Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! (beszélgetés)
Most mennem kell , estejövök még! Bettike én is Lillával értek egyet!
nem akarlak megijeszteni, de én nem várnék holnapig, hanem azonnal cselekednék, ügyelet mindenütt van
Lányok!! hol vannak a többiek?
Köszi!
Az lesz,holnap szerintem utána járok a dolgoknak.
nekem ilyenem nem volt, de azért ajánlatos felhívnod az orvosodat és megkérdezni, mi a teendő, lehet behív egy vizsgálatra, de legalább biztos leszel benne, hogy minden rendben van-e
Én csak harmincnyolc évvel ezelőtt jártam a szélén, de hála az égnek nem lett semmi baj! Azóta az orvostudomány sokat fejlődött! Remélem találnak megoldást!
Oksi!
Bárcsak ne lenne semmi gond!Úgy izgulok,félek.
Amúgy volt vki hasonló helyzetben?
Szia! Annyian szurkolunk ezért a babáért,ne legyen semmi baja! Ha már tudsz valamit írd meg!
Sziasztok!
Lehet mégsem lesz baba.
Ma délután volt ilyen rózsaszínes folyásom.:o(
Lehet,hogy elhalt,vagy kezdődő vetélés.
Eltüntettem a hozzászólást! Tehát nálunk Gergő imádta, hogy az egész ház az ő vadászterülete! A konyha, meg a fürdőszoba volt csak kivétel. Mindegyik helyen volt valaki akit játékra lehetett csábítani! Az Anyu még jól bírta akkor magát, és nagyon szerettek nála építkezni! Este meg nem győztük a játékokat össze gyűjteni, mégis volt, hogy a vőm belelépett egy legó játékba, és eltörte a kisujját! Meg is sértődött, mert nem sajnáltuk, hanem gonosz módon kivigyorogtuk! Nem csak mi, hanem a doki is!
Igen, hihetetlen, hogy tegnapelőtt még csak lassan kúszott előre, most meg csak úgy teker! :) Épp az imént rendezte át a vasalt ruhákat, pakolta ki a vasalatlan ruhákat a kosárból. Mindent, mindent elér, amit csak akar.:) Örülök:D
Szia! Voltam a másik kedvenc fórumomon is, de azt hiszem meghaladja most az erőimet! különben is van még kb tíz percem, jön a siserehad, és úgyis át kell adni a gépet! Majd este kilenc után leszek csak! Gratulálok a hölgynek a mászáshoz! Nagy szó ez egy baba életében! Meg az anyáéban, milyen nem is gondoltam volna helyekre is képes eljutni!:)))
Sziasztok!
Látom ma itt nem járt senki. Örömml jelentem be, hogy megtanult mászni a kiscsibém. Azt hiszem a lehető legjobbkor tettük le ezt a matracot. Egyébként a másik naplómba tettem föl képeket. Ma voltunk vásárolni...annyi mindent vettünk.
Az én kicsim már hetek óta nem akart megülni a hordozójában, most hogy vettük a gyerekülést úgy feszített benne, olyan büszkén, tele önbizalommal, hogy legszivesebben össze-vissza puszilgattam volna!:)
Legyetek jók, álmodjatok szépeket! Megyek ruhát beszedni!
A fiuk a piramist szeretik, én meg a kocka zuhatagot! De ma azt hiszem az ágyamat fogom szeretni,pedig most mondta Géza, hogy Újra lesz NCIS ! Azt hiszem elcsábulok!
Akkor neked se volt jobb napod, mint nekünk. Mi meg tiszta álmosak vagyunk. A tegnapi kis eset után mindketten a szokásosnál később feküdtünk le( Léna és én) így ma mindketten csak aludnánk legszivesebben. Most épp a tévéenen-en próbálkozok játszani.
Egy kicsit össze-vissza! Mérgelődtem, mert nem igazán akart működni az internet.Amikorra megjavult el ment a kedvem a levélírástól. Remélem kedves barátom nem haragszik, hogy csak holnap kapja meg amiket ígérgettem telefonon!Dühömben mostam egy adagot le is száradt, majd később beszedem! De ma csak totyogtam ide-oda, nem találtam a helyem, az ördög tudja mi ez!?
Ne ijesztgess, légyszi, mert a végén beadom a zaciba.:))
Nem ám!!! Imádom, akkoris, ha ördögfióka.
Hogy telt a napod?
Bizz abban, hogy mégiscsak kislány! Igaz, hogy az én kisebbik lányom,úgy ment a bátyjával, meg a barátival focizni, meg úszni, hogy csak csuda! Az ünneplő kopogós lakkcipőjét egy nap alatt szétfocizta,mire hazajöttünk a munkából! Általában a kaputetején, meg az ablakon közlekedett!Most azt hiszem a szemöldökét is befonná, ha a fiai ilyeneket csinálnának!
:) Csíntalanok...most épp egy puhára fújt lufival játszik a járókájában. Nem tudom, hogy a tegnapi eset miatt-e, de folyton a fejét féltem, úgy mint eddig sose. Igaz, ha az apjára ütött, akkor lesz még pár köröm a kórházban. Az még a háztetőről is leesett, törött minden porcikája, de igazi túlélő...
Majd ha felkelti a harci szellemét, és egyfolytában azzal fog szórakozni, hogy legurul, akkor lesz csak nagy móka!Első időben kapkodtunk utána, és azt hitte, hogy játszunk! Bennünket a frász kerülgetett, Gergő meg rajtunk vigyorgott!Amíg a Zsoli mellett lehetett tanulni, dolgozni,bármit, addig a Gergővel megtanultuk, hogyan kell a hátunkkal is látni, mert ha a szemünk nem volt rajta, azonnal valami huncutságot követett el! Leszoktunk abban az időben az asztal terítőröl, virágvázáról, kávé a legfelső polcon, meg ilyenek! Cserepes virágok, szemetes, ajtóval zárható helyen, mert semmi nem volt biztonságban! Arra már nem emlékszem meddig, de ha csendben volt, egyszerre mondtuk, hogy nem! Ritkán tévedtünk!
Na megvolt az első "esésünk" a matracról is. Szerintem elég élénk lehet még az emlék benne, miszerint az ágyról a földre kerülni fájdalmas, ugyanis attól függetlenül, hogy a popsijára sikerült lefordulnia, és ülve érkezett (végig néztem) tuti, hogy semijét nem ütötte meg, mégis úgy csinált, mintha világvége lenne.:)
Hahó! Most végeztünk a pakolással. Úgy néz ki a szoba, mint valami hajléktalanszálló, de a lényeg, hogy a manó nem tud nagyot esni. Érdekes máris kevésbé izgatja az ágy széle. Olyan a matracunk a földön, mint valami óriási játszószőnyeg. Nem is lehet kettőt lépni a szobában, pedig egy asztalt egy fotelt levittünk a tárolóba. Mindegy 1-2 hónapot kibírok, amíg meg nem tanul ügyesen közlekedni. Csak újra fel kell találnom magam.
Egy pozitívumot máris találtam a biztonság mellett: nem nyikorog az ágy:) Ja, és mégegyet...új pózokra ad lehetőséget a helyzet.:DD
Majd csinálok képet és teszem föl a naplómba. Nem ebbe, a másikba. Hogy lássátok, miről beszélek.:)
Súlyos bűntudattól szenvedünk mindketten, így valószínű, hogy a csajszi még a héten fog kapni egy gyerekülést az autóba.:) A hordozót már kinőtte a drága, szóval amúgy is esedékes.
Szia! Jó reggelt! Örülök, hogy minden rendben! Puszilom az Apát! Jó megoldást talált! Nem tudom, délelőtt mennyit leszek, mert az internet csibészkedik, lehet tegnap a fiuk kissé szétzilálták!:))))
Jó reggelt!
Jelentem, minden rendben a kicsikémmel. Hála égnek semmi baja. Csak kicsit lüke.:) Ma reggel egyfolytában börrög és dugdozza a nyelvét.
Apa éjjel megálmodta, hogy pár hónapra letesszük a matracot a parkettára. Esések maximális magassága 60 cm-ről 20 cm-re korlátozódik...
Engem is meglátogatott az álommanó...ráadásul már a gyomrom is korrog, szóval lépek. Jó éjszakát mindenkinek! Reggel jövök!
Persze, reggel majd mindenképp írok, aztán lassan lefekszem én is, csak előbb vacsizok, mert ma alig ettem.
Nincs ezzel semmi gond. Bevállaltam ezt azért a kis születendő csöppségért. Szerintem megéri. Csak ilyenkor egy kicsit nehéz...
További ajánlott fórumok: