Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! (beszélgetés)
Hello! Látom nincs senki!:(
Most ébredtem föl és nagyon rosszul ébredtem úgyhogy léci, jöjjön valaki!!!
Szia! Jó varrogatást! Nekem nincs, de majd lehet, hogy veszek egyet, mert szeretek varrni. (anyuméknak van) Annyiszor jól jönne...most pl egy járókára akasztható játéktároló zsákot dobnék össze valami helyes macis anyagból...csak nincs mivel.:)
Én se leszek sokat, csak be-be kukkolok, mert úgy tűnik, hogy "vendégem" lesz. :D
Jóóóóó reggelt!!!!
Tessék jönni mindenkinek!
Nokedli: az edényt amiben kevered vagy azonnal hideg vízzel ki kell mosni. Nem jár dzsuvával, vagy elteszed valami dugi helyre az edényt, megvárod, míg megszárad a tészta benne, akkor száraz ruhával simán ki lehet törölni egy müanyag edényből pl.
Palacsinta: a serpenyőt csak törlőpapírral törölni. Nem szabad mosogatni! A Budai szerint az olajtól rücskös palacsintasütő a legjobb. Részemről turmixgépben csinálom a palacsintát, amibe aztán melegvizet engedek, átturmixolom és ennyíííííí.:D
Maradt egy db tányér, amire kifordítom a kész csintát.:)
Miért nem csinálok? Mert utálom a dzsuvát amivel jár! Ennyire egyszerű a válasz! még a rántott húsra is nagyon nehéz rábeszélni! Hát én már csak ilyen egy lusta dög vagyok!
De fincsi sült húst, vagy valami ragut bármikor hajlandó vagyok főzni:)
Miért?
Zsuzsi! Jó éjt!
Ja, egyébként délután nagyon berágtam a kedvesre... miután jóllakott, lefeküdt aludni. Pár óra múlva csörgött a telefonja, megbeszélte amit kellett, aztán közölte hogy haza megy.
Naná hogy pipa lettem. Ide jön aludni meg enni, aztán meg elmegy?
Mondtam neki, hogy: Mennyé! Nem is érdekelsz! Bevágtam a durcit és a fal felé fordultam. :D
Jött is hízelegni. Maradt még vagy fél ótát.:))
Most inkább hagyjuk a kaját, mert éhen halok és még legalább fél órán keresztül így marad...:(
Egyébként a palacsintám isteninek lett titulálva. :)
:)) hihi...
A mama meg szerencsés ha a büszkeségtől túlsúlyos...
:) Lehet...
Teljesen késssz vagyok. Léna nem aludt egész délután. Az ölemben szunyókált vagy 20 percet, de ennyi. Én meg nem pihentem semmit. Ragadnak le a szemeim, tiszta izomlázam van (nem mondom meg mitől:D) és még előttem áll egy fürdetés. háááááhhhh
A kis táncoslábú! Biztos nagyon ügyes lehet!
Ha így folytatja, akkor a mama lassan túlsúlyos lesz mi?
Keveset vagy mostanában, nem futunk össze itt a Hoxá-n. Na, majd ha esik az eső...akkor majd a többiek is beülnek a gép elé...
Ma reggel lementünk sétálni Lénával, annyira sétálgattunk, hogy majdnem dél volt, mire hazaértünk. Voltunk a postán, feladtuk a csekkeket, meg voltunk az OTP-ben...pénzt tettem föl a kártyámra, de jó macerás volt, mert én nem használom azt a kártyát, mert másik banknál vagyok, csak anyukám arról fizet valamit. Szóval az a lényeg, hogy mivel évente egyszer használom a kártyát, elfelejtettem a PIN kódot, mikor meg eszembe jutott, nem adott ki az autómata borítékot így be kellett mennem és sorbaállás...:/
Utána bementem a céghez beszélgetni a két normális kolléganőmmel. Ott "véletlenül" összefutottam Balázzsal...:) (igazából az történt, hogy szóltak neki a lányok, hogy ott vagyok Lénával és egyből odarohant:))
Aztán összetalálkoztam egy volt osztálytársammal egy másik banknál, meg sétálgattunk is.
Elfáradtam.:P Most, nem sokára jön Apa. Palacsintát rendelt ebédre, úgyhogy lassan neki kell állnom.
Arany szíve:) Biztos ügyi lesz!
Mindenki ilyen korai, csak én vagyok egy hétalvó?
Meg szerencsére a gyereket is rászoktattam, és nem kel hajnalban:)))
További ajánlott fórumok:
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek - avagy egy 40-es depressziós nő csapongásai
- Nem mondtam el senkinek, most elmondom mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek