Nem találok normális barátot, mindenki csak kihasznál.. és már ezek miatt nagyon bizalmatlan vagyok... Nem hívok meg senkit hozzám .. (beszélgetés)
Embernek kell lenni a talpan annak aki enram , ram mer taposni :)
Soha nem volt olyan elgondolasom hogy , valaki mellettem alljon az utolso leheleteig ! Ha te ilyen baratot keresel , nagyon sokaig kell keresned , ugyanis nem szabad elvarni emberfeletti dolgokat embertarsainktol..... Alltalaban kepes vagyok megoldani barmit :)
Hat igen , igy mar ertelek :)
Ha igy all a helyzet hogy az a bizonyos merleg felborul , tudni kell nemet mondani ,szerintem.
"A barát akkor jön, amikor mindenki más elment. "
Telitalálat:)
és marad is:)
Biztos vagyok benne, hogy nincs egyetlen olyan barátod, aki ott állna melletted az utsó lehelletéig, akkor amikor bajban vagy.Nem kicsi, hanem nagy bajban.
Ugyanis ha már a "nívóra" figyelsz, akkor azt is tudnod kell, hogy a "nivós" barátok lesznek az elsők akik rádtaposnak, ha az érdekük úgy diktálja.
A barátság ajándék, nem követelhetjük ki...
A barátság kialakul két ember között.
Ezt nem lehet úgy méricskélni, hogy én várok 50 dekátt és ugyanannyit adok vissza.
A barátok kiegészítik, elfogadják egymást, vigyáznak egymás lelkére, és azt is elmondja, amit senki másnak. A barát elmondhatja nekem azt is, ami mástól rosszul esne.
A barát akkor jön, amikor mindenki más elment.
nem, nem!! félreértettél - azt hiszem :))
nem előre azzal kalkulálok, hiszen nem azért adok hogy kapjak, hanem azért adok mert akarok adni!!! csak azért ha hosszú távon a mérleg nyelve erősen az "adok" irányába dől és a "kapok" ehhez képest valahol nagyon lemarad, akkor érdemes elgondolkodni...
az adok/kapok egyensúlyban kell hogy maradjon mert akkor leszek boldog... az életben mindig minden téren akkor van baj ha az egyensúly felborul...!!!
Tul sokat varsz , nincs tökeletes ember :)
Adni ugy hogy , egyböl azt kalkulalod hogy ,mit kapsz vissza , nem muködik ! Mar az hogy , "nagylelku" vagy ,valakivel örömmel tölti el az egesz enedet! Ha veletlenul vissza is kapsz valamit az mar extra bonusz :)
de az az 5 az micsoda 5!!!!!! :)))
Nekem "csak" kettő van például de soha semmi pénzért nem adnám Őket :)))
Mondom, abszolút rosszul, rossz helyen keresgélsz.
Mindig azok között keresgélj, akik a bajban megjelennek és segítenek.
A jóóban az embernek 100 millió barátja van, a bajban max.5. a 100 millióból.
Itt most nem párkapcsolatról, hanem barátságról szól a dolog.
Én nem szoktam más ember lelkével szórakozni, azt meghagyom másoknak:)
Mivel is használnak ki téged?
A következő barátnőjelöltnek ne engedd, hogy palira vegyen. Ha látod, hogy kihasználnak, érezned kell azt is, hol a határ...
olyan baratnöt keress aki kb hasonlo nivon van mint te/ti , mind anyagilag mind erzelmileg.....
Aztan , szerintem nem kell tul sokat varni az emberektöl , ha igy all az ember hozza , akkor kepes örulni a legaprobb figyelmessegeknek,kedvessegeknek is :)
További ajánlott fórumok:
- Durva féltékenyég vagy jogos bizalmatlanság?
- Hagyod magad, hogy kihasználjon a munkáltatód?
- Mit tennétek, ha azt látnátok hogy a gyerek kihasználja a szülőt?
- Ez segítség vagy kihasználás?
- Garzon lakás jó kihasználása-tippek, trükkök?
- Hogyan akarhatna mégis többet, ha mindenki úgy állítja be, hogy nőcsábász, kihasználja a nőket?