Nem értem miért, a babával a pocakomban elhagyott! (beszélgetés)
Pedig ez a tyúk beteg! Hidd el!
100%-ig biztos vagyok benne, hogy az egész nem igaz.
Belekeveredik, önmagával kerül ellentmondásban, hol ezt ír, hol azt.
Összevissza hablatyol, kinek-kinek a szája íze szerint.
Ki ez egyáltalán?
Szánalmas!
Ezt most komolyan nekem címezted?????
Nagyon sajnálom, nekem nincs annyi időm, hogy itt a hoxán bogozgassam a beteges hoxa-írogatók álneveit és rögeszméit........ezt az "élvezetet" meghagynám másoknak.
A fene tudja.
Minden estre én nem éreztem a topon magam akkor, mikor bálna hassal lavírozva éltem az életem.
Ezt már csak fokozta az, amikor szétcincált alsóval hazaérkeztünk (nem ám BKV-val) és a gyermekem üvöltött, miközben én próbáltam úrrá lenni a pánikon és a káoszon.
Persze készséggel elismerem, hogy léteznek szuper anyák, hiszen a hoxa tölük hemzseg.
A storyban szereplő gyerek sem annyi idős volt, mint amit ő ír, hanem akkoriban 1,5 éves.
Az ő gyerekével meg teljesen más a tészta.
Elolvastad az előzményeket ?
A lánya gyűlöli, (akkor amikor ezt mondta még nem volt "terhes") nem tud enni, kikészül a gondolattól, hogy az anyja ezzel a palival van.
A pasi gyerekei utálják őt.
A pasi megmondta neki és a lányának, hogy utálja az ő kislányát.
A pasi megmondta neki, hogy NEM SZERETI! ...gondolom a többi zavaros dolog miatt
És akkor itt kesereg az ürge miatt és sajnáltatja magát.
Ezek nem egyik pillanatról a másikra történtek, ezek a dolgok egy FOLYAMAT részei, amikből KIALAKUL az egész.
Neki - mint anyának - nem az altájával kellett volna gondolkozni, hanem az első megmozdulásnál tisztázni a pasival a játékszabályokat.
Neki - mint anyának - a MEGSZÜLETETT, ÉLŐ gyerekének az érdekeit lett volna KÖTELESSÉGE szem előtt tartani, nem pedig menni a pasi után mint egy bagzó macska!
Főleg nem kellett volna a családját és a házasságát felrúgni egy vén, rendezetlen magánéletű f.sz miatt!
Hol a FELELŐSSÉG ???
Zavaros ügy, egy zavaros nővel, aki nem való anyának, mert csak a pasi számít.
...és erre nőre akartok rábeszélni még egy nyomorult kis kölyköt???
"Iszonyú sebezhető és kiszolgáltatott bír lenni az az anya, akinek nincs meg a stabil érzelmi és anyagi háttere."
Igaz a kiszolgáltatottság nélkül:)
Te mond nem lenne egyszerűbb ha eyenesen rákérdeznél az adott személytől, hogy mi történt valójában? és hogy élte meg stb-stb.
Ha akar válaszolni fog neked, ha nem akar nem fog. De szerintem a te időd is drága, hogy a homályban tapogatózva próbálod megfejteni azt, ami más emberek magánügye.
Ez nem személyeskedés volt:)
Legfeljebb arra szerettem volna rávilágítani, hogy manapság nagyon kevés embernek van "védett" élete.
Szia withlove, már vártam, hogy visszatérj!:-))
Amennyiben mégsem kamu a topik, akkor: vissza fog jönni. Ne pánikolj, próbálj lenyugodni. Vissza fog jönni, azt nem ígérem, hogy örökre, de most egész biztos. Csak ne keresd, hagyd, hogy ő jelentkezzen.
Úgy tűnik, hogy már nem vagytok közös akaraton:(
Visszagondolok a saját babavárásomra...Te is gondolj vissza:)
Iszonyú sebezhető és kiszolgáltatott bír lenni az az anya, akinek nincs meg a stabil érzelmi és anyagi háttere.
Nem tudom hogy döntesz és mit akarsz, - mert már régen leszoktam az esztelen gyerekvállalás elleni kampányaimról-, de szeretném, ha tudatosítanád magadban, hogy Neked elsősorban a már megszülett gyerekeiddel kapcsolatban van felelősséged.
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Megcsalt, én is hibáztam, elhagyott, meg akarok halni. Tud valaki segíteni?
- Egyik napról a másikra 16 év után elhagyott a párom úgy, hogy a 3. babát várom, akit ő szeretett volna...
- Visszajön, ha elhagyott?
- Meddig tud fájni, ha látod azt, aki elhagyott?
- Elhagyjam? Elhagyott?