Nagyon leszidott a főnököm. Félek... (beszélgetés)
nincsenek.
de nagyon kimerült vagyok.
van ugy, hogy napi 10-12 orat is naluk vagyok... foglalkozom velük, közben meg vasalok es pakolok utanuk, plusz probalom tanulni a nyelvet.
az alberletem (ahonnan tavasz vegen elköltözhetek) nagyon rossz. 3 lengyellel lakom együtt. Ebböl az egyik egy fiatal srac... folyton tucc-tucc zenet hallgat. Egy fiatal lany a 2 eves kislanyaval. A kislany mindig beteg es folyton sir. Most is es egesz ejjel. A szomszedban meg elik a hazas eletüket... közben az ö gyerekük is bög.
Nem tudok pihenni... dekoncentralt vagyok.
Igaz, hogy nem vag egyik szakmamba sem, de otthon egy nagy drogeria boltot vezettem, több beosztottal is. Nem volt soha problema... a szakadek szeleröl kapartam össze a boltot. Sosem voltam figyelmetlen, pörögtem, nagyon szerettem. Ahhoz kepest ez egy nyugdijas melo es megsem megy...
nem ertem... komolyan nem.
Én rögzíteném az összes beszélgetést. Kiderülne, hogy ki a kásuki.
Ja, ne félj!:)
nem tudom. lehet...
de masban meg nem csinalok ilyen idiota hibakat!
Vannak neha olyan furcsa szokasaik, amiket nagyon nem lehet megerteni.
Akkor se mentem volna haza egy beteg gyereket otthagyva, ha azt mondja az anyja. Ez nem nyelvtudás kérdése.
Biztos hogy ez a legmegfelelőbb munka számodra? Lehet, hogy nem figyelmetlen vagy, csak egyszerűen nem szeretsz a gyerekekkel foglalkozni.
figyeltem!!! mindent elmondok utana meg egyszer... meg megkerdezem, hogy jol ertettem-e... Csak megint elrontottam. Nem is ertem... komolyan.
Amugy annyira nem beteg, holnap megy suliba. Ma mar semmi baja nem volt. Meg etettem, gondjat viseltem, laza nem volt...
Jaja, en is kirugnam magam.
megint nem jol ertettem a fönök asszonyt. (pedig azt hittem, hogy DE)
Lenyeg, felhivott, hogy nem kell mennem a gyerekert, mert sitaborban van csütörtökig. Aztan valamiert ugy ertettem, hogy ha kesz vagyok a hazi munkaval, akkor haza mehetek elöbb. Csodalkoztam is, mert a masik (12 eves) otthon volt betegen.
Most meg kapom az sms-t, hogy hogy kepzeltem, hogy haza megyek, amikor a gyerek beteg, egyedül van es nem kapott vacsorat.
Szerintem ki fog rugni... amin nem is csodalkozom. Idiota külföldi vagyok. Ezt az eselytelenek nyugalmaval mondom...
Biztos hogy most mar egy megbizhatatlan ember vagyok a szemükben. (pedig nem!!)
Nem is ertem hogyan erthettem ennyire felre mar megint...
Köszi :)
Es a segitseget is!!!
No látod nem kellett annyira aggódni! Frau Haynaunak biztos rossz iccakája volt, most minden rendben:)
További nyugodt napot!
Sandman
teljesen normalisan.
illetve most este mar mind a ketten hulla faradtan röhögtünk egy nagyot. Kerdezte, hogy vilagos-e a jövöhet es beröhögtem, aztan ö is. De a viccet felreteve, megkertem, hogy barmi van, irjuk fel, ez a legfonotosabb! Aztan most egy rakas idöpontot le is egyeztetettünk.
Jo kedve volt... :)
Igazabol nem vagyok sik hülye, (sztem) csak en is el tudok faradni, meg agyilag is. Egesz nap arra koncentralok, hogy ertsem amit mondanak es megertessem magam... Mellette meg millionyi dolgom van. (mintha egesz nap atomfizikat kellene tanulnom ugy, hogy közben levezetek tizenöt szülest) :D Nah, neha nekem is kemennek dolgok a fejemböl...
Azert jo fej volt, hogy nem rugott ki. (en szigorubb vagyok)
like :)
es igen :D
"...akkor még nem tudtam, hogy békaemberekkel fogok találkozni..."
Idézet Pelikán József gátőr vallomásából, Bacsó Péter A tanú című filmjéből;)
marha nagy mazlim volt. mert ide ertem pontban 8-kor, kinyitja az ajtot es kerdi hogy miert vagyok itt ilyen koran. mondom 8-at beszeltünk meg. nez ram, mint borju az uj kapura...
aztan megnezi a naptarat es tenyleg. csak elfelejtette. gyorsan atirta 9 orara... :) (ember ö is!!??)
Naugye!
Ha jó ez a meló, legközelebb kérdezz vissza, bizos jól értetted-e.
XD
ö is szokott nekem hajnali fel 1-kor sms-t küldeni, ha fontos dolgot akar közölni. Meg koran mennek munkaba. Fel 7 sztem nem volt annyira kesön... ha az ember 8-ra megy dolgozni.
Mind1. Talalkoztunk, kaptam töle egy jo nagy fejmosast... de nem evett meg. :)
További ajánlott fórumok:
- Nagyon félek a haláltól!
- Várod-e a pénteket? 11.26-ot? Én nagyon... De félek...
- Mellműtétem lesz és nagyon félek. Van, akinek már volt? Mire számítsak?
- Nagyon félek a fogászaton. Szédülés, sírógörcs..stb. Mit csináljak? Ideje lenne elmennem fogat húzatni.
- Félek a fennhangon beszélő főnökömtől.
- Nagyon szeretem a közvetlen főnökömet.