Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nem tudtam hogy terhes vagyok ! fórum

Nem tudtam hogy terhes vagyok ! (beszélgetés)

1 2 3
2011. jan. 1. 10:53

Szia.

Hát ezek érdekes dolgok!

Nekem az elmúlt 2 évben 2 olyan ismerősöm is volt akik "nem vették észre",hogy várandósak.

Az egyik 5 hós terhesen a másik most figyelj NYOLC HÓNAPOSAN!!!! vette észre,hogy gyereke lesz.

Az egészben az a legmegdöbbentőbb,hogy mindkettőnek van már 2-2 gyereke.A 8 hós szerint pszihésen annyira elutasította a gondolatot,hogy nem vette észre a jeleket.:(

Mindenesetre érdekes dolgok ezek vagy csak egyszerűen buták az emberek!

3. kotheo (válaszként erre: 1. - Tupecné)
2011. jan. 1. 10:52
Nem mindegy, - hogy terhes, vagy áldott állapotos!
2. 57aa4ea1e8 (válaszként erre: 1. - Tupecné)
2011. jan. 1. 10:52

Van ilyen pedig. pl nagyon kövéreknél, vagy klimax korban lévőknél.

Nekem egy ismerősöm 17 évesen úgy szült, hogy előtte két héttel tudta meg, hogy terhes. Jelzem, az anyja, és senki nem látta rajta. A nőgyógyász uh előtt még viccelődött is, hogy 9 hónap múlva igy-úgy. Aztán kiderült, hogy alig van hátra 1, másfél hónap. A doki azt mondta, ilyet még nem látott! A csaj végig menstruált, és nem egy idióta család, anyuka is diplomás, a lánynak azóta két diplomája van, gyermek pszichológus. Egyszerűen semmi, de semmi jele nem volt.

2011. jan. 1. 10:48
EZ A CÍME EGY TV MŰSORNAK , DE ÉN MÁR ANNYIT FILÓZTAM EZEN HOGY NEM LEHET ÉSZRE VENNI HOGY ODABENN EGY BABA BÖGDÖS:)))ÉS PERSZE A VELEJÁRÓ TÖBI DOLOG AMIBEN NEM MINDENKI RÉSZESŰL???: hányás , pocak növekedése, stb,
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook