Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! (beszélgetés)
Egész délelőtt nem is volt rajta pelenka, csak amíg a boltba mentünk. De amint felértünk levette, és hozta a bugyiját, hogy azt adjam rá. Olyan kis okos:)
Megmostam a haját, átöltöztettem, mert kissé vizes lett a művelet közben, adtam rá pelust, és már alszik is!
Képzeld egész jól megy ez a szobatisztaság dolog! Igaz a bilibe nem csinál semmit, viszont ha nincs rajta pelus, akkor nm pisil be. Kakilni bekakil, de szól, hogy jön a kaka. Most is a bugyiból beleborítottuk a cuccot a bilibe, megnéztük, és együtt öntöttük a wc-be. Tetszett neki. De a bili egyelőre még nem szimpi:)
És most kent a hjába egy jó nagy adagot!!! Még a füléből is lóg a krumplistészta...
Azt hiszem alvás előtt megkínzom kicsit, mert így nem maradht a feje...
De durva! Ilenkor jó a pit bull a háznál...
Dana meg komolyan megfontolva , hogy melyik falatot kapja be, és melyiket ne, szépen komótosan eszik:) Elsőzör megpróbáltam megtömni kicsit, úgy a negyedét bele is erőszakoltam a kajának, aztán meguntam és odaadtam neki a tányért, meg az iszijét. Úgyis takarítás előtt állok...
Mi már alszunk, hála égnek! Délelőtt úgyis lefáradtam tőle. Séta közben minden szart összeszed a földről. Taknyos zsebkendőt meg cigicsikket, maradék kaját, aztán meg nyúl a szájába. :S Meg tele volt a főtér kokárdákkal mert családit fizetnek aztán 20-asával tobzódtak az én lányom meg ment közéjük meg azokkal akart mindenáron játszani. Az egyik kiskokárda meg elvette tőle a kiflijét, a lány meg csak nézett rám, hogy akkor most mi van... El is jöttünk haza.
Dana sem alszik még, majd csak ebéd után fogom letenni. Még most fő a tészta, aztán eszünk:)
Az enyém meg aludni nem akar... Máskor ilyenkor húzza a lóbőrt most meg vinyákol... áááá Nem értem hogyhogy nem álmos, én az vagyok!
:DDDD Az jó lesz:)
Én meg próbálok túljárni a gyerekem eszén. Nem kap tízórait, csak pár szem ropit, hátha így hajlandó lesz ebédelni!
Most meg mosom a babakocsit, mert van egy érdeklődő. Leszereltem a huzatot, benne van a mosógépben, remélem hogy a tavalyi sültkrumli olajfoltjai kijönnek, jól bekentem samponnal, a vázat meg beállítottam a zuhanyzóba. :D
Hú, akkor tényleg rövid volt!
Fél 11 körül feküdtem le és a kis békám meg fél 6-kor már anyázott...
Na, hogyhogy? Mondjuk nekem is hamar reggel lett...
Magamhoz tértem:)
Hogy telt az éjszaka?
De most már megyek szunyálni, mert bevettem a demalont, és kezd hatni, nem akarok itt éjszakázni a gépre borulva:DDD
Nem tudom, de folyton fogdozz a pelusát, és mondja, hogy kaka, azán nincs benne semmi. Amikor meg jön, nagynehezen, akkor meg sír, meg akkor is amikor törlöm a fenekét. De olyan szívszaggatóan! Plusz alig eszik valamit. Ha hétfőig nem alakul valamit a helyzet, akkor megyünk a dokinénihez.
Hű, az nem jó. :( Talán valami olyat evett, hogy székrekedése van, vagy felfázott?
Szia! Hosszú volt a nap.
Dana éhségsztrájkol, és fáj neki ha kakil. Teljesen odavan szegény:(
Helló!
Egész nap nem voltál... Hogy telt?
Mi semmit. Dana alszik, délelőtt tiszta hiszti volt. Most hogy alszik, én kiganyéztam a konyhát, meg kiteregettem a kimosott ruhákat.
Örülök... Mi jót csináltok? Mi nem rég jöttünk meg az új bevásárlóközpontunkból. Ma nyitották meg! Kaptunk lufit meg ingyen korsót amire rá van írva hogy corso, mert ez lett a center neve. :))) Vettem Lénának tavaszi kabátot meg egy sapit, magamnak meg egy pelenkázó táskát mert a régi amit a nővéremtől örököltem, tönkrement.
Örülj neki, hogy alig valami:)
De, tegnap estére szerencsére megérkezett, de alig valami. :-o
Na mi a helyzet, még mindig semmi? Én vérzek helyetted is...
Nem az a lényeg, hanem hogy még jele sincs a mensinek, úgyhogy még kiderülhet, hogy igaz. :S
Majdnem szívrohamot kapott. :) Úgy írtam neki, egyből felhívott, fel-alá járkált. Vagy egy percig nem bírt megszólalni miután megmondtam neki, hogy vicc volt. :)
További ajánlott fórumok: