Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! (beszélgetés)
:DD
Majdcsak megnyugszol:) Egyébként találtál már valami megoldást, vagy elviszed a legközelebbi szervízbe?
:)
Most néztem a naplódat, azért csak sikerült valahogy felrakin a hóemberes képet:)
:)) Fááj a fejem, nem tudom, hogy mit akarok, hülye vagyok egészen...
Léna tiszta zizi ma, mert szemét módon fél 10-kor felébresztettem reggelizni, miután este 9-kor már szunyált és tövig cuccolta reggel az ujját, olyan éhes volt. áááá Ha meg nem ébresztem fel, akkor 2 étkezés kimarad...
:DDD Látom ma vicces kedvedben vagy:)
A boci-bociról nekem is eszembe jutott valami!
Kismalac, kismalac engedj be!
Nem engedlek ló..sz a seggedbe!
:p
Szar napom van tesó, hagyj ma békén
Ne kóstólgass, mert még a végén... :)
vagy:
Boci-boci tarka
se füle se farka...
:DDDD
:DDD Ez is jó volt!!!
Ma akkor legyen éneklős napunk!
De most mit énekeljek?
Megvan!!!
Süt a nap, nehogy szomorú légy,
ez lehetne százszor is rosszabb...
Jó reggelt!
Szerintem nagyon szép volt!
Nekem eszembe jutott egy másik:
Hol vagy, Józsi hol vagy, Józsi hol vagy gyere-gyere, jőjj hát egye fene...
(Ilditől szabadon :D)
Szép napos reggelt nektek is! Mindenki el van tűnve:( Jó papaya, te nem:p
De amúgy ki merre csavarog?
Mindjárt eléneklek nektek egy dalt, hátha...
Á-dám, hol vagy? Vajon hová mehettél?
Á-dám, hol vagy? Itt lennél, ha szeretnél!
...
Na, hogy tetszett?
Léna is ilyen, ő akar barátkozni...
A jó hírek még nem az igaziak, csak most valahogy tényleg sikerült kibújnom alóla és nem stresszelni magam.
Úgy, hogy eljött ennek az ideje, Balázsék költöznek, a csaj elvileg a szüleihez, ott is van már 2 hete, B. meg albit keres, olyat ahova minket is cuccolhat már. Mert ezt szeretné. Egyébként "együtt" vagyunk, jön minden nap, ha tud,néha itt is alszik, de úgy éreztem, hogy jobb ha én most nem vagyok ott, mert bekattannék a várakozástól. Így meg elfoglalom magam.
De a kislánnyal sokkal-sokkal nehezebb itt. Senkivel nem akar lenni, csak velem, még wc-re is vinnem kell magammal, különben visít. :( A dédije 1 m-nél közelebb nem mehet, mert elsírja magát, anyummal meg öcsivel elvan, de csak ha engem lát és nem vagyok túl messze...
:) Spedz biztos dolgozik. :))
Igen, mi most ide vagyunk költözve, igaz, minden cuccomat még nem tudtunk elhozni (meg B. nem is akarja, mert attól olyan végleges érzése lenne), de télre biztos maradunk.
Tényleg ti most oda vagytok költözve? Na ezt jól megfogalmaztam de azért érthető:p
Akartam írni a naplómba egy feszültséglevezető káromkodósat, de nem engedte elmenteni!
Bocsi, hogy csak úgy eltűntem tegnap, de kapkodnom kellett, hogy le ne késsük a csihut.:)
Egy éves státusz megvolt:
9800 gr
78 cm
1 fog
pár szó: cia, igen, baba, dedi (dédinek), de (vitázni nagyon tud, ha valamire nemet mondok---tudatosan!!)
1. önálló lépés (de csak egy, aztán csüccs, viszont már többször csinálta)
További ajánlott fórumok:
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek - avagy egy 40-es depressziós nő csapongásai
- Nem mondtam el senkinek, most elmondom mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek