Nő létemre, okosabb vagyok a páromnál (beszélgetés)
Szerintem nem okosság meg intelligencia annyira a lényeg, hanem a nőt egy csomó minden érdekli, fejlődni szeretne, érdekli a világ, tud küzdeni a céljai eléréséért - és, ha jól értettem a leírást, a fiúból meg ez hiányzik. És ez egy idő után szélesítheti a szakadékot két ember között.
Gondolom, kb. most jutott túl a rózsaszín ködön a fórumindító, és most kezdi zavarni az, ami eddig nem annyira zavarta.
És igen, én sem azért szeretek a kolibri szárnyának a rezgéséről beszélgetni, mert hű de milyen okos meg intelligens vagyok, hanem mert izgalmas és érdekel, és nagyon kiábrándító, mikor valaki, akivel a leginkább egy szeretnék lenni, erre üveges szemmel azt mondja, hogy "aha!" És csak ül tovább és nézi a focimeccset... Most ezt kicsit kisarkítottam, de szerintem kb. erről van szó. Mi lesz, ha betegség, szegénység, stb. jön. Akkor sem fogja tudni összeszedni magát? Férfi létére?
Okosabb, mi?
Bele sem gondolok, milyen lehet a pasi, ha te vagy az "okosabb"...
Hoppá csak:)
Ez jó!
Nem nagyon értem, hogy ilyen alapra miért tervezel hosszútávú kapcsolatot.
Teljesen felesleges.
Kár volt ezért fórumot nyitni.
Minden nő okosabb a párjánál, csak ezzel nem villog.
Igaz.
Kicsit furcsa,mert gondolom,nem 2hete ismerte a meg a barátját....
ha van esze, annyira, amennyire gondolja, talán az esküvő előtt elgondolkodik azon, vajon tényleg ezt akarom életem végéig, ezt a férfit, vele, és úgy élni, ahogy most élünk?
az se jó, ha valaki kevésnek gondolja a párját, az meg pláne, ha érezteti is, mert előbb-utóbb kibukik ez, ha változtatni akar rajta
Akkor,eszedbe ne jusson hozzámenni!
Ebből később csak problémák adódnak...
Most már ne is..
neked kettő..akkor nem beszélünk egyesekkel;)
...mert nem a kérdésedre válaszoltak eddig? :D :D
Ha szereted, akkor mi a kérdésed?
A párod döntsön róla, hogy akar-e tanult lenni vagy nem.
Ha nem, akkor ennyi. Feltételezem sok mindenben azért ő is lehet okos, amihez meg te nem konyítasz!
Érdemes elolvasni a hozzászólásait a fórumindítónak
Elveteti magát ezzel a "buta"emberrel.
Nekem nagyon az jön le a hoxás hozzászólásaiból,hogy a hölgy feje a homályos:-)
... a barátnőm pont most jár ebben a cipőben. 20 év házasság után.
Így indult az a házasság is mint a tiéd - ugyanezekkel az indokokkal amit írtál - de mára kinőtte" a férjét.
Lediplomázott, az ura pedig maradt aki volt. Nincs már bennük semmi közös, csak a 3 gyerek és a lakás(hitel).
Elgondolkodtató....
Nagyon gáz ez a fórum. Nem értem, hogy miért kell összekeverni azt, hogy valakinek van(még nincs is)1 diplomája azzal, hogy esetleg intelligens.
Nekem nemsoká kettő lesz, akkor már ne is álljak szóba azzal akinek csak 1 van?
Neked vannak ilyen jellegű igényeid magad felé, de a párodnak nincs, fogadd el, vagy tipli.
Semki sehol? Topiknyitó itthagyta ezt a jó kis témát
Így mondjon véleményt/tanácsot a Zember
Tényleg félreértettelek, bocs.
Igen, ez így gond lehet hosszabb távon. Az mindenesetre pozitív, hogy a pasit nem zavarja, nincs kisebbségi komplexusa. Az érdeklődést nem lehet erőltetni, és független a diplomától.
Nem értettél meg, mert bizonyára elhumorizáltam, élcelődtem
Adott egy pár akinek más a kezdetben ilyen apró gondok vannak
Ez csak erősödni fog
Én tapasztalatbol mondom, milyen napi 24 órát tartósan "összezárva" valakivel, még ha van is közös téma, de kevés
És hogy fogja magát érezni később a srác ha "erőltetik" a tanulást neki
És nem is tanulás kérdése
ELvégez egy jogi egyetemet attol fogja érdekelni fogja akármi más, vagy egyáltalán a jogi téma
Közelsem biztos
Attól, hogy valakinek diplomája van, esetleg tanultabb, tájékozottabb, még nem biztos, hogy okosabb is, mint akinek nincs.
Valahogy itt is ezt érzem :D
A válaszom első fele: te előítéletben élsz.
Mivel apukád okos, plusz évszázadokig (ezredekig), a nőknek tilos volt tanulni, kialakult ez az előítélet, hogy hülyébbek. Te is ebben az előítéletben élsz: a férfi legyen okosabb, "nő létemre" igyekeznem kelljen. Ezért lepődtél meg, hogy azért mégiscsak akad olyan pasi, akinél okosabb vagy.
Az, hogy miért maradsz vele, annak ellenére, hogy lenézed, rejtély.
Nő létedre???? :o)) Hol van az törvénybe iktatva, hogy a pasinak kell okosabbnak lennie? :D
Nem lesz ennek jó vége :(. Most még csak kicsit irrál, aztán folyamtosan keresni fogod rajta a fogást, végül pedig el sem viseled. Nem igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymás, kellenek az azonosságot, amiből egy kapcsolat hosszú távon tud táplálkozni.
Sajnos, úgy néz ki,hogy a többség a párod szintjén van.
Bár lehet, van itt valaki az MTA-tól
További ajánlott fórumok:
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Idősebb vagyok a páromnál..
- Nem merek kezdeményezni a páromnál...
- Anyum nem engedi, hogy ott aludjak a páromnál... Mit tegyek?
- Az első fél évben nem mertem a páromnál elmenni nagyvécére,...