Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Netfüggők! fórum

Netfüggők! (beszélgetés)


36530. Maruszja (válaszként erre: 36523. - 04e95f637a)
2010. okt. 18. 20:12
Ugyanígy csinálom, mint Te.
36529. 04e95f637a (válaszként erre: 36524. - Maruszja)
2010. okt. 18. 20:12

:DDDDDDDDDDD


Móni,én egy forró csokit kérek,naagy pohárban,kösziii

36528. judit8103 (válaszként erre: 36523. - 04e95f637a)
2010. okt. 18. 20:12
brokkolit is, aha
36527. Maruszja (válaszként erre: 36518. - Kelemon)
2010. okt. 18. 20:12
Feltétlenül sós vízbe félkeményre főzöm, hogy azért ne menjen szét, de kemény se maradjon.
36526. judit8103 (válaszként erre: 36518. - Kelemon)
2010. okt. 18. 20:12
jééé tényleg 37000.......
36525. judit8103 (válaszként erre: 36518. - Kelemon)
2010. okt. 18. 20:11
én szoktam főzni kb 10 percet.ha nem csinálnám tök nyers íze volna.......
36524. Maruszja (válaszként erre: 36518. - Kelemon)
2010. okt. 18. 20:11
Gratulálok, Tiéd lett a szép kerek hozzászólás, ma Te fizetsz!
36523. 04e95f637a (válaszként erre: 36518. - Kelemon)
2010. okt. 18. 20:11
én is,sós vízben,kicsit megfőzöm,és a gombát is!:))
36522. kelemon (válaszként erre: 36517. - Maruszja)
2010. okt. 18. 20:11
Köszike, de érjen is ide :))))))
36521. 04e95f637a (válaszként erre: 36514. - Judit8103)
2010. okt. 18. 20:10
410 ft volt 1 kg (Zala),olcsóbban elhoztam egy nagy fejet,mert én sajnáltam volna annyit rá!
36520. Maruszja
2010. okt. 18. 20:10
Na ki ír most?
36519. judit8103 (válaszként erre: 36516. - 04e95f637a)
2010. okt. 18. 20:10
én is érzem a frontokat sajna
36518. kelemon
2010. okt. 18. 20:10
Ti elő főzitek a karfiolt, mielőtt paniroznátok? Mert én igen, de múltkor valakivel beszélgettem, nem itt a Hoxán, és ő mondta, hogy ő nem főzi elő.
36517. Maruszja (válaszként erre: 36513. - Kelemon)
2010. okt. 18. 20:10
Dobok, holnap küldöm Nektek!
36516. 04e95f637a (válaszként erre: 36508. - Judit8103)
2010. okt. 18. 20:09
akkor mind a ketten ezt éreztük ma! :)
36515. Maruszja (válaszként erre: 36513. - Kelemon)
2010. okt. 18. 20:09
Valószínű rizs lesz, mert sült krumpli az utóbbi időben már 2-szer is volt. Én majonézzel szoktam, azzal is fincsi.
36514. judit8103 (válaszként erre: 36511. - Maruszja)
2010. okt. 18. 20:08
mennyi most egy kilo karfiol,?
36513. kelemon
2010. okt. 18. 20:08

Akkor dobhatnál át ide nekem is, az emberemnek.

Rízs is lesz hozzá? vagy csak a karfiol, meg a tartár mártás?

36512. judit8103 (válaszként erre: 36511. - Maruszja)
2010. okt. 18. 20:07
imádom a rántott karfiolt......
36511. Maruszja (válaszként erre: 36509. - Kelemon)
2010. okt. 18. 20:06
Holnap: rántott karfiolt. Melcsitől vettem az ötletet a hétvégén. És már nagyon régen nem volt.
36510. Maruszja (válaszként erre: 36505. - 04e95f637a)
2010. okt. 18. 20:05
Szereti a gazdit. Nem akarja, hogy ki tedd a szűrét.
36509. kelemon
2010. okt. 18. 20:05
Marcsi holnap mit főzöl?
36508. judit8103 (válaszként erre: 36505. - 04e95f637a)
2010. okt. 18. 20:05
kettős front van....
36507. 04e95f637a (válaszként erre: 36500. - Judit8103)
2010. okt. 18. 20:04
holnap én sem,hála isten :)
36506. judit8103 (válaszként erre: 36502. - Maruszja)
2010. okt. 18. 20:04
az biztos.... ma meg tesómék karamboloztak is, kicsit zizi az agyam.......
36505. 04e95f637a
2010. okt. 18. 20:04

lányok,nem tudom mi van ma ezzel a macsekkal,de olyan érzékeny ma!Egész nap,az ölemben alszik,nem hajlandó máshol,még a takarómon sem!Egész nap nyávogott és sírt,mint aki panaszkodik!Most is itt van az ölemben,alszik! :)


Neki is front van?

36504. kelemon (válaszként erre: 36498. - 04e95f637a)
2010. okt. 18. 20:04
Igen Melcsi írtam is, hogy voltál a hétvégén itt a Hoxán. :))))
36503. judit8103 (válaszként erre: 36496. - Kelemon)
2010. okt. 18. 20:03
az lehet
36502. Maruszja (válaszként erre: 36500. - Judit8103)
2010. okt. 18. 20:03
De jó, akkor holnap jó napod lesz.
36501. Maruszja (válaszként erre: 36499. - Kelemon)
2010. okt. 18. 20:03
Tudom, hogy kérdeztem, csak gondoltam hátha azóta fent vagy.

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook