Nem szeretem se a cicákat se a kutyákat!! (beszélgetés)
andicca keress fel segítséget,és neértsd félre,nem cinizmusból írom ezt.
Nagyon szeretném tudni mitörtént veled,miért fordultál így be,amihez persze semmi közöm snincs,mondhatod joggal.
Igazad van.
Szarnék én arra, aki nem fogadja el a kutyáimat. Milyen ember az, aki ilyen választásra kényszerít?
Szerintem neked nincs elég vér a pucádban hogy bármiért is tudj ölni:)))))))))
Nagy szavakat haasználsz meggondolatlanul,de nem bosszant ,mert a tapasztalatlanságodnak tudom be:)
volt már rá kísérlet :D
nem egyébként nem lőném fejbe magam de valószínűleg egy világ omlana össze bennem.. ilyen vagyok, nem tehetek róla, jobban kötődöm a természethez mint az emberekhez. miért baj ez?
az hogy kihez kötődöm és kit szeretek úgy hogy ölni tudnék érte meg megint senkinek semmi köze, még a barátaimnak se..
Ugye tesem gondolod komolyan amiket itt írkálsz a 29 éveddel:)
Előbb lövöd főbe magad?
Te szuicid hajlamú vagy ?
az elmúlt lassacskán 29 évben így működtem és mégis jól vagyok köszi :)
és a szerelem meg nem ok arra hogy egy állatot kidobjak. ha így lesz akkor komoly bajok vannak. előbb lövöm főbe magam minthogy az állatomat kivágjam..
andicca ha egyszer az életben szerelmes leszel,akkor úgyfogod kidobni a kutyádatt vagy a macskádat mint a sz....t:))))))))))))))))))))))))))))
Te még az életben nem voltál szerelmes,de mégcsak a közelébensem voltál.
Érzelmileg totálissan zárt vagy,és ha ígymaradsz,egy idő után már a házi kedvenced sem fogod szeretni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Veled mitörtént hogy ennyire emberellenes lettél?
Komolyan érdekel.
boldog mert ugyanis nekem nem az jelenti boldogságot ha a kocsi játszik a kertben és a gyerek áll a garázsban a kutya meg az etetőszékben bömböl.. vagy valami hasonló baromság :)
Na azért párat meghagynék, monduk a kihalás közelébe sodornám, hogy érezze mit tesz a környezetével.. persze ezt nem tehetném meg, csak eljátszottam a gondolattal.. hmm de szép is lenne :)
egy apokalipszis kéne nem több (persze tudom az apokalipszis csak egy félremagyarázott szó de vegyük a félreértelmezett verzióját, :) )
Szóval ki kéne irtani az emberiséget?
Szerinted ez lenne a megoldás?
Hiszen te boldog vagy!!!!!!!!!
Boldog vagy?
nem vagyok magányos se megkeseredett, egyáltalán nem célom a gyerekszülés és ezt a családom is nagy nehezen de elfogadta, egyáltalán semmilyen anyai ösztön nincs bennem. de nem is érzem szükségét.
mellesleg ha netán mégis lenne bízom is benne, hogy lesz minimum annyi esze mint az anyjának, mert ha nem... Tajgetosz... :)
Ha egyszer majd úgy alakul hogy lessz gyermeked akkor majd máshogy fogod látni ezt az egésszet:)
És kivánom hogy legyen gyereked
És kívánom hogy ne egy megkeseredett magányos kis emberke maradj,