Nem tudom feldolgozni, hogy a párom megcsalt amikor én szültem (beszélgetés)
Próbálj felejteni.
Most, hogy itthon van, jól megvagytok?
Minden esetben szemétszég a megcsalás, de terhes, kisbabázó nő mellől.. fúj... vágnám le a micsodáját az ilyen rohadéknak. Hát az ő gyerekét hordtad... rohadék...
Mit tennék? Azonnal leléptem volna, de két kicsi gyerekkel gondolom ez nem olyan egyszerű. Ha idáig vele maradtál, akkor gondolom egyébként is csak a feldolgozásban kérsz segítséget.
Sziasztok!
Évekkel ezelőtt mikor a fiam született és én bekerültem a kórházba megcsalt a párom.Hónapokon keresztül tartott.És pontosan azon a napon kezdődött amikor a fia megszületett. :( 4 hónap múlva vallotta csak be. Nemsokra rá kiment külföldre dolgozni.1 és negyed évig egyedül voltam a két picivel.Az egyik kettő éves és 4 hónapos a másik 4 hónapos volt.Utalta haza a pénzt. Skypon tartottuk a kapcsolatot.Tavaly októberben jött haza. De mindig eszembe jut az a szörnyű négy hónap.Ti mit tennétek?
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a férjem! Nem tudom feldolgozni magamban a történteket!!!!
- Miért nem tudom feldolgozni már hogy jó 1 éve megcsaltak?
- Megcsalt a párom. 4 hete szültem neki gyereket, akit mindketten akartunk. Van valakinek valami ötlete, hogyan hódíthatnám vissza?
- Minden jel arra utal, hogy megcsalt, hogy lehet feldolgozni, mit tegyek?Segitsetek
- Nem szeretnék esküvőt, mert nem tudom feldolgozni, hogy a...
- Nem tudom feldolgozni az abortuszomat