Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nem ugyanúgy szeretem őket fórum

Nem ugyanúgy szeretem őket (beszélgetős fórum)


1 2
47. Tücke
2010. aug. 11. 14:14
ezzel sztem nem vagy egyedül
46. korisa (válaszként erre: 45. - Tücke)
2010. aug. 11. 13:53
a világ legjobb dolga anyának lenni! A leggyönyörűbb! És mégis vannak akik eldobják maguktól gyermekeiket... ezt soha nem fogom megérteni!!!!!!!!!!!!!!!!
45. Tücke
2010. aug. 11. 13:17
a gyerek azért szép az ember életében mert ő még nem tudja azt hazudni hogy szeret és őszinték............. amíg nem kamaszodnak:S bár ez se általános mert a szülő gyerek kapcsolattól függ sztem
44. korisa (válaszként erre: 42. - Tücke)
2010. aug. 11. 12:59
jaja! Pedig nagyon ellene volt de ugye ő mindig is fiúpárti volt így imádja :) Bár mindent megenged neki-mint egy nagyszülő:) Marad rám a nevelés mert a férjem is elég lágyszívű:))) De a gyerek rajong értem!!! Úgy néz rám mint egy istennőre.. és ez olyan furcsa nekem, hogy így szeret valaki :)
43. korisa (válaszként erre: 40. - Fehérleander)
2010. aug. 11. 12:55
a férjem a legjobb ember a világon:) Az idegesitő hibáival együtt!!!))))
42. Tücke
2010. aug. 11. 12:54
ennyi szerencse van az ürömben
41. korisa (válaszként erre: 39. - Tücke)
2010. aug. 11. 12:53
ha épp ésszel átgondolom akkor azt mondom én is egy nagy hülye vagyok, hogy hagytam magam!!!!Bár amit apám művelt elég aljas dolog és embertelen!!!! De ahozképest imádja az unokáját!
40. fehérleander (válaszként erre: 38. - Korisa)
2010. aug. 11. 12:49
Fantasztikus, hogy milyen emberek vannak! És irtó szerencse, hogy szerető párra leltél.
39. Tücke
2010. aug. 11. 12:36

úr isten még jó hogy el nem ment a baba... hihetetlen egy pöcsfej apud van ( bocsánat de ez nagyon kikivánkozott belőlem) nem bírom elviselni az ilyen aljas embereket azok meg végképp leírják magukat előttem akik a terhes nőket terrorizálják ha nem is fizikalag hanem lelkileg de az ugyan olyan súlyos az én szememben ...3 ha a férjed is bevesszük a sorba:DDDD rajtam csak 1 pasi lóg az is a férjem:DDDDDDDDD


igen a fiúk anyásak a lányok apásak....

38. korisa (válaszként erre: 36. - Tücke)
2010. aug. 11. 12:33

Én az első terhességemet is úgy csináltam végig, hogy 9 hónapon keresztül ezt hallgattam apámtól:olyan leszel mint anyád4 elhagyod a gyereked! Alkalmatlan vagy mindenre! stb... És csodálkoztam, hogy császáros -faros babám lett!!!!

Imádom a fiamat! Most lesz 2 éves és épp most is a hátamon lóg :) A fiúk állítolag anyásak! Ezt tapasztalom :) A másik is fiú ugyhogy lassan 2 pasi fog rajtam lógni!!!

37. korisa (válaszként erre: 35. - Fehérleander)
2010. aug. 11. 12:25
sajnos nálunk nagyon durván érződik ez! De mostmár nem érdekel!!! Fáj de van családom!! saját családom!!! És ez a fontos:)
36. Tücke (válaszként erre: 34. - Korisa)
2010. aug. 11. 12:03

elég szomorú hogy ilyen anya szült téged és a hugodat... mondjuk nem tudom hogy apukád miért tett ekkora különbséget közöttetek ... sztem az lett volna anormális ha már ő nevel titeket hogy mindkettőtöknek mindent megadjon ugyan olyan kedves legyen veletek ...ha már anyukád( bocsi olyan szemét volt hogy így lelépett)


amúgy sztem ezekből tanulva te soha nem leszel olyan mint az anyukád és a férjed ha ismeri a teljes történetet soha nem fog neked fájdalmat okozni avval hogy olyan lesz vagy csak kicsit is hasonlítson apudra.....a második babához nagyon gratulálok és nagyon irigyellek a fiad miatt:D mondjuk nem panaszkodhatom mert egy tündéri kislányom van csak mival pasis a lány így én eléggé el vagyok hanyagolva irányából...

35. fehérleander (válaszként erre: 34. - Korisa)
2010. aug. 11. 11:54

Borzasztó, amit leírtál, nálunk ez nem ment ilyen durván.

gratulálok a kicsihez!

34. korisa
2010. aug. 11. 11:49
Nekem egy hugom van. Minket jóanyánk elhagyott amikor én 5, hugi meg fél éves volt!!! Így apu nevelt! Sajnos nálunk nagyon kiütközött és a mai napig kiütközik a különbségtétel!!!! Én sokkal érzékenyebb érzelgősebb vagyok mint a hugom. Könnyen megsértődöm és képes vagyok a hiradón elbőgni magam!!! A hugom csak megrántja a vállát és éli az életét nem nézve kin tapos át mégis úgy nőttem fel, hogy én mindenért kaptam! Ha volt rajtam kalap ha nem, ha elmosogattam-ha nem! Ha tanultam a hugommal, vagy épp nem volt kedvem-ha csak épp olyan kedve volt faternak péppévert! De hugi nem kapott! Sőőt! Én hiába könyörögtem egy TV-ért, nem kaptam meg... majd elmentem dolgozni, összespóroltam a pénzt és megvettem magamnak- másnapra huginak is ott volt a TV! Nehogymár szegénykém tv nélkül legyen!!! És mindig minden így működik, a mai napig! Ő mindent megkap, csak egy szavába kerül, még mindig otthon lakik. Apám tartja el és apám főz-mos -takarít rá! Tálcán viszi be neki az ebédet!!!!!! Én soha nem kaptam ilyen gondoskodást... Egy szerencsém van, hogy végre van saját családom!!!! A 2. fiamat várom, és a férjem is támogat mindenben. 3 ffi vesz körbe és nagyon jó érezni a szeretetüket!!! Bár a kisebbik fiam még nem bujt elő-van még 1 hónap, én is nagyon aggódtam, hogy majd másképp szeretem őket- nem akarom, hogy úgy nőljenek fel mint én!!!! Megpróbálok mindent elkövetni, hogy ne tegyek különbséget :)
33. Tücke
2010. aug. 11. 11:14

én úgy érzem anyuval közelebb kerültük egymáshoz amóta kiderült hogy terhes vagyok anno 6 éve:DDDD


de pl kamaszkoromban is csak a fantasztikus 5 napot beszéltem meg anyuval....


a szexet pasizást meg az ide oda mászkálást bulizást mindig is apuval .....meg ha valami olyan volt akkor is apuval( és pedig cska anevelőapum)

32. Tücke
2010. aug. 11. 11:11
enyém 5és fél éves és már most jobban ért a technikai dolgokhoz mint egy vele egyidős fiú gyerek... arról nem is beszélve hogy simán hozza a megfelelő csavarhúzót villáskulcsot ha valamikhez kell ....
31. fehérleander (válaszként erre: 30. - Tücke)
2010. aug. 11. 11:08
Ez igaz lehet! Bár egyelőre el sem tudom képzelni a kis boszimat anyaként! szerintem ő fogja megtanítani fára mászni, csúzlizni a gyerekeit!
30. Tücke
2010. aug. 11. 10:55
vedd azt is számításba mindentől függetlenül hogy anya és lánya akkor kerül közel egymáshoz isten igazából amikor már a lánynak is van gyereke :)
2010. aug. 11. 10:52
De olyan érdekes nem? mondjuk én gyermekkoromban apás voltam. Most viszont anya felé húzok. Mondjuk ebben az is benne van, hogy már látom, apa mennyire kihasználj/hülyének nézi anyát! Sajnos! És míg a tesóm szerint oldják meg, addig én harcolok anyáért. :-(
28. Tücke (válaszként erre: 26. - Fehérleander)
2010. aug. 11. 10:40
ez mindig így van a lányok apásak a fiúk anyásak :DDDDD alig várom hogy beinduljon a baba project és végre fiam is legyen :DDDD me a lányom egyenlőre az öcsémhez a nevelőapjához meg az apjához húzódik én meg le se vagyok sajnálva sokszor
27. fehérleander (válaszként erre: 23. - Tavaszilány)
2010. aug. 11. 10:34
Köszönöm, ezt a bókot naplóba másolom, ha megengeded!
26. fehérleander (válaszként erre: 22. - Tavaszilány)
2010. aug. 11. 10:34

Hú, ezt én is ismerem, hogy ne csak az ünnepelt kapjon ajándékot és szerintem nagyon idétlen dolog. Igazság szerint én nem az árát nézem az ajándéknak, hogy egyforma legyen, hanem azt, hogy hasznos és az legyen, amire vágyik. Amúgy most megint nehéz helyzetben vagyok. Egy éve vették ki Dom mandulájáét és akkor, mire kiért a műtőből a várva várt Transformers várta a gyereket figyelemelterelésként. Holnap Danc manduláját veszik ki és az áhított Csingilingre most nem telik. Igazság szerint másra se nagyon. És ez nekem nagyon fáj. Mert ő is megérdemelné.

Mi Dom félénkségét azzal próbáljuk ellensúlyozni, hogy sokat hagyjuk szerepelni. Már óvodásként is községi adventi rendezvényen szavalt, iskolában versel, néptáncra jár, focizik (bár az edző azt mondta neki, ne járjon, mert csak rohangál az edzésen!! :-( )és a falunapi rendezvényen is szerepel. Dancnak nem kell színpad. Ha akarja, úgy is mindenki ráfigyel.

Hogy kérdésedre is válaszoljak: Ők nem mondták még. Meg igazság szerint a fiú felém, a lány meg az apjához húz, így remélem, nem lesz gond! De félek, kételkedem!

25. Tücke (válaszként erre: 24. - A0c1361e44)
2010. aug. 11. 10:32
jujjj akkor tényleg nem voltál egyszerűűű ...bár nekem meg mindig olyan haj kellett mint unokabátyámnak van közöttünk 5 év :D és ha ő rövidre vágatta a haját akkor nekem is az kellett mert én is zselézni akartam:DDD anyum meg mindenki kitért a hitéből a frizkóimon mert hogy én kislány vagyok nekem a copf meg a fonás meg a csattok állnak jól ... nem a felnyírt tüsi zselézett buci
24. a0c1361e44 (válaszként erre: 22. - Tavaszilány)
2010. aug. 11. 10:25

Felnőtt fejjel már tudom, hogy gyereknek is érdekes természetű voltam, és ma már azon is csodálkozom, hogy szerettek:)

A bátyám és köztem pont 1 év korkülönbség van, igy a szülinapunkat egyszerre tartották. A nevünk persze különbözik, de én akkor sem értettem meg, hogy a bátyám névnapjára nem kapok ajándékot. És a legkiboritóbb az volt, hogy én ugyanazt akartam kapni, mint a bátyám:))))Igy a bátyám névnapjára mindig kaptam ugyanazt mint ő. Fiú pólót, pisztolyt, autót, stb.:)))))), aztán még ezt is túlfejlesztettem, mert a szülinapunkra is egyformát akartam. Nem kellett a baba, a kislányos ruhák, játékok:) Igy a bátyám mondjuk kapott kék sortot én rózsaszint:)) Na jó ezt kinőttem úgy 6 éves koromra:))))

Szegény szüleim és rokonaim:) A mai napig jól mulatnak rajtam ha eszükbejut a képem, amikor kaptam egy tündéri kislány ruhát:)))))

2010. aug. 11. 10:19
Végre egy értelmes fórum :)
22. tavaszilány (válaszként erre: 15. - Fehérleander)
2010. aug. 11. 10:16
Nehéz dolog ez nagyon! Arra én is vigyázok a gyerekeknél, hogyha pl. csokit veszek, akkor mindegyik egyformán kap, nem csak az egyik! De pl. ha valamelyiknek szülinapja van, akkor nálunk nem szokás a többi gyereket is megajándékozni (néhány helyről hallottam ilyet). Mivel nekem 3 már elég nagy (16,15,10), így az ünnepek alkalmával meghatározott összegért kapnak ajándékot: szülinap 5000, karácsony 10000. Így nincs féltékenykedés a "darabszám" miatt. A 16 éves zárkózott, nem szereti ha "abajgatjuk", kérdezgetjük..15 éves az ellentéte, vele folyton beszélgetni kell :)...a 10 éves mindenkire féltékeny, őt ezért (is) irattuk be karatézni, hogy legyen sikerélménye, legyen valami, amiben csak ő a bajnok (és ez így is van), ha versenye van, soha nem visszük a tesókat (mondjuk nem is nagyon tolakodnak), csak vele foglalkozunk, csak ő a középpont. Viszont vele kell a legszigorúbbnak lenni, mert iszonyú makacs, akaratos csajszi :)...A legkisebb 6 éves, érzékeny lelkű, bújós...ha csúnyán nézek rá, már attól sírva fakad...de hiába kicsi és simulékony természetű, rendet rakni ő sem szeret, ebben pedig vele is ugyanolyan szigorú vagyok...háát, nem könnyű, az biztos...remélem, Te is megtalálod a helyes utat a lelki békédhez..egyébként a gyerekeiden észreveszed, hogy úgy érzik, nem egyformán szereted őket?
21. fehérleander (válaszként erre: 16. - A0c1361e44)
2010. aug. 11. 10:15
És a pasimnak mondtam, hogy a pénzéért mentek hozzá! :-)
20. fehérleander (válaszként erre: 17. - 5239d91094)
2010. aug. 11. 10:13
Köszönöm
19. tücsimücsi (válaszként erre: 8. - Fehérleander)
2010. aug. 11. 10:12

Nincsenek.

Miért lennél idióta?

A lányom nagyon jó természetű gyerek, szófogadó, szolíd, sokat tanulok vele.

A fiam az ellentéte, sok dorgálást kap, nagyon öntörvényű, sokszor kell rá kiabálni, mert már a türelmem is véges, tudod nagyon nehéz vele. De utána megszeretgetem és elfogadom, hogy ő ilyen kis rosszcsont. Hiába, fiú...:-))

18. 98ec496afb (válaszként erre: 12. - Sutoczkine)
2010. aug. 11. 10:06

Végre valaki kimondta: más a szeretetnyelve. A szeretet milyensége nem a mértékében különbözik, hanem a természetében, és ez nem baj! Ez nem jelenti azt, hogy jobban vagy kevésbé, csak azt jelenti, hogy máshogy. Eltérő személyiségeket nem lehet és nem is szabad ugyanúgy szeretni, s gondolom, ez nehéz szülői feladat is egyben, hogy mindkettőről azt gondoljuk: helyesen szeretjük.

Valószínű, félelmeid oka, kedves fórum kiírója, otthonról jönnek. Vesd le azokat. Te már más Édesanya vagy, mint a tied volt, nem jobb, nem rosszabb, csak más, és soha ne legyen benned kétely, hogy valamit rosszul csinálsz. Légy őszinte magadhoz is, a gyerekeidhez is, ez a legfontosabb.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook