Norbi Update októbertől (beszélgetés)
Sziasztok!
Remélem jól telt a hétvégétek!:)Nekem lehetett volna jobb is...(dolgoztam,és a kaja is csúszott picit...)
Melinda gratulálok!Csak így tovább!
Szép éjszakát!
Köszönöm Nektek!!!!!!!
Nagyon szeretek itt lenni Veletek.
Majd ha elérjük az ideális súlyunkat akkor nyitunk egy fórumot álomnők címmel:)
Veled együtt örülök!!! :)
Nagyon ügyes vagy! Gratulálok!!!
Lányok 60 dkg lement!!!!!!!!
Kész vagyok a boldogságtól. Nagyon örülök. Pedig tutira vettem, hogy semmi nem ment le. Sajnos most csak ennyi időm van mert a párom dolgozik én meg a nagy fiammal tanulok a kicsi meg lázas. Ha tudok jövök még.
Pusza.
Én sem tudtam megnyitni a b.-ről a walkot mert nem értettem hogy mit kér. Valami lemezt.
Köszike :) :$
Igen, azokat. :S De mindjárt írok privit
én is kiváncsi vagyok a mérlegelésedre, hát most hétvégén nekem nem ment túl jól a fogyi, bár péntek kickboxoztam tegnap meg egy csomót hólapátoltam a telken, hogy 2 kocsi be tudjon állni, szóval kis chipzesés volt sajna...
sztem simán lehet abból a liszből sütiket csinálni, palacsintát biztos
Klára a mosogatógép?:)
Sziasztok én is jelen. Két nap olyan fejgörcsöm volt, hogy majd megpusztultam. Én lecsót csináltam ma mert voltunk a C..ában és 370 forint volt a hálós paprika. Gyönyörű húsos ropogós volt, nem tudtam ott hagyni. Olyan álom kór van rajtam simán egy egész napot tudnék aludni. Vettem teljes kiőrlésű tönkölybúza lisztet szerintetek abból is lehet sütit sütni? Persze nem enném csak délig és arra gondoltam még ha "káros" is mégsem lehet annyira mint a sima búza liszt.
Nem tudom megvenni a norbi lisztet ez meg egy kiló volt 390 forint. Mondjuk nem szoktam sűrűn sütni.
Megyek mert Klára befejezte a mosogatást (mosogatógép)én meg kipakolok.
Szép hétvégét.
(jaj holnap mérem magam, de szerintem most nem ment le semmi, na kiváncsi leszek)
Sikerült. :)
Talán jobban látni :)
Köszike :)
Na, megpróbálok nagyítani, nem tudom fog-e sikerülni..:$
:( Nagyon picik a fotók, és nem látszik rajtuk semmi. Amin ketten álltok, azon olyan kis kicsi lánykának látszol, maximum 40 kg-val....
Mindenesetre gratulálok a 20 kg mínuszhoz :)
Még nincs, most van időm, szkennelem is be. :P
Okés, még a gyűrűket mi is várjuk, olyan jó lenne, ha meg lenne már. :)
Mencsy, várjuk a fotót! Még nincs a naplódban ;)
Majd a gyűrűkről is kérek szépen fotót ;)
Göncöl, nagyon jól hangzott a vacsid... meg is éheztem. Még csak most megyek leülni enni.
Köszi lányok a biztatást, alig várom, h túl legyek rajta.
Ma csak az ebéd egyharmada 1-es. Spenótot főztem, viszont a krumpli már kettes. Anyósomék disznót vágattak, onnan jött hurka... azt sütöttem meg hozzá :) Kislányom most evett életében először ilyet, nagyon ízlett neki :D:D:D:D
Szép hétvégét mindenkinek! Pussz!
Göncöl, sajnos nekem nem tudom megnézni a videokat. :S
Na csajok, keresek egy ballagási képet. De ott még hidrogén szőkén, atombrutálisan néztem ki..Júniusban lesz a kép 4 éves.. :)
A naplómban lesz a kép..
Mencsy az engem is nagyon érdekelne, annyira jó nézni ezeket a képeket, motiválnak nagyon, és tudom ezáltal, hogymeg lehet csinálni, légyszi mutiiiii:)
Hát krisztácska így is elég sokat ettem, alig bírtunk megmozdulni és hiába rendeztem el az agyamba, hogy na én ma azt eszek amit akarok, így is lelkiismeretfurdalásom volt, és nem jó teli lenni csak enni:)
Sziasztok!
Titta!Mindjárt itt lesz a márc 2.és hipp-hopp túl leszel rajta...
Mencsy!Tényleg jó lenne egy előtte-utána fotó rólad...Biztos nagyon látványos a változás...
Göncöl!Nem szeretsz ennyit enni?Hmmm...Bezzeg ha én ott lettem volna biztos felfalok mindent...:D:D
Szép hétvégét Csajok!
hát akkor majd drukkolunk márciusba
huh nagyon teli voltam tegnap este....
ettem vmi treticska nevezetű tálat, volt rajta cigánypecsenyés husi,saslik,rántott sajt,meg csülök:Spersze azt nem ettem meg...meg a szokásos köret:sült krumpli,rizs..de azokat se ettem meg mind, de nem szeretek ennyit enni:)de azért nem volt rossz:)
Hmmmmmm lányok :( Nem szedte a le a néni őket, pedig annyira túl szerettem volna lenni rajta. Elmondta, hogy miket nem szabad a műtét után. Pl 2 hétig nem érheti víz, kérdezte mit sportolok, mert izzadság sem érheti, nem izzadhat (ettől kész voltam), mekkora lesz a heg, allergiás vagyok-e valamire, stb, stb. Felkészítés volt. Időpontom március 2, kedd, délután fél kettő. Hát újra készülhetek, újabb hasmenéses reggel :D
Göncöl, mesélj, mit vacsiztál tegnap este :)
Melinda, egyre jobban menni fog a szobabicaj, én is 30 percekkel kezdtem, aztán már letekertem úgy az 50-60 perceket, hogy észre sem veszem, és előtte vagy utána még stepperrel is lépkedek. Kitartás, ügyes leszel!
Lányok, köszönöm, hogy gondoltatok rám... de majd még egyszer szükségem lesz rátok :)
Tegnap gombás halat készítettem zöldsaláta körettel, még van, így ma is az lesz az ebéd :)
Hát Göncöl, én is úgy vagyok most vele, hogy megfelel ez a súly, mondjuk jobb lenne az 56, de muszáj feltöltődnöm, nagyon gyenge vagyok. :S
Meg inkább most formálni fogom az alakom, mert egyszerűen tiszta "platty".. Azért -20 kg, csak meglátszik rajta, hogy eltűnt..
Sziasztok,
köszönöm a kedves fogadtatást. Tényleg nagyon jó ez rendszer, én még csak a második hete csinálom, de egyéb diétáktól ilyenkorra már idióta szoktam lenni SŐT ilyenkor már rég feladtam a fogyókúráimat, de ez nagyon jó egyáltalán nem gondolok az evésre mert tudom, hogy bármit lehet csak megfelelő időben. (és mennyiségben)
Persze néha elkap az aggódás, hogy ez tényleg jó ettől tényleg fogok fogyni? És akkor jó látni a ti írásaitokat, fényképeiteket és ez megdobja az embert. A tornával állok hadilábon, mert évek óta csak a punnyadás van meg a hízás, és például amikor most esett a hó és lapátoltam hát biza két perc után már fulladtam. Nem hiába nincs erőnlétem. Ezért a szobabiciklit választottam egyenlőre aztán szeretnék egy kis testformálósabbat is kipróbálni. Van egy csomó dvd-m (Norbi, Réka) úgyhogy már csak el kell kezdenem.
Hol vagy tavasz????
Egyenlőre ennyi, legyetek jók.