Netfüggők! (beszélgetés)
Megyek sétálni. Lehet, hogy még vissza nézek.
Ha nem akkor mindenkinek jó éjszakát, és szép álmokat kívánok.
Sziasztok.
Remélem Marcsi, rendbe jössz.
Puszi mindenkinek.
Melcsi teljesen igazad van, nekem sem boldogságból áll az életem, hidd el, én is el vagyok keseredve, nekem is meg vannak a minden napi problémák, de még is van egy iciri-piciri dolog aminek tudok örülni.Már annak is örülök, ha jó ízűen ettem valamit,vagy a kutyámnak is örülök, ha haza jövök, az nekem boldogság, ahogy látom őt, hogy mennyire hiányoztam neki, és örül nekem.
Nézzd meg Marcsit, neki sem öröm az élet, de mégis boldog hogy itt lehet, akarom mondani itt van a HOXÁN, és ő is örül a kutyáinak.Bocsi Marcsi, hogy bele kevertelek.
Bocsi gyerekek, de ma este nem vagyok. Megyek feküdni, lehet lázas is vagyok.
Puszi mindenkinek!
ahogy érzed Zsu!!!!
én is kész vagyok mindennel teljesen:)
Sziasztok! Csak bekukkantottam, mert érdekelt mi van Marcsival, de ezek szerint, hála az égnek nem beteg. Ne mérgelődj Marcsi, árt a szépségednek.
Pont én mondom, másnak olyan könnyű mondani ezt, hát én is állandóan mérgelödök mindenen, pedig nem szabadna, mondták már egy páran,meg kell találni, hogy minden nap, valaminek örüljek. Apró dolognak is lehet örülni.
Na megyek dolgozni, mert nagy melóba vagyok én is, és nem leszek kész.
Mama,ha ez megnyugtat nekem is!Tulajdonképpen az egész élettel tele a tököm,úgy ahogy van!Az életkedvem a béka segge alatt,ma is,és ez csak rosszabbodik! :((
Mi a baj?Meséld el,ha szeretnéd,jobb lesz!Hidd el!
Szia Melcsi!
Sziasztok!
Már én is itt vagyok. Jól kimérgeltem magam, de még lesz egy menet. Hosszú téma, ne is kérdezzétek miért? Apukámon is, a férjemen is, a húgomon is. Lehet, hogy velem van a baj? Tele a tököm az egész családommal.
sziasztok.csak bekukkantok ide a takarítás közepette.Mert most nagytakarítás van nálam:)
Zsu te mit csinálsz???
puszi mindenkinek:)
Jó tornát! :)
később gyere!Mama hol vagy????Hiányzol ám! :)
nah én végeztem,mindennel!hűű de elfáradtam :S
De most legalább mindenhol csilli villi van :)
Én most újra kilépek mert akkor nem haladok semmire mert mindig lehuppannék ide!
jó tornát!