NEM adjuk fel, de pihennünk kell egy kicsit... (beszélgetés)
hát mivel nincs cukor vagy inzulin emelkedésem(jó lett a terhelés)így nem mondanak igazi pcos nak...nem szőrösödöm meg ilynóenek csak a petefészkeim:(Mivel az éhgyomri inzulinom 2 , így nem szedhetek met származékű gyógyszereket, mint a pco sok...
a többi hormonom okés...bár 6 hónapja kapom lassan a tüszőérlelő és progi utánpótló hormonokat
hát az nekem nincs, de ettől még lehet progi gondom...
na majd megmondják ősszel.
remélem.
;)
a kromoszóma rendellenességet azt arra mondják,hogy a babának van/volt az (vagyis hogy a két sejt közül az egyik vagy rosszabb esetben mindkettő) nem volt teljesen "jó", és ezért nem tud továbbfejlődni... Ha (most bocsánat h így mondom, de ) élő embernek van kromoszóma rendellenessége az pl Dawn-kóros.
Én így tudom, de javítsatok ki,ha nem így van...
igen, de nem feltétlen
pl barnás pecsételő vérzés menszesz előtt
akkor pcos vagy?
mit kapsz rá?
a többi hormont nézték?
a progeszteront nekem sem nézték meg a 2 vetélés utáni kivizsgálás során. De miért?!?!?
Gondolom "nem terhes" állapotban is ki lehet deríteni ha ez a baj... Nem értem...
Jaj, komolyan mondom, néha van 1-1 olyan gondolatom,h nem is kezdem újra. Persze ez csak így átsuhan a fejemben, csak hát.. na. Kurva nehéz...(bocs)
a páromnál minden ok
nálam volt magas prolaktin, alacsony progeszteronszint és cisztásak a petefészkeim....a fiam anno elsőre sikerült
szia
sajnálom
lehet tudni, hogy miért nem jön?
sziasztok
rám is ez a sors vár, lassan pihennem kell
mi 3 éve szeretnénk kisbabát, eddig semmi sikerrel sajnos...még 2 inszem vár rám és ha nem sikerülnek pihenni fogunk
de jó
na látod kicsi a világ:)
a Cieizel jó
bár még nem jártunk nála, remélem nem is fogunk
Én Csabai vagyok
itt tudnék jó dokit mondani
de hát Szegeden is biztos vannak
ha ez a dokid jó akkor jó
de ezt a progihiányt ne engedd elsinkófálni mert addig nem is fog a babád megmaradni
ne haragudj, hogy ezt mondom, de sajnos nálam is tapasztalat
merre laksz?
Szegedi vagy?
akkor ha még fizetsz is neki akkor keress másikat
ezek a barnázások egyértelmű jelei a progihiánynak
nem is értem a dokid miért nem utal be hormont nézetni
magándokid van?
hát igen
ezt a dokinak kellett volna megnézetni
reméljük most nem engedi el a füle mellett
de ha mégis akkor te ne hagyd
keress másik dokit
jó?
jaj bocvsi nem ide akartam
jaj de hülye vagyok
írtó fáradt vagyok
jobb ha megyek aludni
az enyém szereti az olajos magvakat
a főzelékeket, a husit a tésztát
mindent megeszik, még a savi ubit is
További ajánlott fórumok:
- Van olyan köztetek, akinek a párja egyik barátja tetszik, és egy kicsit többet érez mint kellene?
- Van itt valaki, aki kicsit is ért a nőgyógyászathoz? Nagyon meg kellene kérdeznem valamit!
- 2-án kellett volna megjönni, most 2. napja barnázok egy kicsit, szerintetek van esély, hogy baba legyen?
- Ajánlanátok egy jó zeneszámot? Kicsit gyorsabb kellene, nem lírai, és a refrénje pedig nagy durranás legyen
- Mit kellene tegyek? Én kellene kicsit nyomuljak?
- Hetek óta gyenge vagyok, mit kellene szednem, hogy egy kicsit jobban érezzem magam?