegelnem kell. Gratula mindenkinek aki fogyott, és kitartás.
gratula, jaj én már megint nem várom a mérlegelést, vajon mikor fogom várni?:)
irj Melinda privit ha érdekelnek a walkok és akkor elküldöm neked is
tényleg titta,szólj ha mehet a 2. dvd:)