Nem értem miért, a babával a pocakomban elhagyott! (beszélgetés)
Szerintem neked vannak, mert a saját írása árulkodik arról, amit irtam. A sajátja. Ugyanis ha egy férfi gyereket akar, az nem igy cselekszik.
Te figyelj, ha valami problémád van az idegeiddel, fordulj szakemberhez, mert amint elnézem, ez lenne számodra a legjobb amit tehetnél:)
Nem!
Ne ragadjanak el az indulataid, mert más mást mond
Az hogy nem értek egyet valaki véleményével nem minősitem őt
Szerintem nem önzés, ha gondolsz a lányodra, és a saját jövődre is. Bár nagyon nehéz lehet meghozni egy döntést, ami az abortusz mellett szól :(
De az írásod alapján nagy bajba lesztek, ha megszülöd a babát. Semmilyen segítség, lehetőség nincs? Senkire nem számíthatsz?
No,
ő csak a saját véleményét mondja
Miért is ne?
Egy játszón tartózkodó kisgyermek, aki fel van pörögve, és a játék örömétől aktívabb, ne hasonlíts össze ilyen szituban nyugalmi helyzetben lévő gyerekkel.Oktalanság.
Egy felpörgött örömszituációban még egy felnőtt is könnyebben és óvatlanul ad puszit:D
Éjjel háromra elaludtam, nem tudtam tovább zaklatni, reggel pedig hazajött :))
Ha előbb hagyom békében, akkor előbb hazajön!
Az én olvasatomban elméletileg akart gyereket, legalább is belenyugodott
Ismétlem, nem kellene ennyire keménynek lenned
Annyiféle életút van ahol utólag okos az ember
Mondom, hogy megtörtént-és mivel megtörtént-ezért igazam van:)
Az már egy másik topik témája, hogy milyen érzelmi intelligenciával kell rendelkeznie annak/azoknak, akik elválnak és azt akarják, hogy ne sérüljenek a gyerekek.A toleranciáról már ne is beszéljünk:)
Nah meg egy dolog ami ellene szol, szegeny baba sajnalom, mert nem tehet rolla de jobb neki ha nem szuletik meg ilyen korulmenyek koze!!!Fontos az h az anyuka a gyerek mellett tudjon lenni minel tobbet, a szeretet es torodes a legfontosabb!Latom a fiamon h ha elmegyek par orara pl fodraszhoz es jol elvan apaval, vagy mamaval, de ha megjovok es meglat akkor szinte repul vigyorogva a karjaimba!
Ha te majd 10 orat dolgozol mikor lennel vele? elmaradnal az osszes kis aprosagarol ami ugyebar fontos h jeeee eloszor vigyorgott pl.Te sem lennel boldog mert vele akarnal lenni, es hidd el egesz terhesseg alatt nem lennel nyugodt amit atvenne a baba is es ha megszuletik is feszult lennel, hisz minden gond a te nyakadon lenne hogy is tudnal lazulni es onfeledten babazni???Mind mind erezne ezt a sok feszkot, nem tesz jot se a nagynak majd es a picinek sem!A nagy is kamaszkorba er nemsokara es szuksege lesz sok bizalmas beszelgetesre, mint anya lanya...hat szerintem hanyagolva erzi majd magat, hisz egy picivel nem konnyu!
Bocsi ha okoskodasnak tunik amit irok, csak probalom a te helyedbe kepzelni magam es a te fejeddel probalok gondolkozni es hideg fejjel leirni amik eszmebe jutnak.Gondolom segit h minden oldalrol atgondolod majd es nem is irok tobbet minden jot kivanok!
És ez hogy jön ahhoz,ha egy házaspár elválik,és a férfi bemutatja az új párját a gyerekeinek,akiknek valszeg anyuka a minden,apu a szemét,mert új nője van?! Ja,értem,25 perc után a nyakába kellett volna ugrania a gyerekeknek,aham,ja.
Volt a családomban ilyen szitu,nincs igazad!
Kell idő a gyerekeknek,amire 1.feldolgozzák a szülők elválását egymástól,2.megszokják,hogy anyunak is van esetleg valakije,és apának is van már új párja.És az új párok - mind az anya,mind az apa részéről - elfogadása idő kérdése,nem teszem azt 25 percé.
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Megcsalt, én is hibáztam, elhagyott, meg akarok halni. Tud valaki segíteni?
- Egyik napról a másikra 16 év után elhagyott a párom úgy, hogy a 3. babát várom, akit ő szeretett volna...
- Visszajön, ha elhagyott?
- Meddig tud fájni, ha látod azt, aki elhagyott?
- Elhagyjam? Elhagyott?