Nem tudtam hogy terhes vagyok ! (beszélgetés)
Szia.
Hát ezek érdekes dolgok!
Nekem az elmúlt 2 évben 2 olyan ismerősöm is volt akik "nem vették észre",hogy várandósak.
Az egyik 5 hós terhesen a másik most figyelj NYOLC HÓNAPOSAN!!!! vette észre,hogy gyereke lesz.
Az egészben az a legmegdöbbentőbb,hogy mindkettőnek van már 2-2 gyereke.A 8 hós szerint pszihésen annyira elutasította a gondolatot,hogy nem vette észre a jeleket.:(
Mindenesetre érdekes dolgok ezek vagy csak egyszerűen buták az emberek!
Van ilyen pedig. pl nagyon kövéreknél, vagy klimax korban lévőknél.
Nekem egy ismerősöm 17 évesen úgy szült, hogy előtte két héttel tudta meg, hogy terhes. Jelzem, az anyja, és senki nem látta rajta. A nőgyógyász uh előtt még viccelődött is, hogy 9 hónap múlva igy-úgy. Aztán kiderült, hogy alig van hátra 1, másfél hónap. A doki azt mondta, ilyet még nem látott! A csaj végig menstruált, és nem egy idióta család, anyuka is diplomás, a lánynak azóta két diplomája van, gyermek pszichológus. Egyszerűen semmi, de semmi jele nem volt.
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Nem tudtam, hogy terhes vagyok...
- Most tudtam meg, hogy terhes vagyok!
- "Nem tudtam, hogy terhes vagyok"
- Kiderült, hogy terhes vagyok kb. 5 hetes! Amikor nem tudtam még, gyógyszert vettem be. Lehet ebből baj?
- Lehet baj, ha gyógyszert vettem be, amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok?