Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! (beszélgetés)
Sziasztok! Csak beugrottam (itt tétlenkedek már órák óta:D). Sehol senki, pedig esik az eső és hétvége sincs.
Volna egy nagy kérésem! Kérem szépen mindenkitől, hogy a kislányom nevét ne írjátok ki többet a fórumokon! Amolyan óvintézkedés, hogy ne tudjanak rámkeresni, márpedig azt hiszem ez az egyetlen módja.:D És minden személyes kérdésre priviben válaszolok.
Köszike.:D
sziasztok , itt a hétfő és mindenki fáradt én is most kerültem elő de mennem kell a csajszikért és utána a fiamnál szülői , de jó , holnap reggel suli , és OTP látogatás , délután bébiszitter, és a dokihoz is el kéne mennem , és szerdára is van már dolgom , és mikor fogok dolgozni ??
Pemete , hol dolgozol?????
Dikó örülj hogy amit össze raksz azt szét szedi így nem unatkoztok , de lesz még más is , mikor a szerelmes leveleket gyüjtőgeti én már tudom , addig is élvezd a rombolását:DD
Sziasztok!
Véget ért végre a hétvége, hulla fáradt vagyik még mindig. De a Danussal legalább szerencsém volt ma, mert délelőtt eljátszott egyedül, utána meg tök nagyot aludt, és én is tudtam még szunyálni. Most meg elszerezte a kajámat és megette majdnem a felét:) Úgy látszik szereti a rakott karfiolt:)
Mindjárt hozok is be még mert úgy látom kevés volt neki! A kis zabagép:D
Jó reggelt!
A szabályok írását a gyerekneveléssel kapcsolatban írtam...tudod. Egyébként szerintem ebbe a hibába minden kezdő szülő beleesik, hogy azt hiszi, majd ő irányít.:D Engem mondjuk annyira nem zavar a dolog, csak fárasztó.:)
Úgy néz ki, elfáradtunk, úgyhogy elhúzzuk a csíkot pihizni.
Jók legyetek!
Ha minden rendben megy az este folyamán, akkor ma már nem jövök. Pá!
:))
Hulla vagyok. A csajszimmal egész délután azt játszottuk, hogy ő szétpakol én meg össze. Mert amíg van mit szétszedni meg szétdobálni, addig elvan egyedül is, de mikor már kupit csinál, akkor elkezd bőgni...
Át kellett adni a gépet, mert Tamás nevezetű egy szem vőmnek alkatrészt kellett rendelni, és még meg is kellett, hogy találja, hogy honnan!
A "baglyok" meg jobb, ha hallgatnak! Ostoba ember mindig volt, van, és lesz!
Ma hallottam egy jót! Nagy az Isten állatkertje, és alacsony a kerítés! Hú, szuper mi!!!?
:) Meglepődtem, mert olyan hirtelen, egy szó nélkül eltűntél.
Abban az esetben, amivel kapcsolatosan nálunk szóbakerült a származás, mindegy. Igazából valakinek a valakijei bombáztak a rasszista szövegeikkel, amit meguntam. Egyébként valahogy fel sem merűlt a téma. Aztán kicsit később kiderült, hogy a felbújtó valaki csendben elsunnyoghatna....:) Tipikus, bagoly mondja verébnek!
Közben kitúrtak a gép mellől, mert van aki munkára is használja, elég el nem ítélhatő módon, aztán övé az elsőbbség!:)
A Papa biztosan nagyra lenne ha az unokái folytatnák az ő régi hobbiját, de ugyanakkor a frász kerülgetné, úgy féltené őket!Nálunk különben is fel-fel lobban ez az autós-motoros őrület! Az unokaöcséim évekig autóversenyeztek, pénzt és idegeket nem kímélve, sőt néha még most is elkapja őket a gépszíj!A vőm is megvadult legénykorában, de ő csak szerelő volt! Mindenki az "'olaj-benzin" gőz rabja! Mi lányok, meg duzzogunk, mert nekünk csak az olajos munkásruha marad belőle!
Kinek milyen a származása? Nem mindegy! Nálunk az egyik részről parasztok, molnárok, kereskedők,hajósok, még régebbről várkapitányok is megtalálhatók, a másik részről még báró is volt, igaz a legenda szerint nemcsak a vagyonát, de a feleségét is elkártyázta! Szép gyülekezet úgy hiszem!
Hol van mindenki??
Tök uncsi ma a topic...
Arról nem is beszélve, hogy engem nem is érdekel. :P
Mind olyanok voltak, akik akiknek nem tetszett az életvitelem.:) Meg az ellentábor baráti sereglete.
Szia Zsuzsi!
Úúúúúgy elfáradtam. Le kellett olvasztanom a hűtőt, mert csöpögött és ilyenkor minden megpenészesedik benne. Jó kis szovjet márka...alig várom, hogy saját lakás, saját hűtő, saját mosogép...
Léna csak nézte amit csinálok és közben dirigált, ő is kidőlt.:D
Nekem sincs képem az adatlapon. Leginkább azért, mert valaki mindig megállapította rólam, hogy látszik rajtam a származásom.:/
Na persze senki nem arra céloz, hogy a nagyim német származású...akikről meg köztudott hogy régen nem keveredtek más népekkel...de hát mindegy...:P
Lustaságból nincs kép!
A motorozás még nem jutott el a tudatukig, de vannak néha elektromos kisautók javításra, azt már felfedezték régen! De eddig a pénz máshova kellett, de nem hiszem, hogy sokáig megúsznánk!A Nagyapjuknak tizenhat évesen volt jogosítványa akkor még korengedéllyel! És csak a versenyeken használhatta!Tehát a vér nem fog vízzé válni!
További ajánlott fórumok:
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek - avagy egy 40-es depressziós nő csapongásai
- Nem mondtam el senkinek, most elmondom mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek