Nőnapra vörös rózsát kapni valakitől, aki mindenki másnak fehéret, sárgásat vett - egyértelmű, és ha igen mit is jelent? (beszélgetés)
hú Te tényleg ott vagy a sztoriban:) igen Ő az:)
drága vagy köszönöm:) csak akkor azt is tudod volt egy aprócska probléma.
emléxem egy régebbire is aki magázódott meg kezit csókolomot köszönt
ez az
nagyon szorítottam neked
és most is
szia
ez nem az, ez még régebbi "story":)
szia
beszéltünk már, ez az a pasi aki valentin napkor valamit nem úgy csinált ahogy te szeretted volna?
vagy hogy mondjam
Korabban adott mar vmi jelet,hogy tetszel neki?Te akarsz tole vmit?
Meg hogy ismered?Olyan ember aki figyel az ilyesmire,vagy virag virag alapon megy nala?
En is szoktam,es nincs is ezzel baj,csak sokszor egyszerubb a valasz,mint mi agyon agyalva gondolnank.
Szerintem,ha azert kaptad mert kedves vagy neki,es ezt be merte vallalni a tobbiek elott is,akkor ugyis jelezni fog a kesobbiekben is!Ha meg csak pusztan az jutott neked,akkor meg hat ugye...
A viragot ki vette?O?Vagy amolyan kozosen egy vodorbol?
mindenesetre bejött neki:D
de lehet hogy a többiek közül téged kedvel a legjobban, vagy azt gondolta te talán nem érted félre a vöröset
bonyolult a pasik agya is néha:D
hát lehet hogy jelezni akart valamit, de lehet hogy csak annyira nem ért ehhez mint az én pasim:D
megkérdeztem tőle milyen virágot vett végül a kolléganőinek, a válasza a következő volt:
olyan kékes sárgát:)
de mégis mi volt az?
válasza: koriander, mondom az fűszer, válasza:
ja akkor nem, akkor levendula:)
lassan rájöttem hogy az iriszre gondolhat persze a nevétől nem lett okosabb, igy egy képet mutattam neki, amin felismerni vélte hogy ilyet vett:D
További ajánlott fórumok:
- Ha interneten veszek valakitől nyugtatót az legális?
- Fut-fuss! Egyértelmű igeragozás. És a csuklik igét hogy mondjuk felszólító módban?
- Ismerősöm tartozását a januári munkanélküliből ígéri megadni, de most hallottam valakitől, hogy azt már decemberben utalták. Ez igaz?
- Mikor kezdett nőni pocid, és mikor vált egyértelművé másoknak is?
- Vajon akar még valamit? Mért nem válaszol egyértelműen?
- Gmail-ben nem szeretnék levelet kapni valakitől, le tudom tiltani?