Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Német családi pótlék kérdésben van valakinek tapasztalata? fórum

Német családi pótlék kérdésben van valakinek tapasztalata? (tudásbázis)

1 2 3
20. k_nm (válaszként erre: 14. - 9829024220)
2015. febr. 11. 22:20
Te is meg Magyarorszagon vagy, ha itt lennel, nem igy beszelnel. A csp azert jar, mert apu kinn dolgozik->kinn fizet adot->kindergeldre jogosult. Kindergeld nem egyenlo segellyel. Tokre kar volt ezt az unintelligens kirohanast megejtened :-( (en speciel az ilyenek, mint te, kozeleben tagadom le azt is, hogy tudnam,mmerre van Magyarorszag)
19. *trillian* (válaszként erre: 18. - Dome1)
2015. febr. 11. 17:00
nincs több kérdésem.
18. dome1 (válaszként erre: 17. - *trillian*)
2015. febr. 11. 12:34
Szia igen elinteztuk meg szeptemberben.
2015. febr. 10. 19:43
meg eleve a különbözteti kérelemhez is le kellett adni a magyar családi pótlékról az igazolást, azt neked a jótündér vagy a Mikulás tette a fa alá? :)) hát azt is elintéztétek valahogy...
16. *trillian* (válaszként erre: 13. - Dome1)
2015. febr. 10. 19:41

szerintem az államkincstár (MÁK) a felelős. miért nem

őket hívod? a 2014-es utalásokon is csak látszik, honnan jött az a pénz.

15. dome1 (válaszként erre: 14. - 9829024220)
2015. febr. 10. 17:05
Szia! ha engem probalsz sertegetni nem fog osszejonni!!!! dolgozunk minndketten!!!!! semmirekello?!!!!!!! nyilvan mindeki magabol indul ki! ennyi!
2015. febr. 10. 16:09

Na pont az ilyen magyarok miatt ítélik meg úgy a normális,munkából megélni próbálókat is a németek,ahogyan a segélyre utazó semmirekellőket.

Döbbenetes,hogy mi ráfér a magyarok arcára,itthonról várni a német családi pótlékot,komolyan nem térek magamhoz.Ezért fogom én letagadni,hogy magyarnak születtem...

13. dome1
2015. febr. 10. 13:37
Szia ., Nem kaptam papirt vagy hatarozatott hogy megszuntettek! hazajottem a postatol mert nem atutalasra jonn, felhivtam pestet, es azt mondta az ugyintezo hogy dec. 31. tol megszuntettek a csaladit! ja es hogy majd megkapjuk a hatarozatott!
2015. febr. 10. 13:25
akitől kaptad a papírt, hogy "megszüntették" a családi pótlékot.
11. dome1
2015. febr. 10. 12:34
sziasztok szeretnem a segitsegeteket kerni ferjem kint dolgozik nemet o. en itthon vagyok a gyerekekkel magyarorszagon. gyesen vagyok. igenyeltűk kint a német családit persze a különbözetett. megszüntették a magyar családi potlékunkat dec. 31. től. persze értesitest nem küldtek hogy milyen indokkal. most se magyar sem német családit nem kapok persze a német családi mint megtudtuk hónapok múlva esedékes. dec. átadták a papirjainkat nümbergbe itthon vagyok a gyerekekkel pénz nélkül kihez kell fordulni ez ügyben hogy megkapjuk a magyar családinkat, segitsetek ha tudtok .jelzem 9 gyerekről van szó.megköszönném ha valaki tudna segíteni ez űgyben
2014. nov. 4. 20:04
sziasztok,megtudja vki,mondani,hogy férjem eddig kapta 1-én a családi különbözetet,most egy lányom tovább tanul ,leadtam az igazolást szeptemberbe és most novemberbe 1 gyerekre se kaptunk semmit,a 7 éves kicsire se,most újból kell mindent kezdeni???Köszi
2014. nov. 4. 20:04
sziasztok,megtudja vki,mondani,hogy férjem eddig kapta 1-é
2013. júl. 31. 13:11
Pedig úgy hallottam, hogy 4 évig visszamenőleg megkapható, ha kint fizetett adót stb. az iranynemetorszag . hu oldalon rengeteg fórum van erről, olvass bele oda.
2013. júl. 30. 14:23
Férjem 8 éve kint dolgozik egy magyar cégnél,tavaly hallotunk a német családiról.2011 re be is adtuk de sajnos állitolag elutasitotak minket,2012re is beadtuk arra tán megkapjuk,de visszamenőleg nem adja meg a német hatoság.Nem tudom de lehet rossz emberhez fordultunk,kerlek beneteket ha valaki tudna segiteni akkár infoval szivesen fogadom.koszi szép napot mindenkinek
2013. júl. 23. 07:17
Mi egy németországban élő magyarul beszélő hölggyel igényeltettük vissza.AZt gondoltam Ő kinn él anémet törvényeket ismeri,miért bíznám ezt egy olyan emberre aki most kezd el vele foglalkozni,hogy ennyi magyarnak jár visszamenőleg.Igaz,hogy 283 eurót kifizettünk,de áprilisban kifizettem,május végén megjött a pénz,és elintézte hogy folyamatosan kapjuk.Szóval jobb olyannal csináltatni aki tényleg érti a dolgát.
2013. jún. 29. 12:40
Egy kis segitséget szeretnék kérni hátha ismer vki kinnt hozzáértő szerveket :( itthon kifizettünk egy hölgynek 30 ezret h elintézze. állitólag minden papir a helyén jan. óta sehonnan nem küldenek febr 21 óta az ügy a németeknél van ök annyit mondanak teloba türelem :( de a hölgy nem szólt ha megigényeéljük kinnt bukom a gyesem :( sajna fél éve semmit nem kapok és lassan ugy fest a párom munkahelye is megszünik. állitsam visssza vagy mit tegyek? :(
2013. márc. 10. 14:12

Szia.

Elterngeld-re jogosult ki lehet? Pici most 7 hónapos. Amit Te kaptál mikor a gyedet leállították, az milyen alapon jár, és mekkora összeg?

2013. márc. 10. 14:05

Szia! Férj németben, én itthon a gyerekkel.Csak én passzív gyeden voltam,és azt mondták,hogy az megint más.A MÁK leállítatta a gyedem folyósítását, németből kaptam valamennyit majd rájöttek magyarban,hogy jogtalanul vették el a gyedem és visszamenőleg megkaptam addig míg a német állam elnem ismert,hogy onnan illet meg a családi joosultság.Mondanomsemkell ,hogy 2 éve csak levelezünk,pénzt még nem utaltak a német Famileinkasse.Jól kivizsgálnak majd előbb.Csak utána.Sok papír, sok utánajárás.Sok szerencsét.

Ne igényelj addig míg a gyeded nem jár le.Mert az itthoni jobb mint a német.És ott csak 14 hónap az Elterngeld.Visszamenőleg is megigényelheted.

2013. márc. 10. 13:44

Sziasztok!

Az internet sajnos a sok infó miatt nem csak hasznos, hanem homályosító is, ezért olyanokat keresek, akik hasonló cipőben járnak, hogy megtudjam, hogy is van ez.

Férjem németbe dolgozik, én itthon vagyok a két gyerkőccel. A kicsi után most GYED-et kapok, és kapom a családi pótlékot utánuk.

Férjem kint megigényli majd a családi pótlék különbözetet.

Eddig csak arról olvastam, hogy a kinti családi pótlék összegéből levonják a magyar családip. összegét, és a különbözetet kapja meg kint.

DEEEE olvastam olyant is, hogy a német családiból levonják a magyart, meg még a gyed-et is, és ezeknek a különbözetét kapja kint.

Van valaki, akiknél pont így volt, hogy a férj kiment németbe, és asszony itthon maradt, GYEDEN, és kint igényeltétek a családi különbözetet?

Mi az igazság?

2013. márc. 10. 13:39
Német családi pótlék különbözet
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook