Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! fórum

Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! (beszélgetés)

2008. szept. 15. 16:47

Sziasztok! Csak beugrottam (itt tétlenkedek már órák óta:D). Sehol senki, pedig esik az eső és hétvége sincs.

Volna egy nagy kérésem! Kérem szépen mindenkitől, hogy a kislányom nevét ne írjátok ki többet a fórumokon! Amolyan óvintézkedés, hogy ne tudjanak rámkeresni, márpedig azt hiszem ez az egyetlen módja.:D És minden személyes kérdésre priviben válaszolok.

Köszike.:D

2008. szept. 15. 14:10

sziasztok , itt a hétfő és mindenki fáradt én is most kerültem elő de mennem kell a csajszikért és utána a fiamnál szülői , de jó , holnap reggel suli , és OTP látogatás , délután bébiszitter, és a dokihoz is el kéne mennem , és szerdára is van már dolgom , és mikor fogok dolgozni ??

Pemete , hol dolgozol?????

Dikó örülj hogy amit össze raksz azt szét szedi így nem unatkoztok , de lesz még más is , mikor a szerelmes leveleket gyüjtőgeti én már tudom , addig is élvezd a rombolását:DD

2045. pemete
2008. szept. 15. 13:10

Sziasztok!

Véget ért végre a hétvége, hulla fáradt vagyik még mindig. De a Danussal legalább szerencsém volt ma, mert délelőtt eljátszott egyedül, utána meg tök nagyot aludt, és én is tudtam még szunyálni. Most meg elszerezte a kajámat és megette majdnem a felét:) Úgy látszik szereti a rakott karfiolt:)

Mindjárt hozok is be még mert úgy látom kevés volt neki! A kis zabagép:D

2044. kerinezsuzsi (válaszként erre: 2043. - Bfdf3bfd09)
2008. szept. 15. 12:20
Szia! Én nagymamaként, óvónőként is csak vénségemre tanultam meg dolgokat!De most is megesik, hogy izomból akarok megoldani szituációkat, és fel vagyok háborodva, ha nem sikerül!Ma nem jövök többször, mert még régi munkáim miatt ma újra menni kell, csak holnap leszek!
2008. szept. 15. 09:39

Jó reggelt!

A szabályok írását a gyerekneveléssel kapcsolatban írtam...tudod. Egyébként szerintem ebbe a hibába minden kezdő szülő beleesik, hogy azt hiszi, majd ő irányít.:D Engem mondjuk annyira nem zavar a dolog, csak fárasztó.:)

2008. szept. 14. 19:17
Én meg most bemászok az éltető közegbe az ágyamba! Holnap csak dél körül leszek, mert reggel utaznom kell, este megint, úgyhogy csak a közti időben ténfergek erre! Jó éjszakát mindenkinek!
2041. kerinezsuzsi (válaszként erre: 2040. - Bfdf3bfd09)
2008. szept. 14. 18:39
Te kis naiv! A szabályokat az élet írja!És a gyerekek fejlődése olyan szabályokhoz igazodik, mit ha nem tud, vagy nem hagyják betartani akkor később hiányozni fog! Ilyen a mozgásfejlődés! Van Vekerdinek erre egy jó mondása!Ő az ebihalakkal ért egyet! Addig nem jönnek ki a védelmet jelentő közegből, amíg ki nem nő mind a négy lábuk!Vagyis a gyerekek nagyon jól tudják meddig kell gyakorolniuk, amíg egy következő fázisba léphetnek!
2040. bfdf3bfd09 (válaszként erre: 2039. - Kerinezsuzsi)
2008. szept. 14. 18:30
Én naív meg azt hittem, hogy ÉN írom a játékszabályokat!:DD
2008. szept. 14. 18:22
Mert az a játékszabály, hogy Te összerakod, Ő meg szétszedi! A keze még csak arra jó, hogy belekapaszkodjon, és lehúzza! És azért csinálja újra, mert így gyakorol!Az is a neve! Gyakorló játék! Mozdulatsorokat gyakorol be vele! Figyeld meg amikor mászik! Többször megy végig ugyanazon az útvonalon! Észre sem venni, hogy valami, mindig más!Amikor a Dórim kicsi volt, kellett írni egy un. fejlődéstöténeti dolgozatot, és akkor ültem le és jegyzeteltem ki a lányomat! Meg rajzból is! Kár, hogy ezek a dogok elkallódtak!
2008. szept. 14. 18:18

Úgy néz ki, elfáradtunk, úgyhogy elhúzzuk a csíkot pihizni.

Jók legyetek!

Ha minden rendben megy az este folyamán, akkor ma már nem jövök. Pá!

2037. bfdf3bfd09 (válaszként erre: 2036. - Kerinezsuzsi)
2008. szept. 14. 18:14
Ne is mondd! Azt nem értem, hogy a szétszórt játék miért nem érdekes már??? Miért csak az érdekli, ami rendben van???
2036. kerinezsuzsi (válaszként erre: 2035. - Bfdf3bfd09)
2008. szept. 14. 18:00
AAZ jó játék! Fergetegesen lehet szétszórni a lakásban,pl. szétcincálT papírzsepiket, virágföldet, a szemetes tartalmát! Jó csörgő duplójáték, az az igazi, mert kissöprüvel vagy erre szolgáló szemétlapáttal pillanatok alatt össze lehet szedni, és akkor közdődik újra az egész előlről!
2035. bfdf3bfd09 (válaszként erre: 2034. - Kerinezsuzsi)
2008. szept. 14. 17:53

:))

Hulla vagyok. A csajszimmal egész délután azt játszottuk, hogy ő szétpakol én meg össze. Mert amíg van mit szétszedni meg szétdobálni, addig elvan egyedül is, de mikor már kupit csinál, akkor elkezd bőgni...

2034. kerinezsuzsi (válaszként erre: 2033. - Bfdf3bfd09)
2008. szept. 14. 17:37
VAAN még: Két bolnd egy pár, harmadik a bújtár!/ Pontosabban a bojtár!/ Ezt a nagymamám szokta mondani amikor még csak az Ági lányom volt!
2033. bfdf3bfd09 (válaszként erre: 2032. - Kerinezsuzsi)
2008. szept. 14. 17:32
A mondat első fele még csak nem is lenne nagy baj, csak őriznék jobban őket!!:DDD
2032. kerinezsuzsi (válaszként erre: 2031. - Bfdf3bfd09)
2008. szept. 14. 17:30

Át kellett adni a gépet, mert Tamás nevezetű egy szem vőmnek alkatrészt kellett rendelni, és még meg is kellett, hogy találja, hogy honnan!

A "baglyok" meg jobb, ha hallgatnak! Ostoba ember mindig volt, van, és lesz!

Ma hallottam egy jót! Nagy az Isten állatkertje, és alacsony a kerítés! Hú, szuper mi!!!?

2031. bfdf3bfd09 (válaszként erre: 2030. - Kerinezsuzsi)
2008. szept. 14. 17:17

:) Meglepődtem, mert olyan hirtelen, egy szó nélkül eltűntél.

Abban az esetben, amivel kapcsolatosan nálunk szóbakerült a származás, mindegy. Igazából valakinek a valakijei bombáztak a rasszista szövegeikkel, amit meguntam. Egyébként valahogy fel sem merűlt a téma. Aztán kicsit később kiderült, hogy a felbújtó valaki csendben elsunnyoghatna....:) Tipikus, bagoly mondja verébnek!

2030. kerinezsuzsi (válaszként erre: 2026. - Inci-finci)
2008. szept. 14. 17:09

Közben kitúrtak a gép mellől, mert van aki munkára is használja, elég el nem ítélhatő módon, aztán övé az elsőbbség!:)

A Papa biztosan nagyra lenne ha az unokái folytatnák az ő régi hobbiját, de ugyanakkor a frász kerülgetné, úgy féltené őket!Nálunk különben is fel-fel lobban ez az autós-motoros őrület! Az unokaöcséim évekig autóversenyeztek, pénzt és idegeket nem kímélve, sőt néha még most is elkapja őket a gépszíj!A vőm is megvadult legénykorában, de ő csak szerelő volt! Mindenki az "'olaj-benzin" gőz rabja! Mi lányok, meg duzzogunk, mert nekünk csak az olajos munkásruha marad belőle!

Kinek milyen a származása? Nem mindegy! Nálunk az egyik részről parasztok, molnárok, kereskedők,hajósok, még régebbről várkapitányok is megtalálhatók, a másik részről még báró is volt, igaz a legenda szerint nemcsak a vagyonát, de a feleségét is elkártyázta! Szép gyülekezet úgy hiszem!

2008. szept. 14. 17:03

Hol van mindenki??

Tök uncsi ma a topic...

2028. bfdf3bfd09 (válaszként erre: 2027. - Inci-finci)
2008. szept. 14. 15:08

Arról nem is beszélve, hogy engem nem is érdekel. :P

Mind olyanok voltak, akik akiknek nem tetszett az életvitelem.:) Meg az ellentábor baráti sereglete.

2027. inci-finci (válaszként erre: 2025. - Bfdf3bfd09)
2008. szept. 14. 14:57
Kinek mi köze hozzá hogy honnan származol, én sem mondom , meg:DDD
2026. inci-finci (válaszként erre: 2024. - Kerinezsuzsi)
2008. szept. 14. 14:56
Nálunk is a fiuk már 18 évesem motoroztak és köztük nőttem fel , a barátunk motormániás maradt , a párom meg a szokásos család ház stb, és most jött rá megint a motorozhatnék,én meg nem akarok utas lenni így hát belevágtam. Kattantunk 4x után , de hát ez a második gyerekkor és kell valamivel játszani:))) Még nálatok se lehet tudni, tavasszal még én sem sejtetem hogy ez lesz:DD
2025. bfdf3bfd09 (válaszként erre: 2024. - Kerinezsuzsi)
2008. szept. 14. 13:55

Szia Zsuzsi!

Úúúúúgy elfáradtam. Le kellett olvasztanom a hűtőt, mert csöpögött és ilyenkor minden megpenészesedik benne. Jó kis szovjet márka...alig várom, hogy saját lakás, saját hűtő, saját mosogép...

Léna csak nézte amit csinálok és közben dirigált, ő is kidőlt.:D

Nekem sincs képem az adatlapon. Leginkább azért, mert valaki mindig megállapította rólam, hogy látszik rajtam a származásom.:/

Na persze senki nem arra céloz, hogy a nagyim német származású...akikről meg köztudott hogy régen nem keveredtek más népekkel...de hát mindegy...:P

2024. kerinezsuzsi (válaszként erre: 2023. - Inci-finci)
2008. szept. 14. 13:48

Lustaságból nincs kép!

A motorozás még nem jutott el a tudatukig, de vannak néha elektromos kisautók javításra, azt már felfedezték régen! De eddig a pénz máshova kellett, de nem hiszem, hogy sokáig megúsznánk!A Nagyapjuknak tizenhat évesen volt jogosítványa akkor még korengedéllyel! És csak a versenyeken használhatta!Tehát a vér nem fog vízzé válni!

2023. inci-finci (válaszként erre: 2022. - Kerinezsuzsi)
2008. szept. 14. 13:39
ez jó motorozni nem akarnak? az meg hogy nincs fent kép , tényleg miért nincs? De mindegy nem kötelező..
2022. kerinezsuzsi (válaszként erre: 2020. - Inci-finci)
2008. szept. 14. 13:32
Ja! Nálunk motormánia van!A fiuk előbb néznek meg egy motor- vagy autó versenyt mint bármi mást! Szakmabeli mindegyik,mármint a felnőttek!A kisebbik pedig nyolc hónapos korában egy pillanat alatt leszerelte a legcsicsásabb dísztárcsát is, ahogy odamászott egy autóhoz!
2021. kerinezsuzsi (válaszként erre: 2020. - Inci-finci)
2008. szept. 14. 13:28
Semmi csak most nyürrögetek egy kicsit! Nincs fönn kép rólam, és nehány emberke az arcnélküliséget kifogásolta! Ű dolga!
2020. inci-finci (válaszként erre: 2018. - Kerinezsuzsi)
2008. szept. 14. 13:25
Ezt hogy érted????? Én most motorokat fogok nézegetni , találtam egyet bele szeretem olyan szép , egy 1988- Amerikai típusú Honda 500-csepp tankkal, utána nézek kicsit jobban .
2019. kerinezsuzsi (válaszként erre: 2017. - Inci-finci)
2008. szept. 14. 13:22
Mi alányommal sokáig eltüntettük a képeket! Rólunk aztán egyet se! Nem publikus! Én most már rájövök, hogy ez is a magunk elfogadásához tartozna,de még mindig érni kell hozzá!
2018. kerinezsuzsi (válaszként erre: 2016. - Inci-finci)
2008. szept. 14. 13:20
Hát amit én!Ülök a gép előtt, olvasgatok és gondolkodom! Arra gondoltam, hogy miért kell az arcom a véleményemhez? Ha figyelmesen olvsod mit írok, nem mindegy, hogy negyven kiló vagyok, vagy száznegyven? Piros vagyok, vagy zöld! Ha hamisan írnék, kiderülne mindenki számára! Tegyek föl képet? Nem fogok! Most már csak azért sem! Ez nem ennek a fórumnak szól, csak éppen megláttam megint az arcnélküliséget!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook