Nem szeretem se a cicákat se a kutyákat!! (beszélgetős fórum)
Magyarán egy csalódott idealista.
:)
a saját anyám is azt gondolja hogy aggódnia kell már miattam :D de nekem jó így ahogy van.
egyébként nem hiszem hogy olyan nehéz elhinni, ilyen vagyok... hosszú évek kitartó munkája hogy ilyenné váltam, nem fogok megváltozni egyhamar már :D
Biztosan nem vagy az.
:)
Én ezt az egésszet nemhiszem el.Te jól szórakozol és kész.
Nics neked semmi bajod ,csak kicsit unatkozol mintahogy énis ,meg sokan itt a hoxán.:))))))))
Én direkte nem hagyom el a helyszínt, inkább sétálgatok, és idővel jobb is lesz.
Nem gondoltál még arra (persze nem tudom, hogy van-e rá lehetőséged), hogy kisebb helyre költözz?
nem gáz.. én inkább a Discoveryt nézem.. XD
(értem hogy értetted ám)
öcsém.. ez hihetetlen..
én nem panaszkodtam... valamit benéztél :)
Nekem is volt hasonló időszakom ,mikor az embereket utáltam,de mertem segítséget kérni,mert éreztem hogy ez nem normális!!ugyanis énis egy ember vagyok ,mintahiogy teis.
Tanulhatnál az állatoktól te nagy állatbarát,ugyan is ők nem utálják egymást:))))))))))))
mert itt nem látom az embereket, nagyon nehéz kitalálni..
nem félek egyszerűen nem szeretek kifejezetten emberek közt lenni. De jól tudok beolvadni. kiválóan kommunikálok velük, semmit nem vesznek észre abból, hogy igazából sokszor manipulálom is őket (amit mellesleg nagyon is élvezek :) )
Volt aki azt mondta hogy szerinte a szociopata vagyok de az hülyeség (bár viccből már én is mondtam :D )
Akkor mi a probléma?
Te tudod, milyen vagy, akkor ne panaszkodj, hogy rosszul vagy buszon, meg hipermarketben.
Vagy mit akarsz elérni itt?
Ha utálod az embereket akkor miért írkálsz nekünk?
Vagy csak félsz az emberektől?
szabályos légzés ÉS a helyszín mihamarabbi elhagyása.. amikor ez pl vásárlás közben jött rám az igen kellemetlen volt...
Nos nem csak idegesít.. néha mikor megyek az utcán és kihalt a fél város akkor olyan jól érzem magam és elmerengek hogy ez nem is lenne rossz hosszú távon :)
meg sok minden máson is de az már beteges így nem osztanám meg :)))