Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! fórum

Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! (beszélgetés)

6037. sivilla (válaszként erre: 6035. - 405fb874de)
2009. febr. 13. 08:51
Első sorban ne társat keressél hanem barátkozzál. A kettő nem ugyan az.........de remélem 1x eljön a napja hogy boldog leszel és csupa szépet fogsz ide irni
6036. pemete
2009. febr. 13. 08:45
Sosem lehet tudni. Ha másnem, legalább jól szórakozol majd:DDD
2009. febr. 13. 08:43

Jaja, néha csak akkor tudja az ember túltenni magát dolgokon, ha elpoénkodja. Egy kis nevetés a kíntól és minden kicsit jobb lesz.

Bár, részemről az elmúlt hét, a kiderült turpisságok, meg a be nem tartott ígéretek és a tegnap délutáni eset eléggé megviselt. Kicsit meginogtak az érzéseim és nagyon fontolgatom azt az internetes társkereső dolgot. Persze nem hiszek benne és nem is szeretem, de hátha...

6034. pemete
2009. febr. 13. 08:32
Néha már túl hülyék vagyunk nem? Bár azért szükség van erre is:) Egy kis fszültségoldás:)
2009. febr. 13. 08:30
Igen, ez már a fáj típusa...
6032. pemete
2009. febr. 13. 07:51
:DDDDDDDDDDDDDDD És most hangosan nyerítek! Már a könnyem is folyik... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2009. febr. 12. 21:03
Nyomnánk a gumiszobában a gruppent. :DD
6030. pemete
2009. febr. 12. 20:40
Az jó lesz! Együtt mehettek a diliházba! Milyen szép is lesz nemigaz? :DD Na jó csak poénkodok:p
2009. febr. 12. 20:37
Pont úgy ahogy mondod. Ő is pont úgy kikészül lasacskán, mint én vagy a nője.
6028. pemete
2009. febr. 12. 20:28
agyára
6027. pemete
2009. febr. 12. 20:28
Hmmm, vazze hát mi van vele?!!!! Komolyan mondom agára ment az egész, és meghülyült, vagy skizofrén lett és ez a másik énje:p
2009. febr. 12. 20:22
Jaaa, most meg itt van és kenyérre lehetne kenni... grrrr
2009. febr. 12. 20:21

Hosszú. Még novemberben küldtem neki egy képet, aminek a lényege az volt, hogy kinyalhatja a seggem. DE megkértem, azonnal törölje ki. Erre kiderült, hogy nem törölte ki, a nője meg megnézte és amiatt ugat, hogy milyen anya vagyok én. (mondjuk, lehet, hogy én ilyen vagyok, de nem feküdt a kórházban a gyerekem alultápláltság miatt) És mondtam neki a magamét, hogy milyen megbízhatlan és a bocs helyett kaptam, hogy "Ilyen vagyok és kész"...

Én meg elborultam, hogy ha ilyen és kész, akkor takarodjon ki a lakásomból, mert nekem egy ilyen ember nem kell, kilökdöstem a lakásból, aztán a lépcső tetején még toltam rajta egyet, hogy gyorsabban haladjon és rávágtam az ajtót.

6024. pemete
2009. febr. 12. 19:53

Hű, nemám aztán eldurvulsz, és a végén lecsukank mert agyoncsapod:DDD

Mivel akasztott ki ennyire? Mondjuk az ilyen kis flegma beszólásoktól nekem is könnyen eldurran az agyam!

2009. febr. 12. 19:51

Csajok, én nem tudtam, hogy engem ennyire ki lehet akasztani egyetlen nemtörődöm megjegyzéssel.

Lelöktem a lépcsőn... még szerencse, hogy jól lépett.

2009. febr. 12. 15:15
A csaj itt lakik a városban albérletben. Balázs pedig a lakásban, ahol azelőtt is.
6021. sivilla
2009. febr. 12. 14:24
egyébként most akkor a csaj a szüleinél lakik? A B akkor most hol lakik?
2009. febr. 12. 14:17

Régen másabb voltam, de nem érte meg...

Egyébként ő maga mondta nekem minap, hogy ő egy tisztességes, teljesen önzetlen nő. Aki azért szenved most épp, mert saját magával soha nem foglalkozott csak másokkal.

:S És ő ezt el is hiszi. Szóval ott a gond, mikor a hülye okoskodik...

6019. sivilla (válaszként erre: 6018. - 405fb874de)
2009. febr. 12. 14:12

A kis varázsló :)

Szinte gondoltam, hogy ezt gondolják rólad, csak azt nem értem, hogy akkor az a másik csaj akkor mi?

grrrr

2009. febr. 12. 14:07

Pont ezt gondolják rólam, hogy ilyen vagyok. De nem vagyok. Amit magamnak nem kívánok, azt másnak sem. Félek annyira az élettől, hogy tartsak tőle, hogy visszaadja, amit én adok másoknak.

A lányom eltűntetett egy teli tubus Bepanthent...nem tudjátok, hol van????

6017. sivilla (válaszként erre: 6016. - 405fb874de)
2009. febr. 12. 12:59

Megmondom őszintén én lennék ilyen passzív a helyedbe. Tudom, hogy nem vagyunk egyformák, de én sajnos vagyok annyira önző dög, hogy nem érdekelne az ő gondja ilyen esetben. Nekem csak az lenne a fontos, hogy megszerezzem amit akarok. A másik csaj is eltüntettem volna képből valahogy. Okosba megcsináltam volna azért. Tudod az se hatott volna meg hogy ott is volt egy gyerek.

Mindig azt kell nézni hogy neked mi a jó és hogy másokat ez hogyan érint az másodlagos (gyereked mindig kivétel.)

6016. 405fb874de (válaszként erre: 6014. - Sivilla)
2009. febr. 12. 12:46

Elég macerás, de nem rossz ötlet. Viszont sms-ek és e-mail-ek... észre sem venné a dolgot. Max. azt venné észre, hogy másba vagyok szerelmes. Ez meg megintcsak...

Mindegy. Tudjátok, ő azért egy kicsit igyekszik, látom rajta, hogy próbál, de van egy csomó gondja, azzal ha én még pluszba csinálok neki egyet, nem biztos hogy a saját malmomra hajtom a vizet...

6015. sivilla (válaszként erre: 6013. - 405fb874de)
2009. febr. 12. 12:41

Akkor tessék megszerezni magadnak!!!!!!!

Háború akkor háború van, minden eszköz megengedett.

6014. sivilla
2009. febr. 12. 12:39

Egyébként be is rafkózhatnál! :)

Kreálj magadnak egy pasit...egy titkos hódolót!!

Telszámmal sms-ekkel emilekkel mindennel.

Menjél el a kreált randira is......érezze a törödés a drága B. Hátha ettől tér észhez, hogy elveszíthet.

Sok pasi akkor kap csak magához mikor már baj van, veszni látszik az addig biztosnak látszott pont.

Tuti recept :)

6013. 405fb874de (válaszként erre: 6011. - Sivilla)
2009. febr. 12. 12:38

Értem amit te mondasz, de azért én ismerem is őt. Sok dolgot tudok, hogy mit miért tett. Nem mentem fel és sokszor ezt neki is elmondom, de közben úgy érzem, nem érthetitek...

Vannak dolgok, amikben én is elég merev vagyok. Pl., hogy egy ilyen kicsi gyerekkel nem fogom feltenni magam mindenféle internetes társkeresőkre, ahol kapnék néhány szexuális ajánlatot. És az utcán se fogok minden szembejövővel kikezdeni.

Régen megtettem, most valahogy nem megy és ennyi. Ha nem esik jól, nem fogom erőltetni. Becsapnám vele azt, aki esetleg szeretné, hogy több legyen.

Egyelőre nem vagyok alkalmas az ilyesmire.

Talán az elszenvedett visszautasítás miatt félek is.

6012. pemete
2009. febr. 12. 12:20
Mégse, most csend lett, nem zargatom, hátha alszik még egy kicsit!
6011. sivilla (válaszként erre: 6005. - 405fb874de)
2009. febr. 12. 12:20

Nem azt mondtam, hogy élvezi, csak a végén még ő is az áldozat.

Ismerkedj a neten is... vagy ahol még lehet.

Nincs rád irva, hogy szabad vagy. Főleg ha gyerekkel vagy akkor meg pláne.

Elhiszem hogy akkor minden szép volt de valami elromlott és ennyi. Ő rontotta el és nem bírta még helyre hozni. Felelőtlen mert a te életedet és a lányotokét is negatívan befolyásolja.

Amúgy aki engem ismer az tuja, hogy eléggé merev vagyok bizonyos dolgokba , ami lehet nem a legjobb. Vannak szabályok amiket nem lépek át.....nem játszok mások életével. Párom is tesz olyan dolgokat amikért neheztelek rá. Pont ezért, mert apa és férj. Neki másként kell gondolkodni mert nem egyedül rá hatnak ki a döntései.

B.-nek ez a nagy szerencséje, hogy ennyire belel zúgtál.......de a szerelem elmúlik idővel és akkor majd csak lesni fog.

6010. pemete
2009. febr. 12. 12:18

Ez is igaz! Tudom, hogy már voltál kemény, voltál türelmes, voltál megértő, voltál már minden, csak még győztesen nem sikerült kijönnöd ebből a dologból. De reméljük annak is eljön az ideje.

Én most megyek, mert Danus felkelt, nem aludt egy órát:( Pedig tegnap két és felet aludt, ma is igazán szunyálhatott volna még...

6009. 405fb874de (válaszként erre: 6006. - Pemete)
2009. febr. 12. 12:18
Ehhez kell egy fokú késztetés, hogy kedvem legyen flörtölni. Ha nem belűlről jön, hatástalan. Megpróbáltam már az elmúlt egy év alatt, mikor volt rá alkalom és tetszetős lehetőség, de lehet, pont azért semmi kedvem hozzá, mert nem pozitív visszajelzést kaptam. :(
2009. febr. 12. 12:15

A mérlegnek két oldala van és mindkét oldalon nagy dolgok vannak.

Kívűlálló szemével, érzelmektől mentesen másnak tűnik az egész.

Egyébként az hogy nagyon magam alatt lennék, nem teljesen igaz. Inkább azt mondanám, hogy vannak nagyon rossz pillanataim és nagyon jók is. És a jók is miatta. Tegnap pl. elmentünk a Balatonra, vacsoráztunk, beszélgettünk, nagyon jó volt.

Ez nehéz... És bár értem én a tanácsok lényegét, mégsem ilyen egyszerű. Amit ebből a szempontból meg tudok tenni, azt már rég megtettem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook