Nektek mi a véleményetek erről? (beszélgetés)
Ezt megértem.
De a párom szinte mindenben elfárad, mint említettem, és a családja is ilyen. Nem együtt élünk, és mivel én tanulok még, ez nem is megoldható, mert a párom, az anyjától függ, nekem meg keresetem még nincs, de remélem fél éven belül lesz, vagy 1 éven belül. És én megyek Hozzá, és azt az időt hasznosan szeretném eltölteni, nem alvással. 1 órát vagyunk akkor együtt. Mint írtam, 35-40 percet pihenünk együtt, összebújva az is jó lenne, és addig is pihen. De inkább 1-2 órát alszik, és 1 órára fent van, ahogy hazajövök, megint megy aludni. De enélkül 8 órát alszik naponta.
Azt nem mondtam, hogy ugyanaz a párom.. másik párom van már azóta.
Pihenek Vele, mert ezt még megteszem érte, de ha megkérem, hogy 35-40 perc legyen, Neki az is kevés, és ragaszkodik az 1-2 órához, csak számomra sok. Mivel én megyek Hozzá, a bérletet is én fizetem, és este tudunk találkozni. 7-8 között érek oda, akkor még 2 órát aludna, és csak egy óránk maradt, és szeretem, de nem tudok vele beszélni, és mondta, hogy Neki 10 óra az alvásigénye, és Ő is rájött, hogy ez így nem jó, de semmit nem tesz, de szeretem, de nekem 1 óra kevés, mert alig van idő valamire. Nincs ötletetek, hogyan tudna pihenni, de kevesebb ideig?
Nem értem mi a problémád.
Nekem is aludnom kell legkésőbb fél 9kor este, hogy bírjam a mindennapokat. A barátom megfürdik velem együtt és lehalkítva nézi a TVt vagy tesz vesz mikor én már alszom, elvan. Megértette, hogy nekem szükségem van ennyi alvásra és ettől nem szeretem kevésbé. Fennmaradtam már nem egyszer hogy lássa milyen is mikor nem időben fekszem le. Rögtön látja azóta rajtam a fáradtságot és biztat, aludjak el nyugodtan.
Nem mindenki egyforma. Ő elfogadta ezt, én meg benne mást ami meg nekem nem gond és nem is erőltetem rá azt ahogy én csinálom.
De ha olyat akarsz aki teljesen egyforma igényű veled, akkor nézz tükörbe és legyél magaddal.
ha jól értelmeztem az eddigi fórumait, a pasi nincs túlságosan oda érte, s inkább a csaj erőlteti, h együtt legyenek.
szerintem nem akarja, h vele aludjon, csak azért mondhatta, h ne nyagassa tovább.
éééés?
aludjon, joga van hozzá.
te meg találkozz vele később.
Hihetetlen vagy,és az is,hogy még mindig együtt vagytok..
De ha neked így jó...
Amíg alszik lapozgass esküvői ruha katalógusokat.
(Miért vagy ezzel a rettenettel? Már az előző fórumaid alapján is rég túl kéne lenned árkon-bokron)
Ez egy tökéletes pasi, két kézzel kell megfogni, és sosenem elengedni! :)
Áááááááááááááá! :D
később még a szex helyett is aludni fog.
attól is elfárad, ha rá fog gondolni a szexre!
mi lesz,ha idősebb lesz? fel sem fog kellni?
Eroszakold magadra az alvast :)
Na, meg ezt az egesz hozzaallast...
Az elozo forumaid alapjan, azt nem ertem miert kinlodsz ilyen pasival, szereted magad lealacsonyitani egy ilyen manyussal?! Akar fejre is allhatsz amig Ofelsege alukal, eszre sem fogja venni:-/
Akkor miért kel fel egyáltalán?
Na mindegy..Semmit nem tudsz csinálni,bizonyára nem vagy fontos neki.
További ajánlott fórumok:
- Válságban gyereket? Nem könnyű ebben a szituban...nektek mi a véleményetek erről?
- Nők! Nektek mi a véleményetek erről? Mit csináljak ezzel a férfival?
- Nektek mi a véleményetek erről a viselkedésről?
- Mi a véleményetek erről a ruháról tetszik nektek vagy nem? Nekem igen tetszik
- Mit tegyek?Nektek erről mi a véleményetek?
- Nektek mi a véleményetek erről? Nem előnytelen?