Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nincs ronda nő csak lusta! fórum

Nincs ronda nő csak lusta! (beszélgetés)

97. kriszta773 (válaszként erre: 96. - Bnedora)
2014. jún. 5. 19:31

attól nem lesz egy nő divatbaba, hogy nem sminktelenül, lenőtt festéssel, ezeréve vágott hajjal és farmerban meg munkáspólóban flangál :) egy nőben azért ott kell lennie annak is, hogy tetszeni akarjon magának, a párjának, és bármennyire is mondják a pasik, hogy te így vagy szép drágám, büszkék arra, ha a párjuk csinos :)

ugyanannyi idő felkapni egy csinos ruhát, mint egy semmilyent, és senki nem halt még bele, ha párhavonta elment fodrászhoz, meg ha normálisan beszárítja a haját mosás után, és az a pár perc smink sem vesz el az életéből rengeteg időt :)

96. bnedora (válaszként erre: 95. - Kriszta773)
2014. jún. 5. 19:26
Mivel nem vagyunk egyformák, így más a véleményünk és az életünk. De szerintem akkor sem kellene túl sok időt fordítani arra, hogy mindig topon legyünk. Ez csak most divat! És nem hiszem, hogy attól nő egy nő, ha mindig divatbaba!
95. kriszta773 (válaszként erre: 94. - Bnedora)
2014. jún. 5. 19:23
de például számomra ez az igénytelenség. nőként igénytelenség. és nem olyan szempontból, hogy valaki nem top és nem ápolt, hanem azért, mert az valahogy számomra nemigazán nő. az, hogy valaki odafigyel arra, hogy a számára előnyös frizurát hordjon, hogy olyan rucikat, mik tükrözik az egyéniségét, hangulatát, hogy kiemelje az arcán azt, ami szép, a szemét, száját, arccsontját, az nem természetellenesség. sőt nőként az a természetellenes, ha valaki nem él a nőiességével :) de újra írom, ez csak az én véleményem. ezért látom én hasonlóan néha, mint a fórumindító, mikor látok az utcán néhány nőcit, akinek mindene meglenne ahhoz, hogy nőnek nézzen ki, de ránézésre inkább nemtelen :(
94. bnedora (válaszként erre: 88. - Kriszta773)
2014. jún. 5. 19:17
Nem mindenki akar full szépség lenni. Vannak még olyan nők, akik úgy is nőnek érzik magukat, ha nem festik ki az arcukat, és nem a legdivatosabb ruhákban járnak. És ez akkor sem igénytelenség. Ez természetesség!
93. kriszta773 (válaszként erre: 91. - Miss Angel)
2014. jún. 5. 19:14
pedig érdekesek a különböző vélemények, és unalmas lenne, ha mindenkinek ugyanaz lenne a mérce, akkor csupa egyennő lenne :)
92. Miss Angel (válaszként erre: 90. - Bnedora)
2014. jún. 5. 19:14

erre meg végképp nem írnék kommentet ne haragudj .)))

további jó beszélgetést

2014. jún. 5. 19:13

Hát,sajnálom Aquatica,de ezt a fórumot is tök felesleges volt megnyitni,mint a többit.Visszaolvasni ezt az egészet egy röhej és szánalom,mindenki elbeszél 1más mellett meg mindenki keveri a szezont a fazonnal és szinte mindenki beszél össze vissza,nem tudván ,mi is lenne a fórum lényege,az ostoba,másikat/másokat lekezelő beszólásokat meg veszekedést már nem is emlitve :))))

Sokszor megfogadtam már hogy nem fórumozok többet,max játszom a fórumjátékokon,eztán megfogadom,az tuti,mert a fórumozás csak egy felesleges időpocsékolás :D Azért remélem találsz beszélgető partnert ennek kapcsán vagy bármi más kapcsán,vagy itt vagy privátban....sok sikert.

90. bnedora (válaszként erre: 80. - Miss Angel)
2014. jún. 5. 19:12
Bocsi, de én nem MŰNŐ-t írtam, hanem műcicit, az pedig valóban az. És nem is arról van szó, ha valaki esztétikai okból vállal implantációt, hanem azokról, akik azt hiszik, hogy ők azzal szebbek, ha megnagyobbítják a mellüket.
89. kriszta773 (válaszként erre: 87. - 3da8f53e4a)
2014. jún. 5. 19:11
nem hallottam még ezt a mondást, és vizuális típusként nem tudom hová tenni :))))
88. kriszta773 (válaszként erre: 84. - Simple)
2014. jún. 5. 19:10
hát bocsika, de én például halál igénytelennek tartom azt a nőt, aki még egy kis sminket se képes feltenni :) nem 2 centis vakolatot értek ezalatt, de egy kis szempillaspirál vagy szemcerka, szájfény, kinek mi. mert ugye kevéssel is ki lehet emelni valakin a szépséget. jah, persze mindenki szép smink nélkül is, de a szőr is természetes, az is loboghatna hónaljban és lábszáron :) de ez csak az én véleményem, biztos sokan meg veled értenek egyet
87. 3da8f53e4a (válaszként erre: 83. - Kriszta773)
2014. jún. 5. 19:06

..erre csak azt tudom válaszolni, hogy van az ismerőseim között olyan igényes nő, akihez csak seggel kifele lehet bemenni.

Azt tudod mit jelent? :D :D

86. Miss Angel (válaszként erre: 83. - Kriszta773)
2014. jún. 5. 18:58
igaz!
85. Miss Angel (válaszként erre: 81. - 3da8f53e4a)
2014. jún. 5. 18:56
érdekes,és végeztem olyan "cselédmunkákat"/bocs a megfogalmazásért/,főleg még diákkoromban+ késöbb is lehúztam sokszor akár 20 órát is egyben mert muszáj volt,mégse néztem ki úgy,mégse voltam se büdös se kócos,se loncsos,soha! akkor egyszerűen nem sminkeltem,a hajamat úgy hordtam ahogy a legpraktikusabb volt,és felöltözni is normálisan felöltöztem reggel.még akkor is megcsináltam ezt,mikor hajnali 3 kor kellett kelnem,vagy a már említett másik munkahelyemen voltam,tizen-huszonórás műszakban....
84. simple
2014. jún. 5. 18:54
Jesszusom, tehát aki nem sminkel az igénytelen?! Akkor én igénytelen vagyok. Nem tudok, és nem is akarok sminkelni, mert nincs rá szükségem, vállalom magam így ahogy vagyok, bárhol bárki előtt.
83. kriszta773 (válaszként erre: 81. - 3da8f53e4a)
2014. jún. 5. 18:54
pedig szerintem is így van, ha egy nő megszűnik nőnek lenni, mert csak munkás vagy anya marad, az elég szomorú. ha valakinek van pénze arra, hogy festesse vagy fesse magának a haját, akkor legyen igényes annyira, hogy nem hagyja lenőni csúnyára, egy hajmosás és beszárítás pedig nem sok idő, mint ahogy némi smink sem és normál ruha. amit vehet akár a turiban is, nem attól lesz csinos, hogy csupa drága holmit aggat magára. igenis számít a külső, egy nőnek pláne, biztos a férjének is :)))
82. Miss Angel (válaszként erre: 80. - Miss Angel)
2014. jún. 5. 18:49

*esetével

bocs

81. 3da8f53e4a (válaszként erre: 1. - Aquatica)
2014. jún. 5. 18:49

...arra nem is gondolsz, hogy ebben a qrva jó világban!! nincs pl-ul munkahelye, hogy rendbe tetesse a haját?

Vagy lehet, pont olyan melóhelyről jött ahol legürizett tizenvalahány órát!!

Otthon meg várja a 2. műszak a család! Nem ítélhetsz el senkit sem a KÜLSEJE ALAPJÁN, ÚGY HOGY NEM IS TUDSZ RÓLA SEMMIT SEM!!

... nagyon utálom az ilyen megközelítést, hogy ki a "lusta"....!!!

80. Miss Angel (válaszként erre: 78. - Bnedora)
2014. jún. 5. 18:48

ezt a műnős dumát is hagyjuk már.

mert ez meg kifejezetten gusztustalan számomra,ha valaki MŰNŐ attól,mert súlyos gátlásokat okoz rajta valami és még hozzá szereti a szépet is esetleg, aztán csináltat magán 1-2 műtétet.ez meg tömény irigység:)erről ennyi a véleményem....nem biztos hogy az ilyen nők feltűnési viszketegségben szenvednek:))))))

és sokan hajlamosak az általam leírt esetet összekeverni a megalomániás rifkék esetében,akiknek hatalmas szilikonszáj kell az életükhöz,mert anélkül nullák,meg 1000 köbcentis implantátum,seggig érő műhajjal....a kettő közt tudni kellene különbséget tenni,ez is valamiféle kultúra,amit az emberek többsége,vagy inkább a nők többsége nem képes elsajátítani.mondjuk nekem 8,mert én még az említett agyonműtött hölgyikékkel se foglalkozok,még csak meg se bámulom őket,magánügye mit csinál.sose foglalkoztam más életével,meg ki mire költi a lóvéját és eztán se fogok.....na nem "locsogok" többet,de ez még kijött...............

79. Aquatica (válaszként erre: 78. - Bnedora)
2014. jún. 5. 18:34

nekem se tetszenek a mű nők .. azok pláne nem....

azt mindenki megtudja csinálni .. és utálom a póthajat.,

78. bnedora (válaszként erre: 71. - Aquatica)
2014. jún. 5. 18:32

Látod, ez már fontosabb kérdés. És szerintem itt van az igénytelenség netovábbja. Miért szemetelünk? Mert amikor magára nem ad valaki, akkor az a maga baja, de amikor a környezetünkre ne figyelünk, az már közügy.

Amúgy meg nekem pont a túlzottan kikent, kifent, műcicis, agyon szoláriumozott, stb. hölgyek nem tetszenek. Ezek inkább álszentek, mivel nem természetesek. Nem vagyunk egyformák. Szerintem túlzottan magamutogatottá vált a világ.

77. Aquatica (válaszként erre: 72. - Pk86)
2014. jún. 5. 18:30

NEKEM PL kifejezettem az nem tetszik h sok szép épülett hagynak romokban...:D

NYISS EGYET én ott leszek sőt mostmár azokat is nézni fogom , hiszen a szakmám miatt fontos ez is :D...ÉPíTÉSZETI A STíLUSOK A FODRÁSZ SZAKMÁBAN.

Viccesnek tűnik de igaz...

76. eb85e22a13 (válaszként erre: 72. - Pk86)
2014. jún. 5. 18:30
Hatha meg latnad Angliaban, meg Irorszagban a hazakat.. Brutal..
75. eb85e22a13 (válaszként erre: 70. - Gribedli***)
2014. jún. 5. 18:28
Elektrodak.:D Ezen jot nevettem.:D
74. gribedli*** (válaszként erre: 64. - 27c72ee00a)
2014. jún. 5. 18:27
Szerintem az ilyeneknek, akikrol beszelsz, nincs is idejuk napi 6x hajvasalni.
73. Aquatica (válaszként erre: 69. - 6b006fc769)
2014. jún. 5. 18:27

próbálok leszokni erről de még nem igazán megy...

én másképp nézem ... persze h zavar...

:DDD

72. pk86 (válaszként erre: 69. - 6b006fc769)
2014. jún. 5. 18:26
Én építész vagyok, mindjárt nyitok egy fórumot, milyen igénytelenek Magyarországon a házak.. Nem csak a régi lelalkottak, az új, magas költségvetésűek is..:)Pfujj..:)Biztos nektek is feltűnt a dolog..:)
71. Aquatica (válaszként erre: 67. - Pk86)
2014. jún. 5. 18:23

nem hiszem hogy csak a stílusom volt zavaró..

én sokat agyalok ilyen dolgokon, h mi lehet az oka...

van akit ez hidegen hagy engem speciel érdekel, nem vagyunk egyformák...

engem minden érdekel,,, pl mondok egy példát, miert szemetelünk az utcán ,, miért ...ez vagy az..

én ilyen vagyok... nekem is jogom van feltenni egy kérdést és megadni rá a választ. úgy ahogy nekem tetszik- nem célom elvegyülni a tömegben. inkább legyek egyedül mintsem cinikusan elvegyüljek,,

és igen én is igyekszem, mert ilyen világban élünk

70. gribedli*** (válaszként erre: 1. - Aquatica)
2014. jún. 5. 18:21

Nem szoktam veluk foglalkozni. Minel lejjebb adjak ok, annal csinosabb vagyok mellettuk en. De teny, hogy nekem tetszik a csinos nok kozelsege is, felebresztik a versenyszellemet es veluk meg pont: minel csinosabbak ok, annal inkabb en is igyekszem meg inkabb adni magamra:)))

Ugye, igenyesseg alatt most a rendezett kulsorol beszelunk es nem arrol, amikor valakinek elektrodak lognak ki a fejebol mikor felkoti lofarokba a hajhosszabbitast?:DDD

De ugy nagyjabol ezt gondolom, aki nem torodik magaval, egyreszt az o baja, masreszt nem tudhatom, mi az oka. Zavar, ha az ilyenek kritizaljak azt, aki meg ad magara, de nem szeretek belefolyni az ilyesmibe a valo eletben. Nem sugdosom masok hata mogott, mikor elmegy mellettem, hogy: azta, lattad, milyen ronda??? Nem. Megtartom magamnak. Gondolni meg azt gondolhatok rola, amit akarok (akar azt is, hogy milyen igenytelen) o ugyszinten rolam barmit gondolhat.

69. 6b006fc769 (válaszként erre: 66. - Aquatica)
2014. jún. 5. 18:19

Jah, hogy fodrász vagy, s szakmai szemmel nézed a népeket?:)

Értem.

Igazad van, mossa meg a haját, ha lenőtt, fesse vagy festesse be, ha törik, vágja vagy vágassa le. Igaz. Bár van, hogy az embernek erre sincs ideje, vagy energiája. Én törekszem rá, de néha előfordul velem is, hogy csúszok egy napot a mosással. Persze nem szeretek lobonccal vagy zsíros hajjal kimenni az utcára. Nem is szoktam.

68. Aquatica (válaszként erre: 67. - Pk86)
2014. jún. 5. 18:19
ÉN őszinte leszek ... nem szoktam kertelni.. én magamban kulturáltan fogalmaztam meg viszont arról nem tehetek hogy az információ mire megérkezik már torzul :D...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook