Nem értem miért, a babával a pocakomban elhagyott! (beszélgetés)
Ébresztőőőőőőőőőőőőő!!!!
Tessék visszaolvasni! (legalább az utolsó két oldalt!)
Először én is bevettem, mert tapasztaltam már hasonlót közvetlen környezetemeben.
Van egy barátnőm ahol "férj/apa" több év próbálkozás, 2 elvesztett baba után pattant meg, hogy áááá neki ez mégse kell és csak azért támogatta barátnőmet a babaprojectben, mert abban reménykedett, hogy úgysem jön össze a gyerek vagy ez is elmegy... és erre a témára nagyon ugrok, mert én istápoltam barátnőmet, nekem szörnyű volt, hát még neki és aki ezt tőle vagy a hasnolóan megjártaktól "irigyli", magáévá tesz egy ilyen sztorit az nem is érdemelne mást, tuti beteg, csak a gyerekét sajnálnám :S És igazad van hányinger!
Ercsike, Itt a nagyérdemű előtt nyujtottam át a névnapi ajándékomat, amit a sok-sok éves ócska pitiáner és kisstilű játékoddal mit ellenem tettél és a rólam való, hátam mögött lévő hazudozásaiddal kiérdemeltél tőlem..
:)
és a lényeg:
Hogy az adott férfi sosem szerette őt, bármennyire is próbálta kierőszakolni, úgy, ahogy azt a másik nőt. Ezért próbálja a másik nőt lejáratni, elmebetegnek beállítani stb-stb.
Én először elhittem, mert ilyen hülye hiszékeny vagyok!:(
De lassan leesett a tantusz, - az ellentmondások miatt, - hogy itt igencsak meg vagyunk vezetve egy páran!
Komolyan hányingerem van!
Átlag anya?
Van ilyen?
Átlag nő?
Nekem éppen ma volt szerencsém egy csapat nő munkáját véleményezni és utána kifizetni.
Azt hiszem súlyosan csalódtam a női nemben:S
Nem tudom, hogy az ilyen figurákat irigyeljem e a pihent agyukért, vagy sajnáljam a nyomorult üres életükért.
Mert ehhez nagyon magányosnak kell lenni és nagyon kell unatkozni!
De döbbenetes, hogy még saját problémája sincs, valakiét kölcsön kell vennie, hogy ellegyen az estéje!
Báránykám??
vagy valami ilyesmi, mert néhány nap múlva újra regizett ugyanaz az ember
Kár, hogy vége, mert gondolom, az izgi részek csak ezután következtek volna...
Sebaj, várjuk a következő sztorit!:-)
Már sejtem, hogy ki vagy/ki voltál.
Meg lehet ám ismerni Téged is.
Most nem emlékszem hirtelen a nick nevedre, de senki sem tud kibújni a bőréből.
..gondolkozom....
WVercsi, felesleges ezt előadnod.No meg ha beteg vagy-kezeltesd magad és ne másra akard testálni.
Az igazat te-sosem fog megtudni.Egyrészt mert nem értenéd meg, másrészt mert ostoba vagy hozzá, harmadrészt meg azért mert az elemi érzelmi intelligencia sem szorult beléd.
A story egyik része igaz-a másik kamu.
Az igaz, hogy magára lett hagyva egy nő, meg feleségülkérés stb.-dehogy ez hogy és miként történt, és ki ki volt, arról max. sejtése van-de tudni semmit nem tud, csak kapizsgálja.
Egyenesen többre ment volna, ha kérdezi az adott személyt-mint igy.
"Szerintem pedig csak össze van zavarodva. Egy több éven keresztül folyó kapcsolatot nem lehet pár mondattal leírni, jellemezni, hogy a kívülálló tökéletes képet kapjon róla. . . . "
Igen, neked válaszoltam, erre a nekem írt válaszodra.
Ezért most én nem értem a reagálásodat, de nem baj!:)
Ezen nem fogunk összeveszni!
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Megcsalt, én is hibáztam, elhagyott, meg akarok halni. Tud valaki segíteni?
- Egyik napról a másikra 16 év után elhagyott a párom úgy, hogy a 3. babát várom, akit ő szeretett volna...
- Visszajön, ha elhagyott?
- Meddig tud fájni, ha látod azt, aki elhagyott?
- Elhagyjam? Elhagyott?