Nincs ronda nő csak lusta! (beszélgetés)
attól nem lesz egy nő divatbaba, hogy nem sminktelenül, lenőtt festéssel, ezeréve vágott hajjal és farmerban meg munkáspólóban flangál :) egy nőben azért ott kell lennie annak is, hogy tetszeni akarjon magának, a párjának, és bármennyire is mondják a pasik, hogy te így vagy szép drágám, büszkék arra, ha a párjuk csinos :)
ugyanannyi idő felkapni egy csinos ruhát, mint egy semmilyent, és senki nem halt még bele, ha párhavonta elment fodrászhoz, meg ha normálisan beszárítja a haját mosás után, és az a pár perc smink sem vesz el az életéből rengeteg időt :)
erre meg végképp nem írnék kommentet ne haragudj .)))
további jó beszélgetést
Hát,sajnálom Aquatica,de ezt a fórumot is tök felesleges volt megnyitni,mint a többit.Visszaolvasni ezt az egészet egy röhej és szánalom,mindenki elbeszél 1más mellett meg mindenki keveri a szezont a fazonnal és szinte mindenki beszél össze vissza,nem tudván ,mi is lenne a fórum lényege,az ostoba,másikat/másokat lekezelő beszólásokat meg veszekedést már nem is emlitve :))))
Sokszor megfogadtam már hogy nem fórumozok többet,max játszom a fórumjátékokon,eztán megfogadom,az tuti,mert a fórumozás csak egy felesleges időpocsékolás :D Azért remélem találsz beszélgető partnert ennek kapcsán vagy bármi más kapcsán,vagy itt vagy privátban....sok sikert.
..erre csak azt tudom válaszolni, hogy van az ismerőseim között olyan igényes nő, akihez csak seggel kifele lehet bemenni.
Azt tudod mit jelent? :D :D
*esetével
bocs
...arra nem is gondolsz, hogy ebben a qrva jó világban!! nincs pl-ul munkahelye, hogy rendbe tetesse a haját?
Vagy lehet, pont olyan melóhelyről jött ahol legürizett tizenvalahány órát!!
Otthon meg várja a 2. műszak a család! Nem ítélhetsz el senkit sem a KÜLSEJE ALAPJÁN, ÚGY HOGY NEM IS TUDSZ RÓLA SEMMIT SEM!!
... nagyon utálom az ilyen megközelítést, hogy ki a "lusta"....!!!
ezt a műnős dumát is hagyjuk már.
mert ez meg kifejezetten gusztustalan számomra,ha valaki MŰNŐ attól,mert súlyos gátlásokat okoz rajta valami és még hozzá szereti a szépet is esetleg, aztán csináltat magán 1-2 műtétet.ez meg tömény irigység:)erről ennyi a véleményem....nem biztos hogy az ilyen nők feltűnési viszketegségben szenvednek:))))))
és sokan hajlamosak az általam leírt esetet összekeverni a megalomániás rifkék esetében,akiknek hatalmas szilikonszáj kell az életükhöz,mert anélkül nullák,meg 1000 köbcentis implantátum,seggig érő műhajjal....a kettő közt tudni kellene különbséget tenni,ez is valamiféle kultúra,amit az emberek többsége,vagy inkább a nők többsége nem képes elsajátítani.mondjuk nekem 8,mert én még az említett agyonműtött hölgyikékkel se foglalkozok,még csak meg se bámulom őket,magánügye mit csinál.sose foglalkoztam más életével,meg ki mire költi a lóvéját és eztán se fogok.....na nem "locsogok" többet,de ez még kijött...............
nekem se tetszenek a mű nők .. azok pláne nem....
azt mindenki megtudja csinálni .. és utálom a póthajat.,
Látod, ez már fontosabb kérdés. És szerintem itt van az igénytelenség netovábbja. Miért szemetelünk? Mert amikor magára nem ad valaki, akkor az a maga baja, de amikor a környezetünkre ne figyelünk, az már közügy.
Amúgy meg nekem pont a túlzottan kikent, kifent, műcicis, agyon szoláriumozott, stb. hölgyek nem tetszenek. Ezek inkább álszentek, mivel nem természetesek. Nem vagyunk egyformák. Szerintem túlzottan magamutogatottá vált a világ.
NEKEM PL kifejezettem az nem tetszik h sok szép épülett hagynak romokban...:D
NYISS EGYET én ott leszek sőt mostmár azokat is nézni fogom , hiszen a szakmám miatt fontos ez is :D...ÉPíTÉSZETI A STíLUSOK A FODRÁSZ SZAKMÁBAN.
Viccesnek tűnik de igaz...
próbálok leszokni erről de még nem igazán megy...
én másképp nézem ... persze h zavar...
:DDD
nem hiszem hogy csak a stílusom volt zavaró..
én sokat agyalok ilyen dolgokon, h mi lehet az oka...
van akit ez hidegen hagy engem speciel érdekel, nem vagyunk egyformák...
engem minden érdekel,,, pl mondok egy példát, miert szemetelünk az utcán ,, miért ...ez vagy az..
én ilyen vagyok... nekem is jogom van feltenni egy kérdést és megadni rá a választ. úgy ahogy nekem tetszik- nem célom elvegyülni a tömegben. inkább legyek egyedül mintsem cinikusan elvegyüljek,,
és igen én is igyekszem, mert ilyen világban élünk
Nem szoktam veluk foglalkozni. Minel lejjebb adjak ok, annal csinosabb vagyok mellettuk en. De teny, hogy nekem tetszik a csinos nok kozelsege is, felebresztik a versenyszellemet es veluk meg pont: minel csinosabbak ok, annal inkabb en is igyekszem meg inkabb adni magamra:)))
Ugye, igenyesseg alatt most a rendezett kulsorol beszelunk es nem arrol, amikor valakinek elektrodak lognak ki a fejebol mikor felkoti lofarokba a hajhosszabbitast?:DDD
De ugy nagyjabol ezt gondolom, aki nem torodik magaval, egyreszt az o baja, masreszt nem tudhatom, mi az oka. Zavar, ha az ilyenek kritizaljak azt, aki meg ad magara, de nem szeretek belefolyni az ilyesmibe a valo eletben. Nem sugdosom masok hata mogott, mikor elmegy mellettem, hogy: azta, lattad, milyen ronda??? Nem. Megtartom magamnak. Gondolni meg azt gondolhatok rola, amit akarok (akar azt is, hogy milyen igenytelen) o ugyszinten rolam barmit gondolhat.
Jah, hogy fodrász vagy, s szakmai szemmel nézed a népeket?:)
Értem.
Igazad van, mossa meg a haját, ha lenőtt, fesse vagy festesse be, ha törik, vágja vagy vágassa le. Igaz. Bár van, hogy az embernek erre sincs ideje, vagy energiája. Én törekszem rá, de néha előfordul velem is, hogy csúszok egy napot a mosással. Persze nem szeretek lobonccal vagy zsíros hajjal kimenni az utcára. Nem is szoktam.
További ajánlott fórumok:
- Unatkozom, csacsognék, csak nincs kivel
- Nincs kudarc, csak intelligens újrakezdés! 2010.01.01.
- Kinek mi a tapasztalata: hogyan működik, ha a párjával azonos vallású, vagy egyikőjüknek van, másiknak nincs vallása? (Csak akit érint)
- Nincs csúnya nő, csak szegény...
- Ha nincs munkád, csinálj magadnak! Csak pozitív szemléletűeknek!
- Ma lusta vagyok, nincs kedvem semmihez.