NEM adjuk fel, de pihennünk kell egy kicsit... (beszélgetés)
Hetedik ciklus, de a negyedikben volt egy vetélésem, szóval "nem régóta", de már nekem ez is sok
Sajnálom:( nagyon rossz a folyamatos csalódás. Teljesen kifordul az ember saját magából. Mi ezért szünetelünk most, mert kezdtem becsavarodni... Mióta próbálkoztok?
Én 25 leszek, pont 1 hét múlva :)
Egy bank behajtási osztályán dolgozom csoportvezető helyettesként. Remélem azért nem utáltok meg :))
Sziasztok Lányok!
Most egy kicsit hullámvölgybe kerültem... lehet, hogy a tavaszi fáradtság, de nagyon letört vagyok hetek óta... nagyon bíztam az elmúlt hónapban, nem jött össze:(
de majd a következő!!! ebben a hónapban voltam és megyek is hormonvizsgálatokra, remélem előbbre jutunk.
és te hány éves vagy?mit dolgozol?
31 éves vagyok.nincs munkahelyem.mostmár nem gondolok annyit a vetélésre,meg a babára.remélem lassan túljutok rajta.
Értem. Hány éves vagy? És amúgy dolgozol? vagy mire koncentrálsz ha éppen nem a babázásra?
voltam februárban.azt mondta a doki,hogy most két mensit nézzek,és hőmérőzzek az első napokban.aztán menjünk vissza hozzá.egyenlőre nem tervezek újabb terhességet,de ha esetleg egyszer lesz annyi bátorságom akkor legalább tudjam mi a problémám.
akkor most végülis jársz dokihoz, de nem vagytok annyira benne vagy most hogy van ez nálatok?
szia.még az elején vagyunk.egyenlőre hőmérőznöm kell,hogy megnézzék a hormonomat,aztán majd még kiderül milyen vizsgálatok lesznek.
Wecuska milyen vizsgálatok voltak?
Sziasztok!
Látom, itt nem sok minden történt tegnap óta. :) Mit szóltok ehhez a f**s időhöz?...
Nekem mennem kell lányok, holnap délelőtt jövök. Addig is puszi mindenkinek! Szép napot! :)
Most éppen itthon vagyok, de már mennem kell készülődni mert délutános vagyok a héten, 2 re kell bent lennem :) Amikor rossz hangulatban vagyok,ha tehetem pl: beülök egy kád forró vízbe, és átgondondolom a dolgokat. Jó még ilyenkor a TAKARÍTÁS mert levezeti a feszültséget :) , vagy bármi olyan ami elvonja a figyelmemet a rossz dolgokról. Esetleg felhívok vkit akivel tudok pár szót válatani és mindig tud olyat mondani, amit jobb lesz. De elég gyorsan elmúlik a rossz kedv,ha nem teszek semmit,akkor is.Nem tudom, miért... :) Te?
nekem semmit nem mondott a dokim.mondjuk nem is fog.nagyívben kerülöm.elmentem a múlthónapban egy híres genetikushoz és elképzelhető,hogy csak hormon problémáim vannak.olyan bosszantó,hogy már babázhatnék ha jobban odafigyel rám a dokim és megnézeti a hormonszintemet az első vetélés után.
Milyen igaz ez a gondolat!!!Én is pont így érzem!
mit csinálsz most,dolgozol?hogy ütöd el az időt amikor rossz hangulatban vagy?
sziasztok! nekünk harmadik próbálkozásra sikerült, de sajnos elvetéltem, nem adtam fel egy percre sem, mert rögtön a város egyik specialitájával felvettem a kapcsolatot - nálam voltak, vannak előzmények, amiket nagyívben letojnak az orvosok, de szerintem a baba megmaradásába erőteljesen beleszólnak - nos ez az orvos ugyanúgy gondolkodik, ahogyan én, mi és most folynak a hormonvizsgálatok, közben próbálkozunk megint.
Mindenkinek szorítok! És tényleg vannak hullámvölgyek, de mindig küld az Úr egy fénysugárt, és kezdjük előről, mert kezdeni kell...
Az orvosok tudnak valami értelmeset mondani, vagy csak annyi a válasz,hogy sajnálom?!
januárban voltam jósnőnél...(életemben először és utoljára) Ő azt monda Nekem,hogy minden leszületett baba 2 évik keresgéli és figyeli a szüleit...
Igazából nem nagyon hiszek az ilyesmikben, de lehet van benne valami...
nálunk is a baba megtartásával voltak gondok.neked volt kivel megbeszéld a gondjaidat?
Szia :) Köszönöm, h írtál. Igazából nálunk nem a teherbeeséssel van a gond, az mindig elsőre sikerül, hanem a megtartással :( Ez talán egy fokkal még rosszabb. Érzelmileg. Nem vagyok elkeseredve, TUDOM, hogy LESZ babánk. Ezt a fórumot sem olyan szomorkodósnak szántam! :) Csak tudom milyen nehéz bevallani magunknak azt hogy egy ideig szünetet szeretnénk tartani, mert sokan úgy érezzük ilyenkor hogy nem tartunk ki, vagy hogy nem szeretnénk IGAZÁN azt a babát. Pedig ez nem így van... Köszönöm a biztatást :)))
nehéz.mikor az ember azt hiszi végre egyenesben van kap egy sallert és újra a gödör alján érzi magát.kezdheti a felkapaszkodást előről.
Én nem tudom,hogy hogy tudnék feldolgozni egy vetélést! Minden elismerésem azoké akik nem bolondulnak bele
szia.sorstárs vagyok.szeptemberben volt a második vetélésem.nagyon megviselt,és úgy döntöttünk,hogy egy időre leállunk a témával.szépen lassan elkezdem a kivizsgálásokat,de nem sietünk.legalább két évet várunk.aztán eldöntöm bele merek-e vágni újra.
Szia... Mi a párommal 6hónapig próbáltuk összehozni a babócánkat, nem sikerült! Gondolom tudod milyen érzés... aztán 3 év elteltével csak gondoltunk egyet,hogy legyen babánk. "Ki tudja mikor jön össze" címszóval voltunk vele. az első alkalom után pozitív lett a teszt! :)
Úgyhogy csak kitartás és nemsokára megjön az a gólya :D
Sziasztok! Várom azokat ebbe a fórumba, akik hónapok -esetleg évek óta azért küzdenek, hogy kisbabájuk szülessen. De úgy érzik hogy szükségük van egy kis "szünetre", pihenésre, a sok vizsgálat, reménykedés és sikertelen próbálkozás után. Akik nem adják fel, de képesek bevallani maguknak azt hogy véges az erejük, és szánnak arra időt,hogy újra visszanyerjék azt...
További ajánlott fórumok:
- Van olyan köztetek, akinek a párja egyik barátja tetszik, és egy kicsit többet érez mint kellene?
- Van itt valaki, aki kicsit is ért a nőgyógyászathoz? Nagyon meg kellene kérdeznem valamit!
- 2-án kellett volna megjönni, most 2. napja barnázok egy kicsit, szerintetek van esély, hogy baba legyen?
- Ajánlanátok egy jó zeneszámot? Kicsit gyorsabb kellene, nem lírai, és a refrénje pedig nagy durranás legyen
- Mit kellene tegyek? Én kellene kicsit nyomuljak?
- Hetek óta gyenge vagyok, mit kellene szednem, hogy egy kicsit jobban érezzem magam?