Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! (beszélgetés)
Sok csaj írta, hogy a párjuk nem egy barátkozós, de majd ellesznek a kölökökkel, mi meg pletyizünk:DDD
Az a baj, hogy marha messze vagytok tőlünk, mert jöhetnétek velünk. Bár elég szűkös lenne a hely két gyerekülés között, de valahogy csak kibírnánk nem? Cserélgetnénk a helyet:DD
Aha, kirándultunk kicsikét. :)
Na,látod, azzal nincs gond, hogy nem tudom, mire költeni. Utolért a válság engem is. :( Basszus, egy csomó mindenre kellene és baromira zavar, hogy így hónap végén fél óra alatt oda 50-60 ezer... ennyi pénzért a saját lakásomban is élhetnék...
Kirándultatok? De jó:) Én is úgy elmennék valamerre kirándulni!
De legalább nem lesz gond, hogy mire költsd el a pénzed, nem? :p
Jó sétát:)
Mi most jöttünk fel a boltból. Megnéztük a játszóteret, de olyan sártenger van, hogy inkább nem mentünk be:(
Miért?
Mondjuk nálunk ez pont így van, mert Dana 11-kor tízóraizik, aztán déltől jóesetben kettőig alszik, akkor ebédel, és így háromkor pont semmi baja sincs:)
Az biztos....
Én meg nagy feladat elé állítottam magam, mert szombatig ki kell alakítanom a lány napirendjét úgy, hogy délután 3-kor se éhes ne legyen, se jóllakott, se fáradt és ne is akkor aludjon...
Előfordul az ilyen:)
Danát én meg most keltettem fel:) Jó kis alvókája van!
El is fáradtam rendesen. Este már odáig jutottam, hogy idióta lettem a fáradtságtól. :) Már jó értelemben hülye...
Aztán meg kidőltem és össze álmodtam minden hülyeséget.
Az elég mozgalmasnak, és fárasztónak hangzik.
Mi is teszkóztunk tegnap:)
Jó reggelt!
Vasaltam, takarítottam, veszekedtem. Kb ennyi. Nem volt kedvem itt ülni. Meg elmentünk kajálni, aztán teszkóba...
Szia, jó reggelt!
Tegnap jól el voltál tűnve:) Milyen volt a napod?
Jóóó reggelt!
Na, átálítottátok az órákat?
:DDD Ne idegeskedj, árt a szépségednek:)
Tojj a fejére, akkor úgyis puncsol:p
További ajánlott fórumok:
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek - avagy egy 40-es depressziós nő csapongásai
- Nem mondtam el senkinek, most elmondom mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek