Nem tudom mi a baj (beszélgetés)
Nagyon szépen köszönöm a hasznos tanácsokat!!! :)
Tegnap nem tudtam orvoshoz menni mert épp szabadságon volt,de hétfö reggel mindenképp meglátogatom!!!:)
Sziasztok! este vacsoránál igyatok mályva vagy szűzteát. Először csak fél adaggal próbálkozzatok. Én csak este iszom 2-3 naponta 1 filterrel és rendben tart.
Mozgás és rostszegény életmód, valamint 30-40 éves kor után sajnos lelassul az emésztésünk, legtöbb nő ilyen problémákkal küszködik.
Reméljük nincs komolyabb probléma, de mindenféleképp menj orvoshoz, hogy tisztázva legyen...
Szia. Ugyan azt használom amit eddig is használtam.., nem váltogattam őket nagyon....
Sajnos már a 3. hete vagyok benne ebbe a csalánkiütésben. Közben előtte megégettem a csípőmet, erre kaptam egy Dermazin nevezetű krémet , amivel folyamatosan kentem az égésem, sajnos kiderült, hogy már nem is csalánkiütésem van, hanem a kenőcsre vagyok allergiás. Azt mondta a dokim, hogy a csalánkiütés már rég elmúlt volna , ha nem kenem a Dermazinnel a sebem, ami kiváltott egy másik allergiát. Azt még a mai napig sem tudom, hogy mi okozhatta a csalánkiütésem, szigorúan diétáztam, vizet hajtottam, has hajtottam, tisztító kúráztam. Sajnos még mindig látszanak az allergiás kiütéseim, de már nem kenem a Dermazinnel, a doki írt rá egy másik kenőcsöt/ Hűtőkényöcsöt/ /antihisztamin gyógyszerek 3fajta/ és azt veszem észre kezdenek halványulni a sebeim. remélem elmúlik mihamarabb. Holnap kell visszamenjek megint a dokihoz, már 3.jára, remélem elküld allergia tesztre , én a múltkor is említettem neki , de nem akart elküldeni, hogy miért? azt nem tudom. De szerintem ezzel kellet volna kezdenie, nem a sok gyógyszereket rajtam tesztelgetnie. te voltál már benne ?
Hali, "kaukázusi kefirgomba"- bol kefir (olcso es finom)
Minden nap iszom egy kisebb bogrevel, pocakot rendben tartja (napjara 3-4x is megyek...)
Nagyon sok mindenre jo, mar nem veszem a boltbol a joghurtokat hanem ezzel elvan az egesz csalad...
Ugyan így voltam én is. 2 napja rendben vagyok nagyjából, de valamiért nekem sem akar beválni ez a kávés dolog több, mint 1 hónapja. Most búzakorpát keverek joghurtba, így legalább nem maradnak ki napok... Azért remélem visszaáll a szervezetem a kávés dologra. :)
Jól teszed, ha elmész dokihoz, mert tényleg nem egészséges ez így. :/
Páromnak sajnos vékonybél fekélye van...
Persze..
Ha a párodnak is hasonló gondjai vannak, nem lehet, hogy az étkezésetekkel van gond?
Esztek rendesen rostosat, zöldséget, gyümölcsöt?
Pont ezért aggódom... :( párom is rágja a fülem.. mert neki is hasonló problémái vannak... ://
lehet tényleg komolyabb problémáim vannak... fogyni is szeretnék,de mivel nem akar megindulni ez a dolog így fogyni sem tudok...
Sok folyadék, sok rostos étel, gyümölcs, zöldség.
Éhgyomorra ne energiaitalt vagy kávét igyál!
Segítséget szeretnék kérni olyan emberektől akik szenvednek/szenvedtek hasonló problémákkal mint én.
Arról volna szó.hogy arra gyanakszom,valami nagyon nincs rendben az emésztésemmel. Már egy ideje nem tudok elmenni normálisan WC-re... Eddig ha reggel égyomorra ittam kévát,vagy egy pohár vizet,vagy energiaitalt egyből meginditotta a hasam.... De moxt egyszerűen semmi nem akar jönni egy ideje... holnap elmegyek orvoshoz 9ide félek hogy komolyabb bajom van....
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- A tudományról mindenkinek, mindenkivel
- Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá.
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Nem tudom elfogadni, hogy a páromnak már van egy gyereke!