Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! (beszélgetés)
Örülj neki:)
A csaj meg majd, háááát majd csak lesz vele valami! Reméljük azt a szerencsétlen kisgyereket legalább nem teszi tönkre, és tényleg te szeretheted helyette! Mert ahogy olvasom hogy milyen, ő biztos nem fogja szeretni, ha elhagyja az apja, márpedig elhagyja:)
Olyan rémtörténeteket meséltek itt...
az én emlékeim az oviról a legszebbek amire csak emlékszem...
A mai esemény: átment hozzá a barátnője vasalni, mert szegény egyedül már nem bírja...felváltva vasalltak. Közben meg engem megszól, ha hívom Balázst segíteni. Mondjuk hogy segítsen feljönni a másodikra. Azt mondja: egy egyedülálló anyának ezt meg kell tudnia oldani...
Jön még kutyára kamijon...
Hát remélem, hogy már nincs ilyen, mert ha valami sérelem érné a gyerekemet az óvónők által, akkor csúnya lenne a megtorlás!
Egy pár évvel ezelőtt, meg olyan volt valahol, hogy egy kisgyerek felakadt a sáljánál fogva a mászókára és megfulladt. Kérdem én hol voltak ezalatt az óvónők?!
Engem meg emlékszem, amikor kicsit köhögtem (nem fertőző volt), akkor kiraktak a kedves óvónénik a folyosóra aludni, merthogy zavarom a többieket!! Na hogy azok mit kaptak anyukámtól...
Remélem hogy manapság már más a helyzet, mert nem szívesen bíznám ilyen nemtörődöm nőszemélyekre a gyerekemet. Bár akkor is voltak kedves és aranyos óvónénik, de azért jutott a rosszból is bőven.
Szegény , de sajnálom:D
Nem ő választotta ezt magának? Nem volt muszáj rögtön gyereket csinálnia ugye? Vagy rákényszerítették? Szegényke!
Tudod azt szokták mondani, hogy mindenki a maga sorsának a kovácsa...
Ez nagyon gáz. Ha valahol engem így fogadnának, biztos nem vinném oda a gyereket. Miért ne tudhatná a szülő, hogy hogyan bánnak a gyerekével???
Egyébként meg igazad van, a csaj tényleg mindenbe beleköt. Elég néha ha eszébe jutunk és máris bekattan és megy a rinya, hogy milyen szörnyűségesen rossz sorsa van őneki.
Ugye az Isten nem bottal ver...
Szió!
Látom az oviról van szó! Hát remélem nálunk majd nem lesz gond az óvónőkkel, mert én is elég hirtelenharagú vagyok a férjem meg pláne, szóval remélem hogy normálisak leszenk!
A páromnak volt egy osztálytársa, akit anno az óvónők úgy büntettek meg az oviban, hogy egész napra bezárták a szekrénybe!!! A szerencsétlen srác a mai napig dadog, és nem tud stresszhelyzetben reagálni semmire:(
Annyi rosszat hallani manapság, én már előre félek!!!
Végül is van beszoktatás, csak szerintük többnyire a mély vizes módszer hatásosabb. Hát lehet úgy kényelmesebb nekik.
Na apuka tutira nem megy :(( nem vállal be ilyen feladatot
Valahogy most nem tudom...
csak a másnaponkénti fürcsiről tud.
Az nem lehet, mert beszélt vele délután, mikor hazajöttünk. Senki nem tudott róla és Balázs a melóba ment vissza. Hacsak nem olvas Hoxát, de akkor meg Apa már itt lenne, hogy seggbe rúgjon.:DD
A cirkusz napirenden van, de általában kiváltja valami. De ma nem történt semmi...nem telefonáltam, nem írtam üzenetet, nem találkoztunk, Balázs hazament időben, tegnap vásárolt...lehet az a baj, hogy megvett mindent és már nincs ami enyhítse a depijét.
Hát biztos kiderült valami ami köztetek megy.
Amúgy ő mennyit tud ebből, hogy apuka odajár a kislányához?
Fiam azt mondta ez neki túl gyerekes ez az óvoda
Ami annyit jelent, hogy sok volt a gyerek és ez őt zavarta
Pedig van neki is gyereke......na de végül is mind1
Ami zavart, hogy nem tudtam mit kezdeni ott magammal. Feszélyezve éreztem magam mint akit nem látnak ott szívesen. 3 el voltak az óvónők és a dadus
További ajánlott fórumok:
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek - avagy egy 40-es depressziós nő csapongásai
- Nem mondtam el senkinek, most elmondom mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek