Névnapra milyen meglepetésnek örülnétek? (beszélgetés)
Szerintem, amiket itt irkálsz, az jön le, hogy tényleg nem vagy "férfi". Siránkozó buta valaki vagy.
Ilyen stílussal nem is találsz nőt, akinek kellenél!
Legalább édesapádat ne szidnád! Az a legundorítóbb tulajdonságod, ahogy róla beszélsz! Ilyen alapon édesanyádat is szapulhatnád, hogy miért szült egy "170 centis törpét":D
Ezzel semmi újat nem mondtál, mindenki tudta már.
30 felett ha hozzád valót keresnél (veled egykorú, függetlent) akkor bizony használhatnád.
Kezeltesd magad! ...és Édesapádról normálisan írj, ha nem megy, akkor inkább hallgass!!
Biztos nem direkt csinált belőled elmebeteget! Mert az vagy... neked nem a magasságoddal van baj, hanem az agyaddal!
Medve anyám...
Van baj. És nem a magasságoddal.
Ne kombináld túl.
Ennek semmi köze a magassághoz. Jóval fiatalabbként ácsingózol utána.
Sok nő (nem merem írni, hogy a nők általában, pedig talán ez is igaz lenne) megérzi, ha a pasassal nem stimmel valami, és ez akkor is taszítja, ha talán meg se fogalmazza magában.
A pszichózisod még akkor is taszítaná, ha nem állna fenn kb. az a helyzet, hogy majdnem a fia lehetnél.
Amugy félelmetes, hogy milyen emberek élnek közöttünk.....
Valami szellemi bajod tuti van. Csak nehogy aztán elrabold szerencsétlent..
Mert az ilyen emberekből lesznek a gyilkosok, emberrablók, erőszaktevők.. Stb.
Agybeteg vagy te! Ehhez az apádnak semmi köze sincs. kezeltesd magad, mert teljesen begolyózól.
Apád úgy jó, ahogy van, te pedig beteg vagy.
Hülyét csinálsz magadból, és másra fogod az agymenésedet.
Apád erről nem tehet, de te igen!
Te nem vagy normális! Sok nálam (168cm) alacsonyabb férfit ismerek, akik nem elég hogy annyi csajuk volt hogy le esett az állam, de azóta családos bolgog emberek!
Ez a gond a fejedben van, csak jobb apádat szidni...
Ő legalább használta nemes szervét, de te???
😀😀😀
⚫
Elírtam.
? helyett . kell a mondat végére.
Együtt röhögtek rajtad! Szánalmas vagy, csak nem a sajnálatára apellálsz?
Tényleg nem vagy komplett. :(
Tudom, azért tettem ide. Minden c@arról új topikot nyitsz.
Szerelem, hahaha! Eddig mindegyikről nyitottál egyet, és mindegyik reménytelen vagyis egyoldalú volt. Ha nem vagy képes normálisan ismerkedni elég, ha egy fotót nézegetsz! :(
Amúgy minden megtanulható, és rajtad sok múlik.
Neked is elég lenne egy topik Dredd kérdései címmel.
További ajánlott fórumok:
- Milyen meglepetés ért ma?
- Örülnétek egy ilyen ajándéknak névnapra?
- Ferfiak!Milyen ajandeknak, meglepetesnek orulnetek nevnapra?
- Milyen MEGLEPETÉSSEL készülhetnék az unokatestvérem születésnapjára?
- 30. születésnapra milyen meglepetéssel készülhetnék?
- 25.házassági évfordulóra milyen ötletes és nem túl drága meglepetést lehetne szerezni?