Nincs kudarc, csak intelligens újrakezdés! 2010.01.01. (beszélgetés)
én utálom a töményet...de egy-egy pohár vörösbor néha nagyon jól esik, nagyanyáink is itták:)
Én is úgy gondoltam,hogy iszok pár deci minőségi vörösbort,az nem árthat..:)
A vodka..az meg..háát...jó az,csak nem töményen..biztos a Norbi szereti nagyon,azért lehet inni egész nap!:D
persze, csak utána meg lerakódik minden:) egész nap, ja tuti arra gondoltak,hogy csak azt:))
Megnéztem a norbis táblázatot, szerinte vodkát és vörösbort lehet inni egész nap :D
ciao! Szerintem egy pohár bor a vérképzés miatt nem rossz, de tényleg nem jó túlzásba vinni, mert utána meg sokat kívánsz enni
Én is így vagyok egyenlőre..tornázni csak nagyritkán tudok majd,de igyekezni fogok.
Első a rendes kajázáshoz hozzászokni..
Háát,akkor semmi pia egész este??:(
No,majd elválik..:)
Egyébként én jól állok eddig...próbálok fele annyit enni, mint idáig és a vacsi is sokkal szigorúbb, vagy teljesen kimarad...a torna lesz majd a következő lépés, de az még várat kicsit magára...
Szia!..az alkohol...elvileg van olyan, ami nem hizlal, de mondanom sem kell, hogy nem egy finom koktél lesz az, hanem pl vodka tisztán meg ilyenek, de semmi narancslé...semmi szirupos..szóval sztem jobb ha kihagyod, vagy csak nagyon mértékkel...
mi van Szederke, ma van 3-a és tegnapig lement több, mint 1 kg??? mi a fenét csinálsz?:)
hát kissé késve az igaz:)))
ebben nagyon is hiszek Szederkém, úgyhogy be is tápláltam egy b ombázót a fejembe:))
hello mindenkinek, hát nehezen keveredtem ide, de imhol ni én és az újrakezdés:)))
Ááh,akkor inkább nem.
Most egyszer sem fér bele.Tényleg le akarom adni a fölös kilóimat.
Ja most látom ez régen volt, bocsi:D
Úristen tönkreteszed magad!
Alkohol? Én nem szoktam. Persze régen én is jártam buliba, akkor igen, de nem valami jó a fogyókúra ideje alatt. Szerintem egyszer-kétszer azért belefér. Sok a kalória bármilyen piában.
Sziasztok. Látom, sikerül betartanotok a fogyókúrát:)
Sajnos én ilyenről nem számolhatok be. De igyekszem:) Jövőhéttől munka végre-valahára, és akkor nem fogom az unalmas órákat evéssel tölteni.
Mindenkinek kitartást!!
Szió!
Nekem megy rendesen minden,bár lehet lassú fogyás lesz,hisz figyelek arra,hogy ne éhezzen a szervezetem..de az biztos,hogy sokkal kevesebb mint eddig..
Jó reggelt! Ki hogy halad?:) Tudjátok tartani magatokat az előírtakhoz? Beismerem, hogy ha ti nem lennétek már rég falnék...
Jóreggelt Csajok!
Elvileg ez a 3. napunk!
Sok sikert mindenkinek!!!
Ti hogy álltok az alkohollal?(csak mert jövőhét végén megyek egy szülinapi buliba..)
Szabd valamit inni??Mi az ami nem tesz keresztbe a fogyinak??
Én is megyek. Sziasztok! Jó éjt!
Amit az emberi agy képes kigondolni,azt képes megvalósitani is!
Szió! Kényszerből ittam fél óránként.
Elköszönök!Holnap jövök! Szép álmokat.
Ez nagyon kemény volt, jó hogy nem buktál ki és megúsztad ép bőrrel :) a 7 liter víz hogy csúszott le? Én ha éhes vagyok hiába iszom, a gyomrom akkor is tudja hogy az nem kaja :) de okos kis gyomrom lehet, nem lehet becsapni sajnos :)
Igen,de NEM EGÉSZSÉGES!!!!!!!!!!!!!! Senki NE csinálja ezt!!!!!!!!!!!
Hát az első 5 nap kemény volt! Napi 7 liter á viz volt a menű,1 db gyümölcsel. Utánna pedig napi kb 10-15 dkg kaja volt amit ettem,ez bármi lehetett,de csak ennyit. Olvadtak a kilók rólam!
További ajánlott fórumok: